2009 Ekim Anneleri

bilmiyorum gözdecim kocişim adanaya gitsin gelsin temmuzda çıkcaz sanırım alışverişe eminonünde mercan var orda bi sürü magaza var bide havuzlu han var orayalara bakcaz

doktorum bana dogal boylarla boyatabilirsin dedi ama ben kuafore guvenemiorumki.dogal deyip basarsa orieli o zaman kotu. benim bi arkadas 6 aylık hamileyken boyatmıstı bisi olmadı bebegine ama insan yinede korkuo :ecrin_bebek:

kızlar zararlı olduğu için saçımızı boyatmıyoruz birde inanış varmış saçımızı kestirirsek bebeğimizin ömründen mi ne gidiyormuş aslında böyle şeylere inanmam ama annem kaynanam ve hamile olan ve doğuran arkadaşlar da aynısı söyleyince bende kestirmiyorum sizde böyle birşey duydunuz mu

Verdigin kilolari saymiyacaksin hamile kaldiginda kacsan ondan hesapliyacaksin canim...

cnm onları saymadım zaten az çıkıyoo en az 7 kilo alınırmış ben 5 kilo almışım 24. haftada:kedi:

seldus be görmedm kıss..sildnmi ne çabuk sildin.bende dün koydum ve silmednm bişi olurmuki aman şimdi hangi sayfada hç arıyamam valla..hamile karıyı ne etsnlerr.

:roflol::roflol::roflol: ayy coook hossun kıss:)) ben kapalıyım da resimde basım acıktı o yüzden kaldırdım canım...

kizlar ben kestirdim 2 ay once hatta birdaha kestiricem sicaklar cogalinca hic inanmam oyle seylere....Allah bebegin kaderini bizim sacimizin uzunluguna goremi yaziyor tovbe hasa..hic alakasi yok....

oceancım inanma öle şeylere yaben kestirdim sıcaklar çok bunaltırsa gene kestircem

inanmıyorum canımda içime de sinmiyor gidip kestirmek hep bir ağızdan aynı şeyi duyunca insan acaba olabilir mi diyor çok kırıldı ya iğrenç gözüküyor saçlarım salsam sem sert oluyor fön bile çok tuhaf duruyor

kizlar ben kestirdim 2 ay once hatta birdaha kestiricem sicaklar cogalinca hic inanmam oyle seylere....Allah bebegin kaderini bizim sacimizin uzunluguna goremi yaziyor tovbe hasa..hic alakasi yok....

bende öyle düşünüyorumda acaba olabilir mi diye de düşünmeden de edemiyorum içime de sinmiyor gidip kestirmek

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol::roflol::roflol: ayy coook hossun kıss:)) ben kapalıyım da resimde basım acıktı o yüzden kaldırdım canım...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
"hamile kariyi ne etsinler" hahahahaha bittim ben buna askbuya.... :))))))))))))))))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3e ama öle:=)
kizlar ben cikiyorum optum hepinizi kendinize iyi bakin....

kib canmmm.bende çıkıorum uzancam bras belm ağrıdı

kızlar badem yağı kullanan varmı ben çok memnunum karnım ve göğüslerim karayolları haritası gibiydi şimdi bebek poposu gibi oldu:kedi: tavsiye ederim ben gün aşırı sürmeye çalışıyorum kokusuz bebe yağı gibi ama benim kisi tatlı badem yağı

OCEAN cnm bende kararsızdım baktım çok sıcak olucak gibi değil gittim kestirdim ablam arkadaşlarım hepsinede sordum hepsine kestirmiş. şimdi sağlıklı bebişleri var. yinede senin tercihin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…