2009 Ekim Anneleri

günaydn elamm ayy be bugün çok hızlı yanıtlar veriom herkes bıkcak askbuya ismini görmkten:=)
ama çıkcam evmi toplıcam bras çene çalm gidicem

zeynepcim nasıl geçti doktorda anlatsana...
o soruyu sordun mu?

ayy ne olunn iyi gbiyimde tembelm kahvaltı masası duruo çamaşrlar var ev desen aldı başını gidio kalkablsem başlıcam hepsinede..yediğimi bile toplamaya üşendmmm.:=))))))))))))))))))))))

Vayy erkencisin kıss bugün kahvaltını falan da yapmışsın. Ben evde olduğum günler bu saatlerde gelemiyodum daha buralara. Hiç tembelim deme valla ben daha tembelim bi kerem :dilcikar:

canım aslında yaptırmıycaktım ama 5 sene koruyor dediler bende 6 sene oldu diye dün gittim yaptırdım...3 hafta sonra bir doz daha yaptırıcam..nisada ek olarak plazma koymuşlar demekki güzel bişey ..hastanenin fiyatlarını sormadım bir daha.. doğuma kadar kimbilir neler değişecek ama muayene 15 tl şu anda..şekeride 46 ya yüklettim..ama 100 lük 17 mi ne diye duydum yani daha ucuzmuş..

zeynepcim nasıl geçti doktorda anlatsana...
o soruyu sordun mu?

yazdım canım arka sayfada bak istersen...o soruyuda sordum yemek yiyince baskı yapıyor mide o yüzden oluyo dedi...gerçektende özellikle yemekten sonra oluyor...ama karnında büzülüp toplanma gibi bişey olursa hemen gel dedi..bende üstüne basa basa erken doğum gibi bir risk varmı diye sordum yok dedi...

[QUOTE hahahaah:=))yüksek sölemiom kıs doğrusu öleymş 7.aydan gün almışızz çok araştrdm bu olayı benn..vışş 7 aylık pekd güsel gelio kulağa.:=)bak 7 değil ama tam 6yız 7den gün almşzz anam çok kurcalayınca beynm şaşıo nese işte öle yanimm.+ olunca bidahaki haftaya geçioss:=)[/QUOTE]
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
cnm bende senin bildiğin gibi biliyorum doğru bence .

günaydın kızlarrr
ne güzel bugün cuma tatile giriyorum ve 9 gün oğlumla birlikte olacağım inşş bugün çabuk geçsinn :))
bende dün ayrıntılı ult girdim çok şükür herşey yolunda kızım 600 gr olmuş 50gr şeker yüklemesi oldum açlık 97 -yüklendikten 1saat sonra 139 çıktı şükür bunuda atlattım
zeynep tatlı kızını görmüşsün gözün aydın benim bildiğim tokluk 160 sınır cnmm dr görüştün mü bu konuda senin sınırda sanırım inş gerek kalmaz yoksa zor olacak senin için

sağlık ocağında kan ve idrar testi yapmışlardı ya bana idrarımda enfeksiyon çıkmış :sinifsinif:
dr soracağım bakalım ne diyecek

zeynepcim büzülüp toplanma gibi bişey ne demek yaaa????
ne oluyomuş öle olunca??

hehe pazartesiden itibaren benimde 25. bitiyo o zaman ben de 7. aya girdim diycem alkisalkisalkis yaşaşsınnn :)

şeker yaptranlarda genelde yüksek çıktı 100lük yükleme yapcaklar..bende 1 hafta sonra gdecem hadiya 1 5 ytlmiymş muayne..ben kısdım zeynep onlara neden dersen haziran 3 ayrntılı usg vardı beni aramadlar insan hatrlatmk için aramsı lasmdı okadr özel hastane ya.doğuma kadr çok fyat değişir daha doğru diosun.bide şuvarmıu normal doğm 2000 ya suat beyde gelmeye 1000 alıomşş oda geçen sene 1000miş..nisada şeekr yüklemesi 5 ytlymiş=:)))))
teteonozuda nisada 5e vurdrdum:=)

kızlarımızın kilosu aynıymış canım maşallah..bizde referansata sınır 140 gösteriyor dr baktı 100 lük istedi...ne güzel sen atlattın..dün kollarım delik deşik olsu 100 lükte iğneyi kolda bırakıyolar sanırım..

zeynepcim büzülüp toplanma gibi bişey ne demek yaaa????
ne oluyomuş öle olunca??

canım ne biliyim nasıl bişey bende anlamadım..bana eliyle gösterdi dr elini açtı kapattı böyle toplanıp açılma olursa gelirsin dedi herhalde doğum habercisimi oluyo nedir anlamadım...allah korusun inşallah böyle bişeyi hiçbirimiz yaşamayız...

Günayydın canım, çok şükür bunu da atlatmış oldun sen de. Benim daha 2 haftam var şeker yüklemesine.
Tatile bi yere gidiyomusun canım yoksa evde misin

kıslar şuoda işi vardya akşam çok düşündüm ben bu işi..bizim ev 2+1 salonm yatak oda küçük oda.şimdi ben küçük odamı bozsam koltuğmu felan versem yer kalmıo annemler nerde yatcak enaz 40 gün bendeler.e bide yakın değillerki geldiğinde kalıolar enaz 5 gün şimdi daha sık gelrler dayanamzlar torun hasretine osaman geldklernde nerde kalcaklarrki..kafam okadr karştıki anlatamm.bende beşik alcam hatta gülican sen bi ara koymştunya öle beşik düşündüm.5 ay felan yatabr hani beyazdı çok hoştu ama kışı atlattktan sonra genç odası gibi.formulalı1li oda yapcam ona:=)))hem osamana borçlar btmş olur doğm hastane felan btmş olur.bde kışın doğalgaz parasıo var ben böle düşündümm..hergün oda konusunu konşuoss haaaaa.haladaha kmse kesn karar veremdi sanırsam.

canım dr un ayrı para aldığını duymadım eğer öyleyse biraz fazla olur yani onu bende sorayım bari ama sanmıyorum...ben tetanozu sağlık ocağında yaptırdım canım ücretsiz..

zeynepciğim inşş kolay atlatırsın cnmm yaa o iğne kan alma olayı ayrı bi dert açlık ayrı canımm allah kolaylık versin sana kızlarımız iyi olsun da biz herşeye katlanırız di mi cnmm :1hug:
saol gülicancığım yazlığa gidiyorum annemlerin silivride walla nem yok hava güzel oğlumla olacağım en güzel tatil bence cnmm opuyorumnanaktan

wrose günaydın canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmış ,kızınada maşallah kocaman olmuş. iyi tatiiler sositososito

canım o konuyu bende çok düşündüm evim 3 +1 ama bir oda oğlumun ..bende oturma odasını bozmak istemedim senin gibi gelenim gidenim hep uzakta...o yüzden gelince kalıyolar yer lazım...bende yatak odama 60 a 120 lik karyola aldım ebebk orda yatacak en az 2 sene yatar..sonrada bakacaz bi çaresine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…