amin canım
koşa koşa gelip anlatıcam merakta bırakmam sizleri
ilkayım arada senide özlüyorlardır kızlar ya sizinde ayakalrınız tombullaştımı doktoruma söyledim oturduğun ozisyonundan dedi ayakalrım tombullaştı dedim gülüyor olcak bunlar takip et dedi en az 2 litre su iç dedi bende geçiyor 2 litreyi dedim iyi o zaman dedi akşamalrı dik ayakalrını yukarı dedi sizde de oluyor mu acaba merak ettim de senağlama
canim benim ya dün çok mu yordun kendini genelde bir onceki gun insan yorulunca ertesi gun daha halsiz oluyor , yatinca bile rahat edemiyor ,
bazende vitamin veya demir eksikliginden , yada havadan oluyormus bu halsizlik ama hamilelikte normal diyorlar anca yat dinlen baska secenek sunulmuyorki
olmazmiiiiiiii oluyorrrr oluyorrrrrrrrr hemde nasil hehehe hele aksam uzeri aksamlari hem yaniyor hem sisiyor ben cogu zaman terlikle geziyorum normal ayakkabilarim olmuyor spor ve terlikler haric :)))))) birde bazi geceler altlari falan yaniyor alev alev , doktorum banda dikkat etmemi soyledi su topluyor bacaklarimiz ve son aylarda ödem olusabilir dedi belki bu gidisimde bana corap verir boyle sabah kalkarken giyiyorsun aksam yatana kadar bacaklari tutuyor ayyyyyyyyy sicakta cekilmez suyu cok cok icmemiz gerekiyor
blmemki pembem bi halszlk sorma nese ben çıkım gene uzanayım.yazmaya hakm yok resmen..sanırım ilaçlarımı braktım ondan olablrr...sıcaklardan desem evden dışarı çktığm yokki 24 saat evdeym anca kaşam 9 gibi yaylayı turluoz gelioss..
blmemki pembem bi halszlk sorma nese ben çıkım gene uzanayım.yazmaya hakm yok resmen..sanırım ilaçlarımı braktım ondan olablrr...sıcaklardan desem evden dışarı çktığm yokki 24 saat evdeym anca kaşam 9 gibi yaylayı turluoz gelioss..
vitaminler enerji veriyor insana... onlardan dolayı olabilir canım:ecrin_bebek:
duydunmu gözde hanım bunlar handanla beraber bıraktılar vitamini kilo alıyorlarmış bak halsiz kaldın gördünmü :mymeka: için vitaminlerinizi tek şişko ben kalıcam topicte yoksaa
yok kızz hiç önemli değil kilo benim içinoğluşum sağlıklı doğsun yeterki opuyorumnanaktan ben de 6,5 kilo aldım şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3
kızlar neden kestiniz vitaminleri halsizlik ondna olabilir ee bide havalar sıcak kilo alcanız diyede halsiz düşmeyinklava:
Rekor bende 10 kilo aldım ben :gitme: sonuçta çok güzel birşey için kilo alıyorsun ama ister istemez insann canı sıkılıyor tabi .
içerim hapları alırım kiloları:roflol: daha hiç aksatmadım vallahi
amaaaan pembecim boşver inşallah doğsun bebişlerimiz ondan sonra düşünürüz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yeterki aldığımız kiloların bebişlere zararı olmasın...
vallahi ben sezeryan istiyorum canım... eğer erken gelmezse bizimki kaydirigubbakcemile3Öyle canım ama fazla kilo almak doğumu zorlaştırıyormuş onu ne yapacağız peki
vallahi ben sezeryan istiyorum canım... eğer erken gelmezse bizimki kaydirigubbakcemile3
ama normal doğumda zor oluyormuş kilo doğru söylüyorsunCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?