2009 Ekim Anneleri

Canım çok mantıklı düşünmüşsün bencede. Şimdi 40'ı çıkana kadar annenler salonda olsa çok rahat olmas heralde. Bi de gelen giden olursa düzeni temisliği falan da zor olur. Dediğin gibi şimdi tam kışa girerken bi de bebk hazırlıkları, doğum falan bayağı masraf oluyo. Onlar aradan çıktıktan sonra daha içine sinen bişey olur.
Ben oda yapmaya kesin karar verdim bi de 6 ay falan yanımda yatırayım diye bi park yatak alcam. Resmini koymuştum daha önce bulursam şimdi yine ekliyim.

sorma canım hepsi dert ama yeterki meleklerimiz iyi olsunlar herşey onlar için...

ohh ne güselmiş valla. Sen oğlunu annenlerle yaslığa göndermiştin galiba demi yanlış hatırlamıyorum. Park yatağı da yollıcam demiştin hani. Benimde aklım yatakta ya o açıdan kaydirigubbakcemile3

gözde diyorsun ki 5 ay beşikte yatacak sonra o kocaman yatakta yatacak düşmezmi yere bilmiyorum ki tecrübeli anneler konuşsun 2-3 yaşına kadar beşikte yatması daha güvenli değilmi wrose sen tecrübelisin akıl ver olursa bende öyle yaparım

Bak canım bunu almayı düşündüm. Wrose da oğlunda almış çok memnun kalmış bunlardan. Sonradan da yatağı çıkarıyosun, oyun parkı oluyo içinde oynuyo bebecik. Bi de titreşimi müziği falan var, yanında sallanan yer de alt değiştirme ünitesi

yaa ne bilim pembe kıs aklımı karştrma 2 yaşında eşk kadrlar kıs sünnet etmşler 1 yaşında çocukta okdr küçük durmuoki hele erkekler dahada bi tosun oluolarr bzm burda var komşnn oğlu 2 yaşnda bazada yatıo..

sen sor onu zeynep pemebn ablasından istemşler 100 dimi kıs pembe doğru ahtrladm dimi..

evet canım normal doğuma acil gidersen dr hastanede olmuyor o zaman hastanedeki dr doğumuna giriyor ama istersen belirli bir ücret karşılığında kendi doktorun geliyor doğumuna
hastanedeyse ekstra ücret istemiyor zaten

tecrübeli olarak söylüyorum kesinlikle düşer...en az 1,5 olması lazım o zaman bile düşüyolar çünkü gece çok dönüyor çocuklar..

pembe 2 yaşnda beşikte hyatmaz hayatım.bizim binada zilli bi boncuk var 2 yaşına grdi sıkıysa tut bakalım beşikte onu..demrlerle oynuo ayağa kalıo vs vs

o zaman inşallah acil gitmeyiz benim sezeryan olacak zaten umarım kızım sabırla bekler...

zeynepcim maşallah cnm kızına
inşallah 100lük şeker yüklemende bi sorun çıkmaz...
Walla sizleri duyunca ben iyiden iyiye tırsmaya başladım bu şeker yüklemesinden banada çarşamba yapılacak sanırım:kedi:

günaydn elamm ayy be bugün çok hızlı yanıtlar veriom herkes bıkcak askbuya ismini görmkten:=)
ama çıkcam evmi toplıcam bras çene çalm gidicem

opuyorumnanaktan

ela eminönünde toptancılar nerde adını sölesene bitane cadde felanmı nasıl..toptancıların olsun ama.

gözdecim burdan biri bana mercana git dedi eminönünde...
bende eşime mercan mağazasına mercan mağazasına gidece diyomkaydirigubbakcemile3 meğer orası caddenin adıymışnaniknanik ben ölee pek çocuk mağazası göremedim arabayla geçtik ordan...
eminönünden kürkçü handan aldım ben ıvır zıvırı...
bebek arabası ve anakucağınıda saraçhaneden aldım...

sağlık ocağında kan ve idrar testi yapmışlardı ya bana idrarımda enfeksiyon çıkmış :sinifsinif:
dr soracağım bakalım ne diyecek

oyyy cnmmm:teselli: bol bol su içmeyi ihmal etme sakınnopuyorumnanaktan

amin cnm inşallah:Saruboceq: hiçbirimiz böle bişey yaşamayız:Saruboceq:

kıss gözdee bende senin gibi çıkmazdayım:umursamaz: benimde eşimin ailesi şehir dışında ve geldimmi kalıyolar bayaa ve yatacak yer yok...
bende şimdilik odama beşik alacam herkes gidip biz bize kalıncada oda yapıcamyerimseniben
odama alacağım beşiğide şu aralar park yatak olarak düşünmeye başladım, odasına geçtiğinde katlanıp kaldırılması için...
çünkü kızım odasına geçince evim zaten ufak o küçük beşik bile yer kaplayacak...

cnm 60x120 karyolada 2 sene yatabiliyomu ne güzelmiş...
bende o boyutta alırım o zaman...
karyolanın resmi varsa eklermisin cnm...

yaaa nası düşüo yaaa zeynep ama yaaa.bu bzm bnadaki mnik cadı yatmıo beşikte.sarkıo ayağa kalkıo resmen yürüo çocuk da..

ohh ne güselmiş valla. Sen oğlunu annenlerle yaslığa göndermiştin galiba demi yanlış hatırlamıyorum. Park yatağı da yollıcam demiştin hani. Benimde aklım yatakta ya o açıdan kaydirigubbakcemile3

ewet cnmm annemler 1 hafta önce gittiler oğlumla mışıl mışıl uyuyor oğlum park yatağındaa kaydirigubbakcemile3

ben park yatak derim cnmm , beşikte en fazla yatacağı 5 ay yerimseniben büyük yatağa geçmesine geçiyorlar ama hep tetikte olman lazım düşebilir dönmeye başıyorlar 6 aydan sonra

gülicancım bu park yatağı bende inceledim...
ama bunun sallanma özelliği yokmuş...
bazı bebekler sallanmadan uyumuyomuş ...

yatar canım çünkü 2 yaşındaki bir bebek 100 cm olmuyo bile..ee karyolanın boyu 120 olunca 3 yaşına kadar bile yatar...

yaaa nası düşüo yaaa zeynep ama yaaa.bu bzm bnadaki mnik cadı yatmıo beşikte.sarkıo ayağa kalkıo resmen yürüo çocuk da..

canım uyanıkken tabiki yatmazlar çıkmak isterler..ama bebekler dönmeye başladıkları zaman çok çabuk düşüyorlar...ben oğlumu bir kaç kez yatağımda uyutmuştum yanına destek koyduğum halde kaç kere düştü...kendilerini uyurken bekleyemiyorlar o yaşlarda...

gülican o park yatağn fyatı ne kadr canm ay bendemi alsam öle.yazlığa yollarm annemlere onla beraber..ordada yatcak yer lasım hem oyun oynar terasa koyarss aslında olurrrr..ay ben delrcem kafamdaha çok karştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…