Allah korusun amin ilkayım herkesi bir tuhaf oldum uykulu uykulu ilk aklıma gelen kelimei sahadetti biraz zaman gectikten sonra ona sevindim :) uykulu olmama ragmengecmis olsun canim , insallah kimsede bir sorun yoktur deprem buyuklugu ne kadardi ? ALLAH im herkesi korusun
biraz canım ama yıkım yok sanırım cok sukur panik yapmadım oturdugum yerde kaldım cok sukurCanım geçmiş olsun ben duymamışım deprem olduğunu. Çok şiddetlimiydi.Allah korusun o panikle ani bir hareket falan yapabilir insan. :teselli:
geçmiş olsun canım sabah haberlerde duydum bende .. canım allah daha kötüsünden korusun bir daha olmaz sanırım..
sağol cnm hoşgeldin Allah'ıma şüürler olsun biz iyiyiz ya sen nasılsın
cnm sayfa açık ama çok işim varr yazamıyommmafoldumben
yok canım niye sıkılayım memnun olurum..burda yaptığımız paylaşımlardan çok ey öğreniyoruz sonuçta..
ben hamile kalmadan önce (1 kez düşük yaptım ondan sonra) bebe aspirini içtim hamile kalana kadar hamile kalınca iğneye başladım onun dışında kan hapı,kalsiyum vitamin hapları kullandım..
kan sulandırıcı olarak sadece iğne kullanıyorum..
iğnemi eşim yapıyor bana önceleri kolumdan ve göbekten yapardım ,kolarıma sürekli yapınca çok ağrıyo,göbeğimde büyüyünce artık eşim yapamıyor zor oluyor,bacağa geçtik şimdi bacaktan ara sıra da koldan yapıyoruz iğneyi..
sürekli aynı yerde yapınca ağrıyo olmuyor..
canım doktorum bana bir broşür gibi bişey vermişti orda iğneyi nerelere yapabileceğimizin resmi var özelden mail adresini ver göndereyim sana
burdan resim eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim buraya
nalancım allah daha beterlerinden korusun cnm çok geçmiş olsun...
amin cnmm amin...
merhaba şeker ne var ne yok tatlım biz iyiyim oğluşla oturuyoz işte sıcaklarla boguşa boğuşa oturuyoz
selam kızlar..nasılsınız bugün..
geçen hafta hastalık geçirdim anca düzeliyorum şükür diyorum gelmiş iki kişi bana böbrek ağrısı varsa erken doğum riski olabilir diyorlar ya :1no2:
millet delirmiş ya hamile insana pat diye böyle denir mi kızlar..biz olsak çekiniriz demeye hayret bişi..doktor bebişle alakası yok demişti bana..neyse 29 unda kontrolüm var kimseyi takmiyacam o zamana kadar..:umursamaz:
selam kızlar..nasılsınız bugün..
geçen hafta hastalık geçirdim anca düzeliyorum şükür diyorum gelmiş iki kişi bana böbrek ağrısı varsa erken doğum riski olabilir diyorlar ya :1no2:
millet delirmiş ya hamile insana pat diye böyle denir mi kızlar..biz olsak çekiniriz demeye hayret bişi..doktor bebişle alakası yok demişti bana..neyse 29 unda kontrolüm var kimseyi takmiyacam o zamana kadar..:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?