kıs gizem hangisi olsıun dorukmu yoksa baranmı ayrı ayrı onlar=)çünkü başa hangisi olrsa olsun dedesinn ismi gelck necdet
***kıslar bi soru..geçen sevgili kocam cumaya gtmiş orda hoca sohbet verirken demşki baba çocğna kuranda geçen anlamı iyi anlamlı isim koymak zorunda demişş..anlatmş bi sürü..şimdi size soru biz doruk istioduk bazen dioruz beratmı koysak kafam karştı bzm bebişte alştı ismne doruk deynce vuruo=) baran doruk ve berat sizce hangisi güsel...
valla gizem süpersin bizimde kapı var bizde sökcez kapıyı bizde onlar gider gitmez halletcez inş. bak seninki ne güzel babasına söyleyebiliyo bizimki onu yapamadıgı için sorun bundan çıkıyo söylesene adam biz böle istiyoz diyo yok buarada gizem aa ev saray saray onlara göre neyimize yetmiyooo
tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuşama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı ( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım
selam dünyanın en güzel anneleri benim ufaklık cinsiyet değiştirdi ve kız oldu evet kızım olucak inşallah
tünaydın kıslar biz geldik doktordan ogluşum büyümüş maşallah 750gr 31 cm olmuşama benim şekerim yüksek çıktı biraz canım sıkıldı ( haftaya 100gr yüklemesi yapılacak bakalım
slm lar naılsınız allahım nasip ederse inş.. ekim annesi olucam sizler nasılsınız
slm lar naılsınız allahım nasip ederse inş.. ekim annesi olucam sizler nasılsınız
ikiz bekliyorum inş.... yok tüp bebekle oldu ayrı yumurta ikizi antalya cok sıcak oldugu içingündüz yataktan adım atamıyorum bunuda şükür bu günlerde gecer kaydirigubbakcemile5
ikiz bekliyorum inş.... yok tüp bebekle oldu ayrı yumurta ikizi antalya cok sıcak oldugu içingündüz yataktan adım atamıyorum bunuda şükür bu günlerde gecer kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?