2009 Ekim Anneleri

Canım Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla. Ekonomik durumlar tüm dünyada fecahatken 4 çocuk isteyen kaç kişi kaldı ki? Biz eşimle şöyle bir anlaşma yaptık, Elifimiz doğduktan sonra, ikinci bebişimiz erkek olursa tamam diyeceğiz, yok o da kız olursa 3.ye gideceğiz ve o her ne olursa olsun orada tamam diyeceğiz. Teyzemin 3 kızı var ev çok şenlikli, neşeli. Yine de Allah inşallah hem erkek evlat hem de kız evladın tadını çıkarmayı nasip eder. Kızlar daha çok babacı oluyor ya, ben çok korkuyorum şimdiden ya beni daha az severse diye.

günaydın kızlarr gözdecim maşallah 25 ide devirdin...

ben dün dr a gittim kızım 600 gr ve 28 cm olmuş..ağrılarım için yemek yediğinde baskı yapıyor ondandır dedi... bir sorunu yokmuş bebeğimin çok şükür....bir şey dışında malesef...

dün şeker yüklemesi yapıldım 50 gr...

açlık 87
tokluk 162
idrarda +1 pozitif çıktı malesef....

tokluğun 140 ı geçmemesi lazımmış...haftaya 100 lük yüklenecek inşallah o normal çıkar...yoksa dahiliye gönderecklermiş beni...ayrıca 100 lüğü yüklemekte çok zor 4 kere kan vericem..4 saatte hastanede aç bekliycem...offf offf tatlıyıda sevsem gam yemiycem yani...nerden çıktı bu şeker şimdi...

kıs sorma yaa büyüyos artıkın:=)))sen 24+3 25 oluosun hayatımm.24 değil bende bugün tam 25 oldum yarn 26 haftalık oluom.6 ayımızı geçtk yani tam 6 aylıkmşzz...7den gün almşzz.kağan öle dio:=)))

zeynebimm geçmş olsun aslnda öncelkle prensese maşallh nasıda büyümş yaa.nasıldı gördün dimi parmağınımı emiyor nasıl duruodu çok mrak ettm..sana gelnce okadr üzülme die verir..ama baya zor 4 saat aç beklemek..

gözdecim parmağını emiyordu sürekli ağzını açıp kapatıyordu bak su yutuyor dedi dr ...yüzünüde gördüm çok tatlıydı el salladı bana..4 saat aç beklemekte bir dert orda vakitte hiç geçmiyo napçam bilmem..

zeynep ne dicem sana sen tetenoz vurdrdunmu bide bişey daha dicem bu suat beyn odasnda neden iki tane ekran yok nisaya gttm ya çok beğendm dr kendi incelio bende yatapn karşsında plazma ekran var ordan isledm bebeği ve ilk defa net gördüm..şeker yüklmesi nekadrmş medicalde.medicale yaz zammı gelmş baya öle duydum ben..

Maşallah canım kızına, kocaman olmuş valla, büyyolar hepsi. İnşalllah seneye aydan aya ne kadar büyüdüklerini de konuşuruz. Şeker konusu da daha normal çıkan olmadı gibi bişey. Ben kimsede bir sorun olacağını zannetmiyorum. İçini ferah tut canım ama o ikinci test beni de çok korkutuyo, kan vermekten ödüm patlıyo kafamçokkarıştı

kıs sorma yaa büyüyos artıkın:=)))sen 24+3 25 oluosun hayatımm.24 değil bende bugün tam 25 oldum yarn 26 haftalık oluom.6 ayımızı geçtk yani tam 6 aylıkmşzz...7den gün almşzz.kağan öle dio:=)))

Kıss hesapçı Gössde çözdün valla sen bu işi , bundan sonra zuzuyla handana değil sana sorcam sen daha yüksek söylüyon moralim düseliyo. kaydirigubbakcemile3
Ya bu arada ticker daki süreler geç değişiyo galiba, 24+4 olmama lasım benim :sm_confused:

günaydn pemboşş sabah göbüşünü gördm ne tatlıymş eyrm onu yer:=)
hele şeye çok güldüm kıs pembe yüzüne yapştrmşsnya bi karakterr koptum ona resmen..:=)

Kıss hesapçı Gössde çözdün valla sen bu işi , bundan sonra zuzuyla handana değil sana sorcam sen daha yüksek söylüyon moralim düseliyo. kaydirigubbakcemile3
Ya bu arada ticker daki süreler geç değişiyo galiba, 24+4 olmama lasım benim :sm_confused:[/QUOTE]

hahahahah:=))yüksek sölemiom kıs doğrusu öleymş 7.aydan gün almışızz çok araştrdm bu olayı benn..vışş 7 aylık pekd güsel gelio kulağa.:=)bak 7 değil ama tam 6yız 7den gün almşzz anam çok kurcalayınca beynm şaşıo nese işte öle yanimm.+ olunca bidahaki haftaya geçioss:=)

ayy ne olunn iyi gbiyimde tembelm kahvaltı masası duruo çamaşrlar var ev desen aldı başını gidio kalkablsem başlıcam hepsinede..yediğimi bile toplamaya üşendmmm.:=))))))))))))))))))))))

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…