inş. gizem dediğin gibi olur okadar istiyorumki odası olsun eşimle hep aynı fikirdeydik hatta mobilyasından odanın rengine kadar süslemesine kadar karar vermiştik taki ailesi yazlıktan gelinceye kadar bana şimdi telde diyoki onlar 1ay sonra tekrardan gidicek onlar gider gitmez ben herşeyi sipariş edicem odayı yapcaz ee diyorum gelicekler tekrar ozaman bişey diyemezlermiş mantıga bak asıl olay ozaman çıkcak
***arzum canım ya niye kavga ediyorsunuz ki canım orası sizin eviniz sonuçta sen büyüteceksin bebişi size nasıl uygun olucaksa o şekilde yapın karıştırmayın büyükleri.
size niye yapmadılar elif elalı Banada soruldu yaptılar temiz çıktı dedim ama yinede yaptılar :sinifsinif: neyse yaptırdık artık ay ne kadar acıyormuş bu aşı böyle
ya kıslar size bişey sorcam dün herhalde kayınvalde görümce elti konuşuluyodu bugünde ben size bişey danışmak istiyorum ne yapmalıyım hamile kalınca sulugöz oldum ve aşırı sinirli dün geceden beri eşimle sürekli kavga halindeyiz telden tele bile konu şu bizim kapalı bi balkonumuz var orasını kızımızın odası yapıcaz(( başka odamız yok salon yatak odası yatak odamızda küçük hiç bişey sıgmaz buarada balkonda hemen yanımızda dün eşimin babasıyla konuşurken bebek odası olcak dedik vay nasıl olurmuş okadarda sıcak oluyoki yaz kış orası süper yani bizim için yok salona konulcakmış beşiği dolaba falan gerek yokmuş gümüşlük takımını kaldırcakmışız sadece beşik alcaakmışız başka şeye gerek yokmuş eskiden beri hep böle kullanmış oturanlar yeni icada gerek yokmuş vs. v.s eşimimde laf hayatta söyleyemez eve geldiğimizden yani 9dan beri kavga ediyoruz buarada okadar ugraştıkki bu bebek için ne yapacagımı şaşırdım aglaya aglaya zaten sinir oldum hertarafım kasıldı balkona geçtikçe sinir oluyorum okadar hayaller kurmuştumki
Günaydin arkadaslar merhaba herkese , nasilsiniz ?
dun aksamdan bu yana benim pek keyfim yok sekerim cikmis endiselendim gece hastaneyi arayip degerin ne kadar ve ne anlama geldigini sordum , doktorun sekreteri beni arayinca cok korkmustum sukur gece doktorla konustum fazlaligin önemli bir sayida olmadigini soyledi endise edilecek durum yok dedi cuma gunu tekrar seker yuklemem olacak , bakalim hayirlisi
bu arada benim ticker bozuldu gece kac defa denedim olmadi yine kodu buraya koplayinca oluyor ama kilo takip bölümünde cikmiyor neden acaba ?
kıslar bi soru..geçen sevgili kocam cumaya gtmiş orda hoca sohbet verirken demşki baba çocğna kuranda geçen anlamı iyi anlamlı isim koymak zorunda demişş..anlatmş bi sürü..şimdi size soru biz doruk istioduk bazen dioruz beratmı koysak kafam karştı bzm bebişte alştı ismne doruk deynce vuruo=) baran doruk ve berat sizce hangisi güsel...
***canm bak eşine ne güsel dmeiş neden öle diosunki, oda ailesni kırmak istemio kanımca sana hayr senn dediğin olmıcak dememişki..hem neden kayınpedern öle dedi..onuda nalamadm sıcak olursa onuda düşün yani bu büyüklern söyleyş tarzı beni öldürecek..belki hani senin ve bebeğin iyliği için demş olablşrr ama söyleyişi farklı buda herkesde var gülüm okadr takma..aynı şeler benzerler vs vs herkes yaşıo..üzme canını..vereliniortak
boş ver cnm odayı aldıktan sonra olay çıksa ne olcak bağırır bağırır susarlar sıkma sen canınızemuszemus
***yaa arzucumm siz onlara bişi ispatlamak zorunda değilsiniz tatlım eşin bak bırak gitsin onlar ne istiyosan yapsın bakalım onlar geldiğindede ne olursa olsun sadece denilecek laff burası bizim evimiz beni ve kocamı ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez ister çocuğumu taşta yatırırım ister koltuk ta istersem pedişah yataklarında bu sadece beni ve babasını ilgilendirir sizi değil . üüzülme artık herşey olacağına varır benim de kayınpederim odayla kapalı balkon arasında kapı var o kapı çıkmayacak dedii bak ben ne yaptımm hafta sonu kimsenin ruhu duymadı eşimle kapıyı yok ettim duyduğundada özben babasına babaya karışma bütün gün gizem o evde canı nasıl istiyorsa evi öle dekore etsinn en çook vakiti geçen o hepsi aynılar yaaa çocuklarına ev alıyolar sonrada ev aldık diyee her bişeye maydonoz oluyolarr sankii çok matah evler almışlarda ufacıkk sığmıyo hiçbişi hayret bişi yaa tam sinir olmaklık
ilky tckrlrda sorn vr cnm hiç oynma bnmkide öle oluo..kndi düselr belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?