ayy ne olunn iyi gbiyimde tembelm kahvaltı masası duruo çamaşrlar var ev desen aldı başını gidio kalkablsem başlıcam hepsinede..yediğimi bile toplamaya üşendmmm.:=))))))))))))))))))))))
zeynep ne dicem sana sen tetenoz vurdrdunmu bide bişey daha dicem bu suat beyn odasnda neden iki tane ekran yok nisaya gttm ya çok beğendm dr kendi incelio bende yatapn karşsında plazma ekran var ordan isledm bebeği ve ilk defa net gördüm..şeker yüklmesi nekadrmş medicalde.medicale yaz zammı gelmş baya öle duydum ben..
Maşallah canım kızına,kocaman olmuş valla, büyyolar hepsi. İnşalllah seneye aydan aya ne kadar büyüdüklerini de konuşuruz. Şeker konusu da daha normal çıkan olmadı gibi bişey. Ben kimsede bir sorun olacağını zannetmiyorum. İçini ferah tut canım ama o ikinci test beni de çok korkutuyo, kan vermekten ödüm patlıyo kafamçokkarıştı
aramızda kimler yaptırdı ben yoktum kaçırdım ...50 lik bile sıkıcıydı 100 lük nasıl olacak bilmem..bide aç karnına o kadar kan verince bayılmazsak iyidir yani..insan çok acıkıyo...
zeynebim kızına maşallah kocaman olmuş canım inş. şeker yüklemen iyi çıkar da uğraştırmaz seni.
saolasın canım ...inşallah sorun çıkmaz bir dahakine...
zeynepcim nasıl geçti doktorda anlatsana...
o soruyu sordun mu?
günaydın kızlarrr
ne güzel bugün cuma tatile giriyorum ve 9 gün oğlumla birlikte olacağım inşş bugün çabuk geçsinn :))
bende dün ayrıntılı ult girdim çok şükür herşey yolunda kızım 600 gr olmuş50gr şeker yüklemesi oldum açlık 97 -yüklendikten 1saat sonra 139 çıktı şükür bunuda atlattım
zeynep tatlı kızını görmüşsün gözün aydın benim bildiğim tokluk 160 sınır cnmm dr görüştün mü bu konuda senin sınırda sanırım inş gerek kalmaz yoksa zor olacak senin için
zeynepcim büzülüp toplanma gibi bişey ne demek yaaa????
ne oluyomuş öle olunca??
günaydın kızlarrr
ne güzel bugün cuma tatile giriyorum ve 9 gün oğlumla birlikte olacağım inşş bugün çabuk geçsinn :))
bende dün ayrıntılı ult girdim çok şükür herşey yolunda kızım 600 gr olmuş50gr şeker yüklemesi oldum açlık 97 -yüklendikten 1saat sonra 139 çıktı şükür bunuda atlattım
zeynep tatlı kızını görmüşsün gözün aydın benim bildiğim tokluk 160 sınır cnmm dr görüştün mü bu konuda senin sınırda sanırım inş gerek kalmaz yoksa zor olacak senin için
şeker yaptranlarda genelde yüksek çıktı 100lük yükleme yapcaklar..bende 1 hafta sonra gdecem hadiya 1 5 ytlmiymş muayne..ben kısdım zeynep onlara neden dersen haziran 3 ayrntılı usg vardı beni aramadlar insan hatrlatmk için aramsı lasmdı okadr özel hastane ya.doğuma kadr çok fyat değişir daha doğru diosun.bide şuvarmıu normal doğm 2000 ya suat beyde gelmeye 1000 alıomşş oda geçen sene 1000miş..nisada şeekr yüklemesi 5 ytlymiş=:)))))
teteonozuda nisada 5e vurdrdum:=)
kıslar şuoda işi vardya akşam çok düşündüm ben bu işi..bizim ev 2+1 salonm yatak oda küçük oda.şimdi ben küçük odamı bozsam koltuğmu felan versem yer kalmıo annemler nerde yatcak enaz 40 gün bendeler.e bide yakın değillerki geldiğinde kalıolar enaz 5 gün şimdi daha sık gelrler dayanamzlar torun hasretine osaman geldklernde nerde kalcaklarrki..kafam okadr karştıki anlatamm.bende beşik alcam hatta gülican sen bi ara koymştunya öle beşik düşündüm.5 ay felan yatabr hani beyazdı çok hoştu ama kışı atlattktan sonra genç odası gibi.formulalı1li oda yapcam ona:=)))hem osamana borçlar btmş olur doğm hastane felan btmş olur.bde kışın doğalgaz parasıo var ben böle düşündümm..hergün oda konusunu konşuoss haaaaa.haladaha kmse kesn karar veremdi sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?