ohh ne güzel oturun oğluşunla bende eczanedeyim bugün tek çalışıyorum sıkıldım çok akşamada kayınvaldeme yemeğe gidiceez hava çok sıcak burda da zemuszemus
BERNACIM kimsenin dediklerini kafana takma bebişini ve kendini düşün tatlım allahın iznşele meleğin gayet sağlıkla doğacak
YASEMİNCİM allah yardımcın olsun ama serin demi orası tatlımmm dikkat et kendine ve bebşişine seker
BERNACIM kimsenin dediklerini kafana takma bebişini ve kendini düşün tatlım allahın iznşele meleğin gayet sağlıkla doğacak
YASEMİNCİM allah yardımcın olsun ama serin demi orası tatlımmm dikkat et kendine ve bebşişine seker
inşallah bernacımm
ayy bu yazın sıcağındaki düğünlerdende ayrı yeten nefret ediyorummmmm ıyyyyy
serin sayılır canım bolbol su içmeye çalışıyorum kızlar ya siz ne akdar su içiyosunuz günde ben 2 litreyi bulmaya çalışıyorum yeterlimi ki acaba siz neler yapıyonuz bu su mevzusunda
Ben de akşam düğüne gitcem bu havada fön falan çektirmeye çok üşeniyom. İşten çık git hazırlan koştur koştur. Bu sıcakta hiç çekilmez valla :umursamaz:
sizin sırtınız beliniz ağrıyormu benim baya ağrıyorda arada..normaldir dimi..
serin sayılır canım bolbol su içmeye çalışıyorum kızlar ya siz ne akdar su içiyosunuz günde ben 2 litreyi bulmaya çalışıyorum yeterlimi ki acaba siz neler yapıyonuz bu su mevzusunda
Amazon canım oralardamısın bİŞİy sorcam da
bendede ara sıra belimde ağrılar oluyor bende normaldir artık vücut kendini doğuma hazırlıyordur diyorum..
şuana kadar öyle ciddi bir ağrı sıkıntı yaşamadım ben o yüzden hiç doktorumla bu hafif ağrılarıda görüşmedim
ben görüştüm olucak o kadar dedi magnezyum verdi 2 günde bir onu içiorum bu sıralar daha iyice belim çok iş yapınca ve ayakta kalınca belim feci ağrıyor benimde allah hepimize koalylık versin sıcakta olunca çekilmiyor pek :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?