2009 Ekim Anneleri

gulcan ben aliyorum elevit ama bende ara ara unutuyorum sahsen almayi bazen 2.3 gun almadigim oluyor doktorum kullan yoksa halsiz hissedersin kendini demisti almadigim zaman hakikaten daha bir yorgunluk cöküyor

Çok şükür benim ayaklarım o kadar şişmiyo daha. Çok ayakta kalınca biras şişiyolar ama dinlenince geçiyo. Tuz biras çok tüketince fark ediyo ama. Geceleri uyumak gerçkten problem ama ben de bi sağa bi sola dönüyom, bacaklarımın arasına koyduğum yastıkla boğuşup duruyom valla.

zuzu doktorun neden oyle dediki :uhm: zaten o verdikleri seker cok asiri tatli birsey ben icerken migdem bulandi , gerci herkes ayni olmayabilir ben gozumu kapayip ictim :)

ya bu seker yüklemesi için daktor bana diğer aya yaparız dedi..28 haftalık oluyorum ozaman acaba gec kalmıs olurmuyum..ozaman kadar burda deilim çünkü..

gulcan ben aliyorum elevit ama bende ara ara unutuyorum sahsen almayi bazen 2.3 gun almadigim oluyor doktorum kullan yoksa halsiz hissedersin kendini demisti almadigim zaman hakikaten daha bir yorgunluk cöküyor

Canım ben belki geçen hafta suçluluk duygusuyla çok dikkat ettim yediklerime onun için halsizlik olmadı ama ben bunun yanında ek hiç bişey kullanmadığım için demir ve kalsiyum eksikliği kesin başlar. Dr. a sorayım d bari diyorum bi gün alıp bi gün almayım

zuzu doktorun neden oyle dediki :uhm: zaten o verdikleri seker cok asiri tatli birsey ben icerken migdem bulandi , gerci herkes ayni olmayabilir ben gozumu kapayip ictim :)
puffff....kabus gibi ııykkk

ya bu seker yüklemesi için daktor bana diğer aya yaparız dedi..28 haftalık oluyorum ozaman acaba gec kalmıs olurmuyum..ozaman kadar burda deilim çünkü..

ben de temmuz 6 da gitcem seldus..

Kısslar ben de geçen ay hacettepenin sayfasından okumuştum hatta buraya da yazdım. 50 gr yükleme için tok 100 gr için aç gelin yazıyodu. ama ben yine de dr. a sorup ona göre gitcem belki uygulamaları farklıdır.

canım yaparlar mutlaka tel açıp bi sorsan ? bana aç gel dedi doktorum sen yinede aç git yok şeker felan götürmıoz tozu onlar verecek ama limıon götürcem kolay içmek için aç kalıncada tansiyonum düşüo napcam bilmiom valla:bbo:

gülican çaktırma ben de 4-5 gündür içmiom elevit ve dedgiin gibi kilom sabit kaldı CADIARZU yarın sorucam dotkora içmesem olurmu die demir ve calsiyum içiyorum zaten gayette güzel besleniom boş yere şişirdi bence bakalım ne dicek

yaaaa benimde açken midem çokk bulanıyo napcamm-tatlicadiarzu-
bide üste onu içersem kesin kusarım-tatlicadiarzu-

ilkaycım bende terlik giyiom artık rahar rahat normal sandeletlerim oluo ama bagcıklarıyla ugraşamıom valla parmak arası terlik aldım rahat raht giyiomzemuszemus bende 8 kilodaydım sen son aman alcaz artık napalım önemli olan fos kilo olmasın bebegimize yarasın ,inş

aa sen bi de demir ve kalsiyum mu içiyosun. Bak ben onları içmiyom. Olmazsa dr. a soruyum da bana da ayrı demirle kalsiyum versin o zaman yaa :1closedeyes:

evet canım demir hapı ve calsiyum içiom suda eriyenlerden günde birer tane elevit gereksiz oldu bence inş bırakabilirsin derde bırakırım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…