2009 Ekim Anneleri

kıslar iki gündür sabahları bacağıma krap girmesiyle uyanıyordum bacağım kasılıp kalıyordu ovarak geçirmeye çalışıyordum açılıyordu ama yürürken özellikle merdivenden inerken kasmaya devam ediyordu ben geçer diye önemsemedim cuma günü kontrolümüz vardı dr um dedi kramp oluyormu o demese ben hiç demicem aaa dedim oluyor dedi bi ilaç da onun için yazayım suda eriyen bi toz verdi magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyomuş günde yarım lt süt iç dedi şimdi şükür bişeyimyok sizin de varsa dr mutlaka söyleyin

ay dandan hadi gözü aydın az kaldı bebişini görcen.bende bi hafta sonra görcem daha var bana..kaçta gdecen sabah aç karnına demş bana kağıda yasmışş..

Oh en güzelini yapıyorsun canım gez valla ne güzel.
Sorma canım ya göbişlerimiz iyice büyüyor artık, hayırlısıyla şu yaz dönemini atlatırsak tamamdır.kaydirigubbakcemile5

Allah iiliğini versin seldus bende üçüncü yolda sanmıştım kaydirigubbakcemile3

nee 3.müüü??? yok kuzum hayırlısyla bunu bi dogurabilseydim insallah. :roflol::roflol::roflol:

Soyguncu doktormuş o da tam. :umursamaz: Gerçi ben de her gidişimde veriyom ama . ayda 1 den fazla çaarmıyo

evet yaaaa soyguncu hatta bikersinde de böbreklerime baktı aldı 30 kagıt..eşimde her gidişimizde bi organına baksa köseyi döner diyor:))))

canım bende de oluyordu ben de klsiyum alıyorum gecti biraz bi de ben muzun ii geldiğini duydum kahvaltıdan hemen sonra yenirse kabızlık da yapmıyormus...dene istersen ben yiyorum..

ayy benmde göbüşüm büyüyoda büyüyooo..resm ekledm gene gööbüş sayfasına kıslarr..ama biri çıktı esas istedğim resm çıkmadı görsenzz sivricene gidio karnımm:=))

gözünaydın elacımmm ahhahaha:jeyyar::roflol:

gözdecim yarın sabah 9,15 de randevum ccanım efet aç karna gidicemm:1rolleyes:

Günaydin ekimin guzelleri herkese merhaba iyi bir hafta diliyorum , ....opuyorumnanaktan

benim ara ara bacaklarim ayaklarim agrimaya basladi geceler pozisyon bulup ta uyumakta zorlaniyorum bir sag bir sol bacaklarimin arasina yastik koyuyorum yatakta resmen güresir oldum , sol tarfa yatmaya gayret ediyorum ama biktim uykum deliniyor simdiden kendimi agir hissediyorum sabah tartiya ciktim 64 kiloyu gecmisim nerdeyse 7 kilo aldim , bacaklarimda su var kesin sisiyor ayaklarimin alti ,mirmirmirmir

benimde ayakkablarm hiçbiri olmuo..terlklere kaldık artık bu hamillk bana masraflı geldi..terlk al kıyafet al elbise al..ben hiç pantolon almadm çünkü bu sıocakta gyemiom saten evdeim hep tayt tunik elbise giyiyorumm elbise en iisi alttanda esio püfüfr püfürrr:=)

günaydın ilkaycımmm bende öleyim dönmedolap gibi dönüyorum yatakta sonra üzülüom bebegimde içerde dönüo benle die uyuyamıyorum bi türlü bazen düz yatıom napım offf , benimde akşamları şişio ayagım bütün gün masa başında otutmaktan 1 saat havaya dikiom inio sende öle yap

handancım canm hayrlı haberlerle gel inş kuzumm..darısı da bizlern başına..oğluşuna doya doya bak.bide sor bakım denize girileblrmi die..bu sefr çıkıom ama :?=)

handancım canm hayrlı haberlerle gel inş kuzumm..darısı da bizlern başına..oğluşuna doya doya bak.bide sor bakım denize girileblrmi die..bu sefr çıkıom ama :?=)

saol canım aminnnnn inşallahhhzemuszemus canım denize girebilirmişiz ama temiz olacak ve ıslak durmucaz bikini altını degiştirip öle oturmak lazımmış bide güneşlenmicez şemsiye altında oturcaz ablam doktoruna sormuş

dandanım aynen bende olanları anlatmışın eklicek bişii bulamadımzemuszemus sanırım herkes aynı sorunu yaşıyookaydirigubbakcemile2
dandanım yarın güzel haberlerle gel cnmm benim 24 haziranda randevum ama bana şeker yüklemesi falan yapcaz demediler acaba ben o gün açımı gitsem? bide sen yanında şekerle limon götürüyonmufisfisfis

Kısslar ben geçen hafta evdeydim yaa, bi de şu elevit kilo yapıyo falan diye konuştuk. Kimseye kötü örnek olmayım ama, almadım bir hafta vitaminimi, nasıl olsa yediklerime evde dikkat ediyom diye. Hiç kilo almamışım geçen hafta. Ben hergün tartıldığım için biliyom. Mutlaka alıyodum her hafta hatta 100 gr eksik geçen haftadan yaa. acaba tesadüf mü? :uhm: ama bu hafta yine başlıcam ilaçlarımı almaya dr. sormadan cesaret edemem bırakmaya, sonra pişman olmayım zemuszemus

handanim ayaklarimi havaya da dikiyorum esime masaj da yaptiriyorum ama yinede olan oluyor :) son temmuzdan itibaren halim nasil olacak diye dusunuyorum , dun kiz kardesimle ciktik biraz bana diyor ayni penguenler gibi olmussun onlar gibi yuruyorsun diye guluyor :)))))))) birde disarda terlik giymeye aliskin degildim ya bana bakip bakip güldü yakinda top gibi olursun yukardan bir iten olsa yuvarlanir gidersin diye benimle dalga gecip guldu :roflol:

kizlar seker yuklemesinde ac gitmenize gerek yok , karninizi doyurun , fakat sekeri ictikten sonra 1 saat icinde birsey yemek icmek yasak

kizlar seker yuklemesinde ac gitmenize gerek yok , karninizi doyurun , fakat sekeri ictikten sonra 1 saat icinde birsey yemek icmek yasak

ewet internettede ööle yazıo ama dr aç gel dedi..çok bulanırım ben aç olursam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…