2009 Ekim Anneleri

ayyy inşallah bende senin gibi sorunsuz atlatırım:Saruboceq:
ben barii çarşamba günü aç gideyim, belki yaparlar şeker yüklemesini...
eğer başka bi güne gün verirlersede hazır aç gitmişken tiroid değerlerime baktırım, geçen ay biraz yüksek çıkmıştıdaa:çok üzgünüm:

yaa canan 1 kilo kiraz dimi az ye dedi herşeyi azar azar ye dedi bende bi oturuşta yarım kilo yiyiodum ama artık yemicem kibar bi bayan olucamkaydirigubbakcemile3

insallah canim ya verilen degerler farkli sanirim ama ayni anlami tasiyor milimoll diyorlar degerin adina ama pek anlamiyorum :) bakalim 100 gr ilk ac karnina sonra seker yuklenince toplam 4 defa kan alacaklar her saat basi ne yapacaksak o kadar saat orda off

canancım ne güsel işte bizim saglıkocagında sadece kan testi yapıolar idrar yok ne güsel beleşe yaptır işte

aa iimiş amazıncum ya benimki çokta yüksek degilmiş o zaman bakalımkaydirigubbakcemile5

yaa canan 1 kilo kiraz dimi az ye dedi herşeyi azar azar ye dedi bende bi oturuşta yarım kilo yiyiodum ama artık yemicem kibar bi bayan olucamkaydirigubbakcemile3

Bu vitamin benim o kadar iştahımı açtıki ekmeği kestim acıkınca meyve yiyorum onuda az yersem ne yiyeceğim ben kibar bayan yoğurtmu valla yoğurt yemekten süt içmekten beyazladım bee esmerdim ben ya

canan sende kes o vitamini ben kilo aldım dedim evet elevit kilo yapar dedi e nie verdin o zaman kadın dicektimklava: sende sor mutlaka doktoruna hahahahha ne güsel işte beyaz tenli kadın olmuşun nan

Aklıma geldi ben çocukken zeytin yemezdim rengim kararacak diye ne safmışım :kedi:
Hadi ben birass oyun oynuyayım kolumun acısını unuturum belki zemuszemus

kızlarr cnmm çok sıkkın yaa...
ben bıktımm bu kaynanadan...
eşimle konuştukk, aramış onou öğlende, ben bitirecem oğlum demiş...
yaa bu kadın neyinee güveniyo yaa, dedim hakan 1-2 sene kesinlikle bizimle olamaz 1 haftada gördün dedim, gelmez sanmam dedi amaa için hiç rahat değil...
yaaa iyice midem bulanıyo artık ondan, sevmiyorum onu sevmiyorumm

Fotoğraf makinem bu akşam geliyor yarın eklerim göbişimi aklıma geldi onuda söyliyim
Handan elanın yeni göbişini gördünmü taza taze sabah eklemiş dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…