kıs elaaa millimi oldun izindekaydirigubbakcemile3
geziyorum sekerim bursadaydim 4 gundur konya karaman dolastim geldim.ne var ne yok gorusmeyeli umarim herkes iyidir...
beni soracak olursaniz artik karnim iyice belirgin ama istahim yok nedense.bebegimde masaallah kipir kipir geceleri uyutmamaya basladi:) karnim cok geriliyor ,azcik is yapsam hemen yoruluyorum Allah yardimcimiz olsun bundan sonra isimiz zor anlasilan ..
Allah iiliğini versin seldus bende üçüncü yolda sanmıştım kaydirigubbakcemile3
Soyguncu doktormuş o da tam. :umursamaz: Gerçi ben de her gidişimde veriyom ama . ayda 1 den fazla çaarmıyo
kıslar iki gündür sabahları bacağıma krap girmesiyle uyanıyordum bacağım kasılıp kalıyordu ovarak geçirmeye çalışıyordum açılıyordu ama yürürken özellikle merdivenden inerken kasmaya devam ediyordu ben geçer diye önemsemedim cuma günü kontrolümüz vardı dr um dedi kramp oluyormu o demese ben hiç demicem aaa dedim oluyor dedi bi ilaç da onun için yazayım suda eriyen bi toz verdi magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyomuş günde yarım lt süt iç dedi şimdi şükür bişeyimyok sizin de varsa dr mutlaka söyleyin
:roflol: :roflol: :roflol:
şeyyyyyy
:roflol: :roflol:heeee kaynanamı kaçırdığımız günün sabahında kutlama yaptıkkk:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:
gözünaydın elacımmm ahhahaha:jeyyar::roflol:
gözdecim yarın sabah 9,15 de randevum ccanım efet aç karna gidicemm:1rolleyes:
handancım canm hayrlı haberlerle gel inş kuzumm..darısı da bizlern başına..oğluşuna doya doya bak.bide sor bakım denize girileblrmi die..bu sefr çıkıom ama :?=)
günaydın ilkaycımmm bende öleyim dönmedolap gibi dönüyorum yatakta sonra üzülüom bebegimde içerde dönüo benle die uyuyamıyorum bi türlü bazen düz yatıom napım offf , benimde akşamları şişio ayagım bütün gün masa başında otutmaktan 1 saat havaya dikiom inio sende öle yap
kizlar seker yuklemesinde ac gitmenize gerek yok , karninizi doyurun , fakat sekeri ictikten sonra 1 saat icinde birsey yemek icmek yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?