2009 Ekim Anneleri

ohh ne güzel oturun oğluşunla bende eczanedeyim bugün tek çalışıyorum sıkıldım çok akşamada kayınvaldeme yemeğe gidiceez hava çok sıcak burda da zemuszemus

Ben de akşam düğüne gitcem bu havada fön falan çektirmeye çok üşeniyom. İşten çık git hazırlan koştur koştur. Bu sıcakta hiç çekilmez valla :umursamaz:

sağol gizemcim..inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişlerimizi..

inşallah bernacımm

ayy bu yazın sıcağındaki düğünlerdende ayrı yeten nefret ediyorummmmm ıyyyyy

serin sayılır canım bolbol su içmeye çalışıyorum kızlar ya siz ne akdar su içiyosunuz günde ben 2 litreyi bulmaya çalışıyorum yeterlimi ki acaba siz neler yapıyonuz bu su mevzusunda

inşallah bernacımm

ayy bu yazın sıcağındaki düğünlerdende ayrı yeten nefret ediyorummmmm ıyyyyy

bizimde temmuz ortalarında var offfff alalhtan nikahtan ama kına bi köyde otobüs tutulup gidilcekmiş çekilir mi ya offffffff yakın kişinin eşimin yetze oğlu gitmesek olmaz offffffCADIARZU

serin sayılır canım bolbol su içmeye çalışıyorum kızlar ya siz ne akdar su içiyosunuz günde ben 2 litreyi bulmaya çalışıyorum yeterlimi ki acaba siz neler yapıyonuz bu su mevzusunda

canım ben inanılmaz fazla içiyorum ama normaldede ben çok içerdim suyu..hiç takip etmiyorum ama ofiste sürekli masamda su ,evde yine yanıma şişeyle koyarım.. gece yatarken bile yanıma koyarım sabah biter o su..

doktorum sıvıyı eksik etme der hep..

YASEMıNCıM ben 2 lt den çok fazla içiyommm faydası var mı bilmiyorum ama benim ördeğim var hamiş olmadan önceden de çook içerdimm halada çook içiyoruımmm

oldum olası zaten öle merasimleri sevmem ama yaz oldumuda ayy arka arkaya düğünler sıralanıyo

Son düzenleme:
Ben de akşam düğüne gitcem bu havada fön falan çektirmeye çok üşeniyom. İşten çık git hazırlan koştur koştur. Bu sıcakta hiç çekilmez valla :umursamaz:

canım dikkat et kendine yaa ,artık havalar sıcak birde bebişlerde karnımızda büyüdü dikkat etmeliyiz..
fön yerine başka şekillerde kullanabilirsin belki.. ben sıcakta özel bir yere gideceksem fönü hiç düşünmem baka şekiller yaparım.. hava zaten sıcak birde saçlar uzunsa ve açıksa terliyor insan bunalıyor..

bende şu özellikle böbrek rahatsızlığımdan beri doktor en az 3 lt su içeceksin dedi sanırım bende 2,5-3 arası içiyorumdur..çatlaklar içinde çok faydalıymış..

bendede ara sıra belimde ağrılar oluyor bende normaldir artık vücut kendini doğuma hazırlıyordur diyorum..
şuana kadar öyle ciddi bir ağrı sıkıntı yaşamadım ben o yüzden hiç doktorumla bu hafif ağrılarıda görüşmedim

cnm bende en az bak en az diyorum 3 litre ama kesin 4 ü buluyodur gün bitimine kadar ama ben normaldede çok içerdim zaten suyu.:içelim:

ben görüştüm olucak o kadar dedi magnezyum verdi 2 günde bir onu içiorum bu sıralar daha iyice belim çok iş yapınca ve ayakta kalınca belim feci ağrıyor benimde allah hepimize koalylık versin sıcakta olunca çekilmiyor pek :CüvCüv:

evet canım sıcaklarda başladı allah yardımcımız olsun.. ama ben bu duruma seviniyorum.. yani doğumumuz yaz bitimi oluyor.. birde bu sıcakta doğum yapsa-ydık bebekte bizde sanki daha zor geçirirdik.. şimdi yine katlanıyoruz bir şekilde en azından bebek iyi göbüşümüzde geçiriyor yazı
ben böyle düşünüyorum.. sıcaktan bunaldığımda kendimi tesselli ediyorum napim

bu akşam kontrolüm var ..inşallah iyidir bebişim bakalım..

ya doktorla konuşucam bugün unutmazsam..
ben turizm acentasında çalışıyorum yaa. sabah 10 gibi geliyorum akşam da 6 dan sonra çıkıyorum.. kendimi iyi hissetmediğimde gelmiyorum veya izin alıyorum..
ofiste ara soıra yorulduğumda ayağımı uzatıp dinlenme fırsatımda var
normalde masadayım koltukta oturuyorum işte
yani bu durumun bebeğe bir sakıncası olurmu sürekli oturmanın?
artık ne zaman işi bırakmalıyım bilemiyorum? ne yapsam ?
sizler ne zaman doğum için artık dinlenmeye çekilmeyi düşünüyorsunuz?
ben kendimi iyi hissetttiğim sürece işe geleyim diyorum ama bebek için durum ne olur bilemiyorum yani ben kendimi iyi hissetsemde acaba işten ayrılıp dinlenmelimiyim kafam çok karıık bu konuda

kızlar çok sıkıcı yaaa..vakit geçmiyo..
bu arada benim 3-4 gündür kaşıntım vardı vajinada.dün doktora gittim alttan bakmadı enfeksiyondur dedi krem ve sabun verdi.ama tedevi edilmezse erken doğum gibi tehlikesi oluyomuş.varmı sizde de böle bi problem genelde hamilelikte daha hassas olduğu için çoğu bayanda olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…