2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile5 bende sezeryan istiyorum ne oldu tırstın değülmüüü
normalden çok korkuyorum

hem de ne tırs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen vallahi çok korkuyorum :) hem 2 hafta önce kavuşcaz kuzularımıza kaydirigubbakcemile5

sizi tırsaklar sizi doğrun işte çatır çatır ne o sezeryan falan dumıyım ödlekler sizi :jeyyar:

kızlar ben çıkıyom görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan seviyem sizleri no sezeryan sırnaşık şey

kızlar ben sezeryandan daha çok korkuyorum laf aramızda sonuçta ameliyat yani mafoldumben

oyyy bende normalden:1shok: ablam sezeryanla doğum yapmıştı onu gördükten sonra kesinlikle sezeryan dedim.... çok rahat geçti doğumu ve doğum sonrası...

kızlar ben anlamıyorum neden türkiyede size bırakıyorlar seçimi sezaryenmi normalmi diye yani sezaryen adı üstünde ameliyat gerekmedikçe olmaması lazım.Bakın ben kanadadayım burda bile son zamana kadar normal yapacaksın derler eğer açılma olmazsa veya darlık varsa veya doğumda başka sorunlar çıkarsa ancak ozaman sezaryen yapıyor doktorlar sana sormadan bile. Bence türkiyede maddiyi düşünüp herkesi sezaryene teşvik ediyor bizim doktorlar...normal doğum adı üstünde normal yanii ben sorun çıkmadıkça razıyım o acıları çekmeye hemde anadan doğmus gibi günahlarından arınıyorsun ozaman inşallah.

evet kızlar normal doğum sağlıklı diyorlar..korkuyu bırakıp olabiliyorsa normal doğum yapmalıyız..normal doğumda rahimdeki hastalık iltihap ne varsa atıyormuşsun vücuttan..

arkadaslar aranizda 4.dogumu yapacak olan tek ben varim heralde.sezeryanla oldu dogumlarim hepside.ne olur mecbur degilseniz sezeryan istemeyin.cok zor.hem dunyanin binbir turlu hali var.3 ten sonraki dogumlar riskli oluyor.benim 4.olacak ama 2hayatta ben hep cok cocugum olsun isterdim ama sezeryan buna izin vermiyor :çok üzgünüm:

ben geldim kıslarr valla elinizden geldiğince normalden kaçmayın sezeryanın sonrası daha kötü doğanın kanunu bu normal doğum allahın izniyle sağlıkla doğuryruz inş.

kızlar bende 2 gündür geceleri kramp oluyor onun acısıyla uyanıyorum benim gibi olan varmı 2 gündür baldır ağrısından ölücem

canım normalmiş artık kramplar..bana çok sık olmuyor ama doktorum sıklaştığında kullanmam için magnezyum vermişti sana vermedimi ki..onu kullanırsan rahatlarsın biraz daha..

kızlar kalsiyum ilacı ne kullanıyosunuz calsiD3 kullanan var mı birşey soracağım.

Son düzenleme:
ii geceşler şekerlerr biz geldik göbişlere bizde kendimizi ekledik amazoncum çook şeker olmuş göbişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…