merhaba kızlar benim ayaklarım çok şişiyor ya sanki üzerinden birşey geçmişte ezilip şişmiş gibi aynı tuzdan olsa tüm vücutta şişlik olmaz mı kızlar sadece ayakta olur mu
efet zuzucum dedigin gibi çıktı ben 600 gr felandır diodum şaşırdım:))) artık çok dikkat edicem yediklerime kızlar doktora dedim çok meyve yiyiom o etkilermi herşeyi abartmadan ye dedi bi dilim karpuz yeterli mesela dedi ben yarım karpuz yiyodumdakaydirigubbakcemile3
normal çıkmadı çiçekcim anlatıom ya sabahtan beri yüksek çıktı 100gr yüklemesi yapılacak haftaya
efet zuzucum dedigin gibi çıktı ben 600 gr felandır diodum şaşırdım:))) artık çok dikkat edicem yediklerime kızlar doktora dedim çok meyve yiyiom o etkilermi herşeyi abartmadan ye dedi bi dilim karpuz yeterli mesela dedi ben yarım karpuz yiyodumdakaydirigubbakcemile3
tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuşama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı ( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım
tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuşama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı ( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?