2009 Ekim Anneleri

hoşgeldiiiin gizeemmm nbr??

zeynepzeynep canım bence erken ben sordum doktora da güldü daha cok var sen şimdi bunu düşünme kanında olmasının tadını cıkar bebek nasıl isterse öle yaparız dedi:)))

ben sok geciriorum kıslar :1shok: doktorumun dogumu yapacagı hastanede fiyatlar cosmus. normal:1850 sezeryan:2250 bide buna doktor parasınıda ilave edin :1shok: ki eylul basında da zam gelecek daha yuhhhh

amaaan allah yardım etsin canım ((( daha uygun hastanelere baksan.

doktorum bu hadtanelerde yapıo dogumu.aynı zamanda zekai tahirin de doktoru ama orda sezeryan yapmıolarki direkt normal doguma alıolar ki orda dogum yapsam bile doktorumun girecegini sanmıorumkafamçokkarıştı

uuu hastane uçmuş resmen, daha uygun bir hastane bul bence buketçim, ne gerek var yani doğum her yerde doğum. kafalarına göre fiyat biçiyorlar. içine sinen bir doktor bulursun yine nolcak sanki.

doktorum bu hadtanelerde yapıo dogumu.aynı zamanda zekai tahirin de doktoru ama orda sezeryan yapmıolarki direkt normal doguma alıolar ki orda dogum yapsam bile doktorumun girecegini sanmıorumkafamçokkarıştı

ozaman vereceksin mecbur ..yeterki sen ve bebeğin sagsalım kurtulun napalım gözden cıkaracaz hepsini..ama ben özel hastane düsünmüyorum dogum için..benim doktorum ssk da özeline gidiyorum ben.dogumuda sigorta da yapacm insallah ve normal olsa bile dogum doktorum girmeye calısacak insallah..sezeryan olursa kesin girerim dedi..bakalım hayırlısı...

kıslar bne geldm napıosnzzz benm canm sıkılıo buggün ya yataktan kalkamadm sabahtan beri yatıom belim ayaklarm hep ağrıo.ayaklarmda şişti

buket sende hast değiştr canm ben öle yaptm bzm hastanede uçuktu bende nisaya başladım gayette iyiydi..bende eski hastanemde doğm yuapmayı çok isterdsm ama olamaynca olmuo

kıslar bne geldm napıosnzzz benm canm sıkılıo buggün ya yataktan kalkamadm sabahtan beri yatıom belim ayaklarm hep ağrıo.ayaklarmda şişti

cnm ya sorma benimde ayaklarım felaket şişti dün akşan koçisim kremle masaj yaptı da bugün biraz sanki daha iyi. nasipse pazartesi doktora gitçem bakalım dr ne dicek. tuzu kes demişti bana tuz yemiyorum zaten. işimiz oturaklı diye mi oluyo noluyo bilmem

ben sok geciriorum kıslar :1shok: doktorumun dogumu yapacagı hastanede fiyatlar cosmus. normal:1850 sezeryan:2250 bide buna doktor parasınıda ilave edin :1shok: ki eylul basında da zam gelecek daha yuhhhh

ayy çokmuş buket yaa..

ben tuzlu yiyorum ve farkndaym ama tuzsuz tat alamıorumm.bu gdşte tuzu hç koymayım napım karnım doysunda tadı boşverelm..ayy seldus sorma çok temblm ve yataktan yasıorumm böle bi sıkıntılıyımki sorma havada felaket sıcak offfofff..

ben tuzlu yiyorum ve farkndaym ama tuzsuz tat alamıorumm.bu gdşte tuzu hç koymayım napım karnım doysunda tadı boşverelm..ayy seldus sorma çok temblm ve yataktan yasıorumm böle bi sıkıntılıyımki sorma havada felaket sıcak offfofff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…