2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar benim ayaklarım çok şişiyor ya sanki üzerinden birşey geçmişte ezilip şişmiş gibi aynı tuzdan olsa tüm vücutta şişlik olmaz mı kızlar sadece ayakta olur mu

cnm dün bu konuyu özellikle sordum doktoruma sıcaklardan dedi. eve gittiğin zaman ayaklarını dikip yat dedi. e bütün gün çalışıyoruz bak ben masamın altına ufak bi koli koydum onun üzrine ayaklarımı uzatıyorum biraz rahat ettim böyle. birde akşamları kocacım el kremi ile güzelce bi masaj yapıyo son bi haftadır falan bayağı farketti. sana da tavsiye ederim bak aklında olsun.. hihoyyyt

efet zuzucum dedigin gibi çıktı ben 600 gr felandır diodum şaşırdım:))) artık çok dikkat edicem yediklerime kızlar doktora dedim çok meyve yiyiom o etkilermi herşeyi abartmadan ye dedi bi dilim karpuz yeterli mesela dedi ben yarım karpuz yiyodumdakaydirigubbakcemile3

ye anacım ye meyveden zarar gelmez (tabi şeker yüklemen normak çıktıysa)cokacimcoook

Handan canım inş. diğer şeker yüklemen güzel çıkar da uğraştırmaz demek vitamini kesti dr söyliyim benimkinide kessin yoksa balon gibi olucam bu gidişle.

Aramıza ikiz bebekler gelmiş angel baby hoşgeldin canım a.s.

Handan hemen veriyorlarlarmı şeker sonucunu
Buarada paşamıza maşallah demeyi unutmuşum kocaman olmuş maşallahh
Bende bugün aşı oldum çok canım acıyoo öpte geçsin :kedi:

normal çıkmadı çiçekcim anlatıom ya sabahtan beri yüksek çıktı 100gr yüklemesi yapılacak haftaya

pardon cnm ya kusura bakma o zaman diğer şeker yüklemeni yaptırana kadar dikkat et cnm kendine pempeincininde sorduğu gibi sonucu hemen veriyorlarmı nasipse banada temmuzun ilk haftası yapılacak.

saol canancım amin canım inş , öptüm geçtimi 3 gün agrımıştı benimkide , sabah 9 de gittik 12 de çıktık hastaneden 1 saatte çıktı sonuçlarım canım aç karna kan verdim içtim o şeyi 1 saat bekledim sonra gene kan verdim 1 saatte sonuç çıktı doktora gösterdik , aama100 ge yüklemesi daha uzun sürüomuş 3 saat sürüomış offff

bu karpuz işi benim de başıma iş açmaz iişallah..abartıyorum dasırnaşık şey

tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuş ama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım

dandanım maşallah oğluşunaa nakadarda büyümüş
yaaa siz bölee diyince bende tırsıyım ilkayınca ilk yüklemesi yüksek çıkmış, neden yüksek çıkarki bu meret:çok üzgünüm:
anlatsanaa açken miden çok bulandımı o su nasıl bişey kustunmu?
inşallah öbür yüklemende bşey çıkmaz cnmm:Saruboceq:

tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuş ama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım

hosgeldin canim benim bebegine masallah annesi buyumus ..

aynen benim sekerde yuksek cikti handanim dun aksam aradilar endiselendim sonra doktoru aradim kendim endiselenme dedi banada cuma gunu 100gr lik seker yuklemesi yapilacak , normal sartlarda en fazla 7.8 olmasi gerekiyormus ama bende 8.3 cikti
doktorum bazen ikinci yuklemede normale doner sadece ilkinde yuksek cikanlarin %10 da seker vardir dedi biraz da olsa rahatladim ama yine de insan dusunuyor sende kac cikmis ?

anammm ben de öyle yapıyorum yaa bi oturdummu 2-3 dilim karpuz her gece. bi de pirinç çok yedim bu aralar. dün de eşime tulumba aldırdım canım çekmişti. anamm benim de kesin yüksek çıkacak cuma günü. üfff yemeyelim bari ya .

yok elacım ya bulantı kusma hiçbişiy olmadı hatta çok rahat oldu yanımda limonda götürdüm zaten küçük bardakta ,içine sıktım limonu limonata gibi içtm ben açlıktn fena olurum sanırodum ama hiçbişi omadı kan verim içtikten sonra muane oldum doktora bebişimi felan görünce unuttum herşeyi:)) önemli olan 100gr yüklemesi o normal çıkar inş

ilkaycım inş sennide 100gr düşük çıkar canım ya benimde açlık şekerim 87 tokluk şekerim 144 çıktı olması gereken 120 felanmış sanırım yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor 1 hafta merakla beklicez şimdi ya , bak %10 düşük bi oranmış bende rahatladım kız şimdi

handan mersü canım
ilkay senindemi yüksek çıktı 1 saat içinde ayılıp bayılacak kadar fenalaşmadıysanız korkulacak birşey yoktur bence tedbir olsun diye 100 mg yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…