2009 Ekim Anneleri

bence Baran Doruk güzel isim

ama arzucumm ben özbene bunu sölettirene kadar bak 1.5 sene geçti sen artık 30 yaşına geldin bu ailenin reisi sensin kimseyi ilgilendirmez önemli olan senin ve benim fikrim sonuçta biz oturuyoz bu evde onlar almmış olabilrler ama biz yaşıyoz bendeki çene fena öle ev aldılar diye esirmiyim yaww benim eşim bide tek çocuk onunda çok etkisi varr ama bana sökmez :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuş ama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım

tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuş ama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım

maşallah camım oğluna ne kadar da büyümüş rabbim nazarlardan saklasın şeker yüklemesi içinde sıkma canını en fazla sana diyet verir o kadar lmaz:

selam dünyanın en güzel anneleri benim ufaklık cinsiyet değiştirdi ve kız oldu evet kızım olucak inşallah

handan hoşgeldn canm..sıkma canını diet verirr olmassa.
elevit işini sordnmu kullanmasan olurmuymş..
bideee paşan nasıl görüdnmü herşesini ekrana sığmkıyo artık dimi..

saol gözdecim, amazoncum

öle parça parça gördüm gözde kafasını bacaklarını ayrı ayrı sıgmıolar çünkü artık pek bişe anlaşılmıoki:)) eleviti sordum içme gerek yok dedi demir hapını günde 2 taneye çıkardı bide calsiyuma devam dedi , zaten pirinç hamur işi ekmek yeme dedi onları yemicem artık tatlı şeylerden uzak durucam inş dietle hallolacak bişi olur haftaya düşük çıkar benim kuzenimde şeker çıkmıştıda dogurana kadar hastanede yattı biden aklıma o geldide ondan lmaz:

ikiz bekliyorum inş.... yok tüp bebekle oldu ayrı yumurta ikizi antalya cok sıcak oldugu içingündüz yataktan adım atamıyorum bunuda şükür bu günlerde gecer kaydirigubbakcemile5

ikiz bekliyorum inş.... yok tüp bebekle oldu ayrı yumurta ikizi antalya cok sıcak oldugu içingündüz yataktan adım atamıyorum bunuda şükür bu günlerde gecer kaydirigubbakcemile5

geçecek tabii ki, evet sıcaktan sakınmak lazım çok kötü, buralar bile yanıyor,Antalya kimbilir nasıldır. sağlıkla büyüsün bebişlerin inşallah canım. a.s.

ben sana 700 gram kesin wardır dedimdi demii...maşallahh paşana..üzülme hayatım dikkat edersin bişecik olmass

merhaba kızlar benim ayaklarım çok şişiyor ya sanki üzerinden birşey geçmişte ezilip şişmiş gibi aynı tuzdan olsa tüm vücutta şişlik olmaz mı kızlar sadece ayakta olur mu

ay cnm ya ne güzel Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. cinsiyetleri ne cnm seninkilerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…