2009 Ekim Anneleri

olmazmiiiiiiii oluyorrrr oluyorrrrrrrrr hemde nasil hehehe hele aksam uzeri aksamlari hem yaniyor hem sisiyor ben cogu zaman terlikle geziyorum normal ayakkabilarim olmuyor spor ve terlikler haric :)))))) birde bazi geceler altlari falan yaniyor alev alev , doktorum banda dikkat etmemi soyledi su topluyor bacaklarimiz ve son aylarda ödem olusabilir dedi belki bu gidisimde bana corap verir boyle sabah kalkarken giyiyorsun aksam yatana kadar bacaklari tutuyor ayyyyyyyyy sicakta cekilmez suyu cok cok icmemiz gerekiyor

yok hayatım ya dünde yorulmadm.2 gündür böleym eleviti bıraktm acaba omu yaptı böle beni.ilaç içmiorum 4 gndür felan hiç..sanırım ondna böleym..sersem gibiyim aynı..

ilkaycım kızzz daha ne kadar su içebilcez ben hesaplayamıyorum bile zaten su kurbağasıydım iyice düştüm suya:roflol::roflol: bu seferde tuvaletten uzak bi yere gidemiyorum kaydirigubbakcemile3

blmemki pembem bi halszlk sorma nese ben çıkım gene uzanayım.yazmaya hakm yok resmen..sanırım ilaçlarımı braktım ondan olablrr...sıcaklardan desem evden dışarı çktığm yokki 24 saat evdeym anca kaşam 9 gibi yaylayı turluoz gelioss..

tansiyonunu bi ölçtürsene şekercim. düştü mü acaba? sıcaklardan olabilir. vitaminsiz kaldıysan olabilir. c vitaminli meyveler tüket ya da kesme vitaminini canım. halsizlik de iyi değil yani.

gözdecim vitamini bıraktığın için olabilir canım aman sağlığından önemlimi olmadı devam et vitamine öptüm canım hadi yat biraz dinlen yarın böyle görmiyeyim seni :gitme:

vitaminler enerji veriyor insana... onlardan dolayı olabilir canım:ecrin_bebek:

duydunmu gözde hanım bunlar handanla beraber bıraktılar vitamini kilo alıyorlarmış bak halsiz kaldın gördünmü :mymeka: için vitaminlerinizi tek şişko ben kalıcam topicte yoksaa

yok kızz hiç önemli değil kilo benim için oğluşum sağlıklı doğsun yeterki opuyorumnanaktan ben de 6,5 kilo aldım şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3

kızlar neden kestiniz vitaminleri halsizlik ondna olabilir ee bide havalar sıcak kilo alcanız diyede halsiz düşmeyin klava:

yok kızz hiç önemli değil kilo benim için oğluşum sağlıklı doğsun yeterki opuyorumnanaktan ben de 6,5 kilo aldım şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3

Rekor bende 10 kilo aldım ben :gitme: sonuçta çok güzel birşey için kilo alıyorsun ama ister istemez insann canı sıkılıyor tabi .

kızlar neden kestiniz vitaminleri halsizlik ondna olabilir ee bide havalar sıcak kilo alcanız diyede halsiz düşmeyin klava:

kesinlikle vitaminler bebekler için zaten bizden yeterli vitamin alabilsiler diye...
e içmezsek bizim depoyu tüketip halsiz bırakırlar değil mi?

Rekor bende 10 kilo aldım ben :gitme: sonuçta çok güzel birşey için kilo alıyorsun ama ister istemez insann canı sıkılıyor tabi .

amaaaan pembecim boşver inşallah doğsun bebişlerimiz ondan sonra düşünürüz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yeterki aldığımız kiloların bebişlere zararı olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…