günaydııııııınn.hayrlı cumalar bu haftada geçti be.yaşasn 25 haftada bitti:))))))))
arkadaslar aranizda 4.dogumu yapacak olan tek ben varim heralde.sezeryanla oldu dogumlarim hepside.ne olur mecbur degilseniz sezeryan istemeyin.cok zor.hem dunyanin binbir turlu hali var.3 ten sonraki dogumlar riskli oluyor.benim 4.olacak ama 2hayatta ben hep cok cocugum olsun isterdim ama sezeryan buna izin vermiyor :çok üzgünüm:
günaydın kızlarr gözdecim maşallah 25 ide devirdin...
ben dün dr a gittim kızım 600 gr ve 28 cm olmuş..ağrılarım için yemek yediğinde baskı yapıyor ondandır dedi... bir sorunu yokmuş bebeğimin çok şükür....bir şey dışında malesef...
dün şeker yüklemesi yapıldım 50 gr...
açlık 87
tokluk 162
idrarda +1 pozitif çıktı malesef....
tokluğun 140 ı geçmemesi lazımmış...haftaya 100 lük yüklenecek inşallah o normal çıkar...yoksa dahiliye gönderecklermiş beni...ayrıca 100 lüğü yüklemekte çok zor 4 kere kan vericem..4 saatte hastanede aç bekliycem...offf offf tatlıyıda sevsem gam yemiycem yani...nerden çıktı bu şeker şimdi...
kıs sorma yaa büyüyos artıkın:=)))sen 24+3 25 oluosun hayatımm.24 değil bende bugün tam 25 oldum yarn 26 haftalık oluom.6 ayımızı geçtk yani tam 6 aylıkmşzz...7den gün almşzz.kağan öle dio:=)))
günaydn pemboşş sabah göbüşünü gördm ne tatlıymş eyrm onu yer:=)
hele şeye çok güldüm kıs pembe yüzüne yapştrmşsnya bi karakterr koptum ona resmen..:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?