2009 Ekim Anneleri

o kadar olurmu ki ya zuzumm ayyy en son 350 gr dı kaydirigubbakcemile3

kıslar ben rüyalarımda yemek yiyiom bişiler görüom sonra uyanınca onları yapacam die anam aglıo böle bi aşerme stili yaşayan varmı aranızdakaydirigubbakcemile3 benim aşermem hep rüyalarda oluo

kıs diorum ya 210 du enson 565 olmuş..seninkisi de kocamann şimcikk...yok çok şükür bişeye aşerdiiğm yokk..ama kilo alıorum şu sıralar galiba..ay almıyım yaa iidi böölee :sinifsinif:

ya bende bu ay başadı aşerme rüyalarda başladı uyanınca deli gibi gördüklerimi istio canımkaydirigubbakcemile3kilo deme canım ya bende aldım baya eleviti bırakım die sölücem doktora bakalım

hoşgeldiniz kızlar valal ebnde doktoruma söyledim bu sıcakalrda yükün artıyor allah yardımcın olsun dedi hayırlısıyla bi kuzucuklarımızı kucakalrımıza alalımda atlatıcaz bu günleri elbetteopuyorumnanaktan

handann sen 1000 gr olunca nası taşıycaz diosun..yawrum ağustos sıcağında 2 kilo olcaklar..hatta bazı tosunlar 2,5.ozzaman naapcess

kıslar benm bebişim 3 aylık bi fotosu görsenzz kocaman yaa yğklemeye çalılıo 12 haftalıkken ne kadr netmiş şimdi öle net fotosu yok hiç

işte bakın 12 haftalıkken ikili teste gttiğimde bölemş ve cnsyeti bile belli değil maşllh nekadr tatlı dimi kıslarr..ama şimdi dahas büyük ama böle fotosu yokk

selam kızlar..ben yarın detaylıya girecegım insaalah... cok heyecanlıyım.. benim kuzum fazla tepikleme yapmıyor korkuyorum... bişeymı oldu dıye...detyalıya herkes gırdı sanırım

valla haklısınız kıslar allah yardımcımız olsun taşıcaz bi şekilde:bbo:

maşallah gözdecim paşana artık tam boyut göremicekmişiz büyüler ya ekrana sıgmıolar artık yarım ymalak görcez

kızlar neredersınız öyle tasırız heralden allah bir kolaylık verecektır ınsaalah..şimdiden ılerıyı düşünüp endişe etmeyelım ınsaalah hepimiiznki cok kolay gecer..
bu arada gece ruyalarda yeme işlemı bende ıkı aylıktan beri var..ama ben yapmıyorum kalkınca... yedım doydum ruyamda dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…