ayy kıslar çok geçmiş olsun ya doktorlarınıza söleyin belki bi fikir verir size bulantılar için:teselli:
ablamda bugun 4 boyutlu ayrıntılıya girecek şişlide özel bi yerde 120 tl
Yaaa ben bitek ben de var sandım yaa dünden beri aklıma neler geliyo. Acaba içerde bebişe bişey oldu da benim mi haberim yok,ya zehirleniyosam diye düşündüm durdum. Tövbe Allahım yaa.
Kıss pazara gideyim diye düşünüyorum, ama bu sıcakta o kalabalık nasıl olur bilmiyorum
benımde arada olmaya basladı ama cokd egıl ben cok fazla cektiğim için pek aldırıs etmemeye calsıyorum eskıye göre cok ıyıyım...Günaydın kıslar. Benim iki gündür midem bulanıyo yaaa. İlk aylardaki kadar şiddetli değil ama yine de ekmek türü bişey yemeyince geçmiyo. Ben zaten kilolarla uğraşıyorum. Böyle bişey olabilir mi yaa, devam edebilir mi sonuna kadar mafoldumben
maasalalh zuzu nerede 60 yaptırdın... ayrıntılı zaten 4 boyutlu yuda içine almıyormı ya..okadar para vercem bıde 4 boyutlu dgeılse cok üzülürümben 60a yaptırdım ayrıntılıyı..
:)))))))))))he hee acıkabilecek kadar boşluk kalmıyo nerdeyse yaa canım. Saat başı bişey yiyom nerdeyse. delikafadulden
sık sık yıyın dıyorlar canım zaten...
Aynen anlattığın gibi canım. Ay neyse o zaman bebişle bi alakası yok. Varsın bulansın napıyım yaw, bulandıkça yerim ben de ekmekleri zemuszemus
bende 10 varmı arttııran kaydirigubbakcemile2
benımde arada olmaya basladı ama cokd egıl ben cok fazla cektiğim için pek aldırıs etmemeye calsıyorum eskıye göre cok ıyıyım...
ama BEBEİŞLERIMIZIN SACLARI cıkıyor oda bulnatı yaparmıs dıye duydum ondan olabılr..belki
maasalalh zuzu nerede 60 yaptırdın... ayrıntılı zaten 4 boyutlu yuda içine almıyormı ya..okadar para vercem bıde 4 boyutlu dgeılse cok üzülürüm
:)))))))))))
merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olucam ALLAH 'ımın izni ile
darısı herkezin başınaa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?