ANG€L;7481329 .!.:günaydın kızlar herkesezemuszemus
elam göbişin kocaman olmuş ve çok şeker.maşallah bebişinede sanada.
yasemin cnm sanada çok geçmiş olsun.nie o kadar ağırdıki ayakların?sabaha kadar ağladım diyosun.sordunmu doktoruna?
sor cnm bencede ihmal etme.tekrardan geçmiş olsunbilmiyorum canım hala çok ağrıyor doktoruma sorcam bugün gelsin bürosunada mafoldumben
elif gözünaydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
ben sabah sabah tetanoz aşımı vuruldum
kan ve idrar tahlili yaptılar sizded yapmışlarmıydı tahilil ben sadece aşı olacağımı sanıyordum
selam kızlar bizde dün ayrıntılı ultrasona gittik kızıma çok iyi bakmışım ultrasonda 22+2 günlük çıktı 500 gram olmuş 30 cm de boyu varmış.
bütün organlarını inceledi çok sağlıklıymış hatta kızımın göbek kordonundan geçen kanın sesini bile dinletti.. benden bebişime geçen kanın sesini de dinletti.. çok güzeldi yaaaa benim doğum 3 gün geri geldi artık muhtemel doğum tarihim 17 ekim hatta kızlar biraz daha erken gelir dedi doktor
erken doğum riskim yokmuş..
ay ne kadar konuştum kusuruma bakmayın kızlar çok mutluyum da...
ben sabah sabah tetanoz aşımı vuruldum
kan ve idrar tahlili yaptılar sizded yapmışlarmıydı tahilil ben sadece aşı olacağımı sanıyordum
ya kıslar size bişey sorcam dün herhalde kayınvalde görümce elti konuşuluyodu bugünde ben size bişey danışmak istiyorum ne yapmalıyım hamile kalınca sulugöz oldum ve aşırı sinirli dün geceden beri eşimle sürekli kavga halindeyiz telden tele bile konu şu bizim kapalı bi balkonumuz var orasını kızımızın odası yapıcaz(( başka odamız yok salon yatak odası yatak odamızda küçük hiç bişey sıgmaz buarada balkonda hemen yanımızda dün eşimin babasıyla konuşurken bebek odası olcak dedik vay nasıl olurmuş okadarda sıcak oluyoki yaz kış orası süper yani bizim için yok salona konulcakmış beşiği dolaba falan gerek yokmuş gümüşlük takımını kaldırcakmışız sadece beşik alcaakmışız başka şeye gerek yokmuş eskiden beri hep böle kullanmış oturanlar yeni icada gerek yokmuş vs. v.s eşimimde laf hayatta söyleyemez eve geldiğimizden yani 9dan beri kavga ediyoruz buarada okadar ugraştıkki bu bebek için ne yapacagımı şaşırdım aglaya aglaya zaten sinir oldum hertarafım kasıldı balkona geçtikçe sinir oluyorum okadar hayaller kurmuştumki
kıslar slm naıslsınzz umarm herks iidir pembem geçmş olsun benm ilkgün acımadı 2 ve 3.gün çok ağrııdı..
***canım benim hiç kavga edipte birbirinizi üzmeyin sonuçta o ev sizin ve çocukta sizin neyinin olup neyimin olmayacağına sadece sen vesonrada babsı karar verir eğer daha önce ora ile ilgili konuştu iseniz eşinle orası olur bende kapalı balkona çocuk odası takımının çoğ parçasını oraya kuruyorum bende kayın pederimle baya cenkleştim ama iş eşinde biter onla kavga etmek yerine ona o evin ikinizin olduğunu bu evde son sözün sadece bizim söleyeceğimizi anlat kimse karışamaz tatlım ne istiyosan o o bebek senin ve eşinin ötesi yok kimse onu anne ve babası kadar heleki annesi kadarv düşünemez üüzme kendini senin dediğin olurr merak etme sen :teselli: :teselli: opuyorumnanaktan
inş. gizem dediğin gibi olur okadar istiyorumki odası olsun eşimle hep aynı fikirdeydik hatta mobilyasından odanın rengine kadar süslemesine kadar karar vermiştik taki ailesi yazlıktan gelinceye kadar bana şimdi telde diyoki onlar 1ay sonra tekrardan gidicek onlar gider gitmez ben herşeyi sipariş edicem odayı yapcaz ee diyorum gelicekler tekrar ozaman bişey diyemezlermiş mantıga bak asıl olay ozaman çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?