2009 Ekim Anneleri

kısslar bu arada tickermın yanındaki eşimle benim kücüklük resimlerimiz sapkalı erkek gibi olan benim:)))

herkese günaydın kızlar . bakıyorum muhabbet koyulmuş yine opuyorumnanaktan
kaynana görümce muhabbetini bırakın bi kenara.dertsiz başınıza dert aramayın. bırakın herkesi kendi haline. nasılsa onlar değişmeyecek zemuszemus siz kendinize ve bebişinize odaklanın.
benimki bu klavye sesini çok seviyor sanırım. ne zaman pc başına geçsem başlıyor hareketlenmeye :lepi:

Hepİnİze Çok teŞekkÜr ederİm kızlar ...İyİkİ varsınız...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın cnmmkaydirigubbakcemile5

Elalım boşver tatlım ya düşüncesizlik kayınvaliden hamile insana öyle dert anlatıp üzmek sıkmak olurmu boşver düşünme böyle şeyleri relax ol opuyorumnanaktan

relaxım artık cnm:smiley-cool:

günaydınn kuzu analarıı....
elaamm hoşgeldin..wukuat mı war nann

hoşbuldum ajkummmŞeniz
hee kıss kadını gününden 2 gün önce kaçırdımm:roflol:
geri dönük 3-4 sayfa bak görürsün noldunuyerimseniben

allah hakikatten kolaylık ve sabır versin sana tatlım

günaydın şekerim nasılsın:1hug:

iimm beryalimm seennn??

senin meleğini de seni de yerim ben opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günayydın canım hoşgeldin.

Ayy ne güselll. Ben ne zamandır göremiyom yaaa. Hep lüzumsuz şeylerle uğraşıyom rüyalarımda :umursamaz:

hoşbuldukk cücümm..çok güseldii gulican teyzesii...opuyorumnanaktan

kızlarr bu aradaa artık bana ABAZA diyeni fururummlülülülülülü

Aaa senin okullarkapanınca tatil oldun demi. Ne güsell, artık açılınca da doğum iznine girmiş olursun bi daha gitmessin. Ohhh yaz boyu hazırlıklar gesmeler tadını çıkar valla canım zemuszemus

gülican cnm az önce sormuşsun. hayır cnm 15 günde bir gidiyorum doktora bi gidişimde veriyorum (100 tl) bi gidişimde vermiyorum cnm..

ayyy ne güzel yaaaa ben de 100 veriyorum her ay bazen 15 debir gidiyorum ama herif ozaanda mutlaka bi halt buluyor para almak için mesela enson gittigimden bir hafta sonra tahlıl sonucu göstermek için tekrar gittim..dediki gel bideseni nts mi ne öle bi cihaz var ona baglıyalım kasılmalarını ölcelim dedi...ben de ne bileyim oturdum bebişimin kalp atıslarını duydum sevinsim ama sevincim ardından 25tl isteyince kursagımda kaldı((((

kısslar bu arada tickermın yanındaki eşimle benim kücüklük resimlerimiz sapkalı erkek gibi olan benim:)))
sırnaşık şey
:lepi:

hoşbuldum ajkummmŞeniz
hee kıss kadını gününden 2 gün önce kaçırdımm:roflol:
geri dönük 3-4 sayfa bak görürsün noldunuyerimseniben

isabet olmuşş..kaldı yeter bukadar..okıyım birasdan bakim bakiim noollmuşş

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
iimm beryalimm seennn??

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşbuldukk cücümm..çok güseldii gulican teyzesii...opuyorumnanaktan

bizde iyiyiz canikom .evdeyiz oğluşumla sıcaktan biryere gidilmiyoki.
bodrum yanıyo walla

ayy kaynana muhabbetimi..kendinizi sıkcak başka şey bulamadınısmı..boşweriinn...kıslarr ben önceki gece meleğimi gördüm rüyamdaa..aşık oldumm çok güseldii..opuyorumnanaktan

ne güzel canım. bende geçen gün gördüm rüyamda bebişimi çok güzel bi bebekti. ama işin kötü tarafı 2 tane oğlum vardı. biri bi kucağımda biri bi kucağımda . bişey yapmam lazım nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyodum. hangini bıraksam kucağımdan karar veremiyodum. allahım ne kadar da kötüydü alkisalkisalkis
ben bi tanesine zor karar verip yaptım oda nasıl olacak daha bilmiyorum. korkuyorum. birde ikincisi şakkıdı .

günaydın güzellerrrrrrrrrrr harika bi haftamız olsun inşşşopuyorumnanaktan yarın doktora gidiozz bebegimi görcem bide şeker yüklemesi olcak çok heycanlıyım nerdeyse 1 aydr görmüommopuyorumnanaktan

elacım hiç takma kafana benim kaynanamgil 8 senedir boşanacak güya artık dinlemiom o anlatmaya başlayınca konuyu karıştırıom anladı artık anlatmıo sende öle yap hiçde umurumda degil bide onları çekemeyiz salla gitsinnnzemuszemus

zuzummm yerims senin zilliniiiii

kızlar bende ağustosta kısmetse izne çıkıcam denize erdeğe gitmeyi düşünüyoz kayınvaldemlerle dicem ela kızıcak bana şimdi benim kayınvaldem ve görümcemle hiç bir sorunum yok çok şükür allah bozmasın inş. bende gelinimle böyle olurum zemuszemus doktorada sorucam denize girebilir miyim diye oğluşumla yavaş yavaş yüzerikkkkk opuyorumnanaktan

Soyguncu doktormuş o da tam. :umursamaz: Gerçi ben de her gidişimde veriyom ama . ayda 1 den fazla çaarmıyo

geziyorum sekerim bursadaydim 4 gundur konya karaman dolastim geldim.ne var ne yok gorusmeyeli umarim herkes iyidir...
beni soracak olursaniz artik karnim iyice belirgin ama istahim yok nedense.bebegimde masaallah kipir kipir geceleri uyutmamaya basladi:) karnim cok geriliyor ,azcik is yapsam hemen yoruluyorum Allah yardimcimiz olsun bundan sonra isimiz zor anlasilan ..

nurefsannnn canım nerelerdesin sen Şeniz

kızlarr bu aradaa artık bana ABAZA diyeni fururummlülülülülülü

aman allahım süpeeermiiiş:))):lepi::umursamaz::umursamaz::hooray::hooray::hooray:

Aaa senin okullarkapanınca tatil oldun demi. Ne güsell, artık açılınca da doğum iznine girmiş olursun bi daha gitmessin. Ohhh yaz boyu hazırlıklar gesmeler tadını çıkar valla canım zemuszemus

aynen öel yapacam insallah canımcım...insallah saglıklı olursak ramazana kadar gezmayi düşünüyoruz..önce niğdeye gidiyorum 1 ay orda kalcam..anacıgımı cok özledim..oradan büyük görümcemle birlikte kayınvalideme gececez biraz da orda kalacam oradan istanbul alısveriş için insallah yaniii...:teytey:

Ben daha önce de hiç dememiştim ama şimdi bööle üstüne basa basa söyleyince, Şeytan insanın aklına düşürüyo bi vukuat var herale diye :roflol: :roflol: :roflol:

iplemiyom artık dandanımm:lepi:
iyi taktik eğer birdaha görüşürsek öle yaparım, doğuma gelmez kanımcaakaydirigubbakcemile3

nieki :jeyyar: :jeyyar: bu kanımızı değiştircek gelişmeler mi yaşandı :jeyyar: naniknanik

şeyyyyyy

gitte al boyunun ölçüsünü:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…