2009 Ekim Anneleri

dandanım bişey sorucam?
az önce takvimden baktımda senle bi konuştuğumuzda ağustos başı izne çıkıyoz demiştik, 32. haftanın sonunda raporumuz başlıyorya oda 14 ağustosa tekabul ediyo farkındamısın cnm?

gecmis olsun canim , insallah kimsede bir sorun yoktur deprem buyuklugu ne kadardi ? ALLAH im herkesi korusun
Allah korusun amin ilkayım herkesi bir tuhaf oldum uykulu uykulu ilk aklıma gelen kelimei sahadetti biraz zaman gectikten sonra ona sevindim :) uykulu olmama ragmen
tvlerde 4,5 miş dediler canım

Canım geçmiş olsun ben duymamışım deprem olduğunu. Çok şiddetlimiydi.Allah korusun o panikle ani bir hareket falan yapabilir insan. :teselli:
biraz canım ama yıkım yok sanırım cok sukur panik yapmadım oturdugum yerde kaldım cok sukur
geçmiş olsun canım sabah haberlerde duydum bende .. canım allah daha kötüsünden korusun bir daha olmaz sanırım..

amin canım Rabbim daha kotusunden korusun bir ara adanada olmustu biliyorsundur belki burda da hissedilmişti o siddetdeydi

sağol cnm hoşgeldin Allah'ıma şüürler olsun biz iyiyiz ya sen nasılsın

çok sukurr bende iyiyim canım
Allahım hepimize iyilik versin inş. opuyorumnanaktan

cnm sayfa açık ama çok işim varr yazamıyommmafoldumben

elamm kolay gelsin hemen biter inş. işin

cnm gönderdim bi bakar mısın gelmiş mi

nalancım allah daha beterlerinden korusun cnm çok geçmiş olsun...
amin cnmm amin...

gizoşummmm hoşgeldinnnnnnn temizlik yapıyorum tatlım arada gelip bakıyorum
sen napıyorsunn opuyorumnanaktan

merhaba şeker ne var ne yok tatlım biz iyiyim oğluşla oturuyoz işte sıcaklarla boguşa boğuşa oturuyoz

selam kızlar..nasılsınız bugün..
geçen hafta hastalık geçirdim anca düzeliyorum şükür diyorum gelmiş iki kişi bana böbrek ağrısı varsa erken doğum riski olabilir diyorlar ya :1no2:
millet delirmiş ya hamile insana pat diye böyle denir mi kızlar..biz olsak çekiniriz demeye hayret bişi..doktor bebişle alakası yok demişti bana..neyse 29 unda kontrolüm var kimseyi takmiyacam o zamana kadar..:umursamaz:

merhaba şeker ne var ne yok tatlım biz iyiyim oğluşla oturuyoz işte sıcaklarla boguşa boğuşa oturuyoz

ohh ne güzel oturun oğluşunla bende eczanedeyim bugün tek çalışıyorum sıkıldım çok akşamada kayınvaldeme yemeğe gidiceez hava çok sıcak burda da zemuszemus

BERNACIM kimsenin dediklerini kafana takma bebişini ve kendini düşün tatlım allahın iznşele meleğin gayet sağlıkla doğacak

YASEMıNCıM allah yardımcın olsun ama serin demi orası tatlımmm dikkat et kendine ve bebşişine seker

kuşum takma kimseyi kafana millet dengesiz doktoruna güven millete kulak asarsak ooooooo çok işimiz var valla :1hug:

Canım geçmiş olsun yaa, hiç öyle bişey duymadım canım yaa burda kaç kişinin böbrek ağrısı oldu, kimse öyle erken doğumla ilişkili falan demedi. Hem öyle olsa dr. mutlaka söylerdi. Öyle bir riski alabileceğini zannetmiyorum. Sen moralini bozma, belki onların bildiği sıradışı bir örnek vardır. Bence sen dr.un sözünden şaşma :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…