2009 Ekim Anneleri

a,selam canim hosgeldin aramiza ALLAH im tamamina erdirsin saglikla insallah a.s.

amın canım hepımıze ınsallah....ilk oglumda resmen gunlerı sayardım...hemen olsun dıye...bu defa ıse hamılalıgımın tadını cıkarıyorum....bebekımın tekmelerını hıssetmek...superrrrr....

hosgeldin meryemcim , ne guzel tatilide yapmis gelmissin , keyifli ve enerjik olmanada sevindim sanirim bir cogumuzunda tatile ihtiyaci var :) sukur sahsim adina bende iyiyim simdilik hersey guzel diyebilirim .. meryem kac haftaliksin canim sen =?

selam canım.. doktorum 7.aydan sonra yolculuk yasak deyince bizde erkenden bir tatil yapalım bebek olunca ilk yıl zor olur dedik.. dinlendik iyi geldi..

23+6 haftalık olduk canım..çok şükür bugüne kadar bir sıkıntım olmadı bakalım bundan sonrası nasıl geçecek göbeğim bayağı büyüdü benim.. bundan sonra yavaş yavaş ağırlık olacak bende sanırım

sabah burda deprem olduu onun sarsıntısıyla korkuylaa uyandıkk eşimle mafoldumben ..evimiz en son kat olunca cok hissedildii

Canım geçmiş olsun ben duymamışım deprem olduğunu. Çok şiddetlimiydi.Allah korusun o panikle ani bir hareket falan yapabilir insan. :teselli:

Canım hoşgeldin ne güsel yapmışım tatilini. Doktor niye 7. aydan sonra yasak dedi. Ben Temmusun 20'si gibi gitmeyi düşünüyorum da. Nerdeyse 7 ay bitiyo olcak yani. Ben de bi sorayım bakayım dr. a

bende ağustos başında 1 hafta tatile gitmeyi düşünüyorum aa 7, ay bitecek sanırım o zaman ben doktoruma bi sorem bunu

Canım hoşgeldin ne güsel yapmışım tatilini. Doktor niye 7. aydan sonra yasak dedi. Ben Temmusun 20'si gibi gitmeyi düşünüyorum da. Nerdeyse 7 ay bitiyo olcak yani. Ben de bi sorayım bakayım dr. a

canım uçak yolculuğu yaptım ben doktorum 25.haftadan sonra izin vermem sana dedi..
bende hiç sormadım öyledir diye..
ben daha önce bir kez bebeğimi kaybettim,kan pıhtılaşmasıda var bende belki onların olumsuz etkiler olabilir diye demiştir.

birde havalimanında antalyadan dönerken ; orda beni zor aldılar uçağa nerdeyse kaç aylıksınız felan dediler
doktorumdan yolculuk yapabilir diye yazı almıştım onu gösterdim 3 görevli iyice incelediler bana dikkatle baktılar öyle bindim uçağa.. birden korktum kaldım burada dedim :))

evet canım günde 1 tane clexane 0,4 kullanıyorum..doktorum 8.ayda veya doğuma 20 gün kala bırakıcaksın demişti bakalım daha ne zaman kadar kullanıcam

bende fraxiparine kullanıyorum 0,4 ml. nerden vuruyosun iğneyi. ben ilk aydan berii göbekten uyguluyorum.fakat çok beze oldu göbeğim. son kontrolümde doktorum kolundan yada bacağından vurabilirsin dedi. ama kol ve bacakta nerelere vuruluyo. ayrıca iğneden başka hangi ilaçları kullanıyosun. ben 8. haftaya kadar iğne + ecopirin kullandım 100 mg. kanamam gelice doktor ilacı bıraktırdı. şu an sadece iğne+1 tane elevit pronatal+ 1 adet ferrum fort demir hapı kullanıyorum. aslında seninle uzun uzun daha detaylı konuşmak isterim. umarım sorularımdan sıkılmazsın cnm. :kedi:

masallah canim insallah sonuna kadar sorun yasamadan dogurursun ..
benimde gobegim baya buyudu spor ayakkabilari giyerken zorlaniyorum iplerini baglamaya zaman cabuk gecse diye dua ediyorum simdi eylulun sonunda olmayi ne cok isterdim , doguma az kaliyor :))

Hımm belki uçak yolculuğu içindir. 28 haftadan sonra kabul etmiyolarmış. Ben arabayla gitcem ama şimdi düşünüyorum da inşallah sorun olmass çünkü bayaı ilerlemiş olcak. En iyisini yapmışsın canım erkenden gitmekle zemuszemus

yok canım niye sıkılayım memnun olurum..burda yaptığımız paylaşımlardan çok ey öğreniyoruz sonuçta..
ben hamile kalmadan önce (1 kez düşük yaptım ondan sonra) bebe aspirini içtim hamile kalana kadar hamile kalınca iğneye başladım onun dışında kan hapı,kalsiyum vitamin hapları kullandım..
kan sulandırıcı olarak sadece iğne kullanıyorum..
iğnemi eşim yapıyor bana önceleri kolumdan ve göbekten yapardım ,kolarıma sürekli yapınca çok ağrıyo,göbeğimde büyüyünce artık eşim yapamıyor zor oluyor,bacağa geçtik şimdi bacaktan ara sıra da koldan yapıyoruz iğneyi..
sürekli aynı yerde yapınca ağrıyo olmuyor..
canım doktorum bana bir broşür gibi bişey vermişti orda iğneyi nerelere yapabileceğimizin resmi var özelden mail adresini ver göndereyim sana
burdan resim eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…