Günaydin ekimin guzelleri herkese merhaba iyi bir hafta diliyorum , ....opuyorumnanaktan
benim ara ara bacaklarim ayaklarim agrimaya basladi geceler pozisyon bulup ta uyumakta zorlaniyorum bir sag bir sol bacaklarimin arasina yastik koyuyorum yatakta resmen güresir oldum , sol tarfa yatmaya gayret ediyorum ama biktim uykum deliniyor simdiden kendimi agir hissediyorum sabah tartiya ciktim 64 kiloyu gecmisim nerdeyse 7 kilo aldim , bacaklarimda su var kesin sisiyor ayaklarimin alti ,mirmirmirmir
benimde ayakkablarm hiçbiri olmuo..terlklere kaldık artık bu hamillk bana masraflı geldi..terlk al kıyafet al elbise al..ben hiç pantolon almadm çünkü bu sıocakta gyemiom saten evdeim hep tayt tunik elbise giyiyorumm elbise en iisi alttanda esio püfüfr püfürrr:=)
günaydın ilkaycımmm bende öleyim dönmedolap gibi dönüyorum yatakta sonra üzülüom bebegimde içerde dönüo benle die uyuyamıyorum bi türlü bazen düz yatıom napım offf , benimde akşamları şişio ayagım bütün gün masa başında otutmaktan 1 saat havaya dikiom inio sende öle yap
gulcan ben aliyorum elevit ama bende ara ara unutuyorum sahsen almayi bazen 2.3 gun almadigim oluyor doktorum kullan yoksa halsiz hissedersin kendini demisti almadigim zaman hakikaten daha bir yorgunluk cöküyor
puffff....kabus gibi ııykkkzuzu doktorun neden oyle dediki :uhm: zaten o verdikleri seker cok asiri tatli birsey ben icerken migdem bulandi , gerci herkes ayni olmayabilir ben gozumu kapayip ictim :)
ya bu seker yüklemesi için daktor bana diğer aya yaparız dedi..28 haftalık oluyorum ozaman acaba gec kalmıs olurmuyum..ozaman kadar burda deilim çünkü..
dandanım aynen bende olanları anlatmışın eklicek bişii bulamadımzemuszemus sanırım herkes aynı sorunu yaşıyookaydirigubbakcemile2
dandanım yarın güzel haberlerle gel cnmm benim 24 haziranda randevum ama bana şeker yüklemesi falan yapcaz demediler acaba ben o gün açımı gitsem? bide sen yanında şekerle limon götürüyonmufisfisfis
kıslarr fatoş nerelerde?????
canım yaparlar mutlaka tel açıp bi sorsan ? bana aç gel dedi doktorum sen yinede aç git yok şeker felan götürmıoz tozu onlar verecek ama limıon götürcem kolay içmek için aç kalıncada tansiyonum düşüo napcam bilmiom valla:bbo:
gülican çaktırma ben de 4-5 gündür içmiom elevit ve dedgiin gibi kilom sabit kaldı CADIARZU yarın sorucam dotkora içmesem olurmu die demir ve calsiyum içiyorum zaten gayette güzel besleniom boş yere şişirdi bence bakalım ne dicek
kızlar bu şeker yüklemesi hastanede mi yoksa sağlık ocağındamı yapılıyo. doktorum daha bana bişey demedi yaw
aa sen bi de demir ve kalsiyum mu içiyosun. Bak ben onları içmiyom. Olmazsa dr. a soruyum da bana da ayrı demirle kalsiyum versin o zaman yaa :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?