2009 Ekim Anneleri

verdi cnm ben ikinci kutuya başladım elevtim bitti deynce hemen yasdı...nedicem sana şimdi şekere gdecen ya hani şeker yüklemesimi yapcak bebeğide görcenmi muayne parası veripp

ya elevit bana kilo yaptıda bırakcam ben ondan sordım snaada , tabi canım sadece şeker için gitmiozki rutin muanemizi olmaya gidioz kısım

Slm kızlarrrrrrr neler yapıyosunuz keyifler nasılllll?????

Kilo konularııı açılmışşşşşş bennn daha sadece 3 kilo aldımmm inşallah bölee giderr 9 -10 kilo ile bitiriveririmm hamileliğiii :)

Canım başınız saolsun, yakınmıydınız? Şimdi cenaze evine gidersen daha çok üzücü olur canım. Sen bilirsin ama dikkat et kendine biliyosun riskli haftalardayız. :CüvCüv:

Sağol canım İst. avrupa yakasında onlar açıkçası kararsızım gidip gitmemekte
ölünün arkasından fazla ağlayıp dövünme adetim yoktur kuranımı okur duasını eder içten içe üzülürüm açıkçası ama ortamı yinede çok üzücü oluyor

Neyse kapatalım bu konuyu kızım üzülmesin teyzesi.

selam güzeller:)))) herkesin keyfi iyidir umarımç
allahım bu ne sıcak ya . 5 ten önce çıkamıyorum bir yere ,hemen tansiyonum düşüyor yaw.
dün sütyen alayım dedim kendime, 85 aldım yok anam kuş gibi oldu. anam bu memeler bi de süt olunca 95 falan olacak sanırım.
kilo demişken ben de 61 olmuşum kızlar. 6 kilo almışım. vitamin hapı kullananlar iştahlarınız iyiyse kesin kızlar fazla kilo almaya gerek yok yani bu da sağlıksız bişey.

3 kilomuuu ne güsel yaaa.inş böle devam edersn canmm..pembe gel kıs bana ben av rupa yakasındaym oturur bu hatunlara burdan yasarıss.çatlasnlarr..hiç biri klıçını kaldrp buluşamadılarrr...millet kaynaşmş be bz daha yüzümüzü görmedkkk

pembeinci başın sağolsun canım. bence de duanı et en güzel şey o. gidip de moralin bozulacaksa etkileneceksen hiç gitme bence de. ben de kaldıramam öyle şeyleri. etkilenirim çok.

gülican kıs napaım yaa tutamıom kendimi ben yaa..boyna acıkıorumm..bu aralar böleymm yağ tuzz kızarmş ekmek hemide ne keyf alıom dünyalar benm oluo yemk yerken:)))

hoşgeldin amazon kardeş bende 80 takıodum 85 oldu memişler ama bu gidişlen 90 olacaklar en büyük memeli hatun pempe aramızdakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…