2009 Ekim Anneleri

istediğim modelib ulamadm ama böle beşik diorum benn sizce almayımmıı heryere taşırım bunu yatak odasına küçük odaya msafr geldiğinde bzm odaya alırızz.
Al Kiraz Bebe - Ürünler

canım model çok şekermiş ama 5 aylığa kadar yatıracaksan al çünkü sonralardan bu tehlikeli olabilir..tutunup kalkmaya başladığında aynen sallanıp aşşağıyı boylar...

evt zeynep kışı atlatmk için die düşündümm..ama park yatak fikri girdi şimdi aklıma aslında ii olur gibim gelio yazlığa annelerede götürürs katlayıp

gözdecim bence bu beşikte max. 6 ay yatabilir bebeğin...
her çocuk aynı olmuyo bide hemen yanından ayıramayacağnı düşün...
bende küçük beşik diyodum, evet doğru görünüş açısından daha şıklar ama biz birazda kullanım açısından rahatlığını düşünmeliyiz...
park yataklar görsel olarak diğer beşiklere göre daha basit gibiler ama en azından 2 yaşına kadarda yanında yatabilir...
ben eğer katlanıp kaldırılan 1-1,5 yaşınakadar yatacak bi beşik bulursam ondan alıcam, eğer bulamassam park yatak alıcam...

haklısın cnmŞeniz bende 60x120 alimda zaten yerim dar hepten daralmasınkaydirigubbakcemile3
senin karyolanın resmi varmı cnm? varsa ekleyebilirmisin sana zahmetzemuszemus

o zaman inşallah acil gitmeyiz benim sezeryan olacak zaten umarım kızım sabırla bekler...

Ozaman sorun olmaz sezeryasa normalde sıkıntılı

oyyy cnmmm:teselli: bol bol su içmeyi ihmal etme sakınnopuyorumnanaktan

.

3-4 litreyi buluyor canım ya çokda su içiyorum bakalım dr ne diyecek .

canım model çok şekermiş ama 5 aylığa kadar yatıracaksan al çünkü sonralardan bu tehlikeli olabilir..tutunup kalkmaya başladığında aynen sallanıp aşşağıyı boylar...

kesinlikle katılıyorum a.s

selam ekim anneleri.Beni de aranıza alırsanız ben de Ekim başlarında doğurmayı arzulayan bir ikiz annesiyim.Arada sizi okuyorum ama çok hızlısınız maşallah yazma konusunda size yetişemniyorum doğrusu,inşallah bu konuda bari size yetişebilirim.
Park yatak demişsiniz.Biz de önce yavrulara oda yapmayı düşündük,sonra şık fakat büyük mobilyalar arasında çocuklara uzanıp emzirmeye yer kalmayacak diye ik tane park yatağa karar verdik.
Yatakları önce netten inceledik fakay benim eşim görmeden dokunmadan karşılaştırmadan alışveriş yapmaz asla bu yüzden,herkese tavsiye ederim,ıstanbulda Unkapanında bisikletçiler çarşısı diye bilinen Haşim ışcan Alt geçidinden emsallaerien göre en geniş olan iki park yatağı tanesini 165 liraya pazarlıkla aldık.ıki de kraft oto koltuğunu 65 er liraya aldık.Sanırım toplamda 430 liraya iki otokoltuğu ve iki park yatakla işimizi tamamladık.
Herkese tavsiye ederim arkadaşalar..

gülicancım bu park yatağı bende inceledim...
ama bunun sallanma özelliği yokmuş...
bazı bebekler sallanmadan uyumuyomuş ...

Evet canım bunun sallanması yok da yanındaki uzaktan kumandayla müzik ve titreşim veriyo. Ben de diğerlerine de baktım bunun kumaşı hoşuma gitti, diğerleri böyle naylon gibi sanki ama daha bakıcam bunda kesin kararlı değilim. Bi de bunun boyu biras daha kısa :sm_confused:

gülican o park yatağn fyatı ne kadr canm ay bendemi alsam öle.yazlığa yollarm annemlere onla beraber..ordada yatcak yer lasım hem oyun oynar terasa koyarss aslında olurrrr..ay ben delrcem kafamdaha çok karştı..

Canım park yataklar 150 ile 400 arası değişiyo. Bunu en ucuz 320 ye sordum ben canım. Bence sende al bunların boyu da büyük, beşikten daha uzun süre yatar bunda. Hem biras büyüyünce onun kademeleri var aşağı alıyosun böylece düşmüyo çocuk opuyorumnanaktan

Oark yataklar evet görünüşte basit gibi görünüyor,biz de gidip inceleyip kullanışlılığını düşünene kadar aynı şeyi düşünüyorduk.Fakat etrafı file,bir yerlerini mobilya gibi vurup acıtmaolayı yok gibi,hafif sallanılabilir,hafif titreşim özelliği var.Çeşitli ebatta olabiliyorlar fakat çocuk nerden baksanız 3 yaşına gelene kadar rahat rahat yatabilir.Bizim aldığımzın üzerine biberonluk,alt açma aparatı,müzikli dönen oyuncak aparatı ile her yerini örten cibinliği de var,yazlıklar için falan sinekler açısından ideal.Koskoca yatağı katlayabiliyorsunuz ki,bu kullanışlıklık ve portatiflik bence beşiklerde zor bulunur.
Biz çocuklar biraz daha büyüyünce oyunlu,boyama duvarlı ve küçük masalı bir oda tasarlıyoruz inşallah.Bu yüzden bir 3 yaşına kadar bu kullanışlı park yataklarla devam edeceğiz..

hoşgeldin cnm aramızaaŞeniz
biraz daha bekliyeydin doğumdan sonra tanışırdıkkkaydirigubbakcemile3
eşin aynı benim eşimee benziyomuş, benimkide görmeden ellemeden hiçbişey almazz, beni bilee ölee aldıı dermişimmm:roflol:
o dediğin yerden ben pierre cardin 2020 bebek arabasını ve anakucanı 375 tlye aldık...
bunları aldımız yerdeki park yatakları biraz uyduruk geldi bana, zaten bi dükkana girdik ve aldık ordan aranbayı falan...
inşallah sağlıklaa kullansınlar yavruların eşyalarını:Saruboceq: çok iyi fiyata mal etmişinizyerimseniben

Hoşgeldin canımm, a.s. allah kolaylık versin sana bizim bi taneden gözümüz korkmuş nerde yatırcaz ne yapcaz diye iki tane daha zor tabii ama öte taraftan da çok güzel. Allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin.
Çok iyi almışsınız bu arada yatakla koltuğu. Oto koltuğu kaç yaşa kadar kullanılabilir bişey

:roflol: :roflol: :roflol: Kıss ela annen sana demedi mi göster ama elletme diye :roflol: :roflol: :roflol:
Rahmetli ananem çok derdi de :kedi:

günaydın kıslarrr

zeynepcim banada salı günü 100gr yüklemesi yapılacak o kadar saat nasıl dayancaz bilmiorum ya off

yatak muhabeti açılmış gene park yatagamı döndünüz kararsız karılarkaydirigubbakcemile3

bende karar verdm artıkın park yatak alıcamm ii oldu bugün bu konuyu konştuğmzz netleştrdm artık..hem yazlığpa çok ii olcakkk..:=))ayy pek sevndrk oldum 250nytlye kraftnkini alabiliosun süper bde saraçhanede fewlan daha ucuzdur kesn

:roflol: :roflol: :roflol: Kıss ela annen sana demedi mi göster ama elletme diye :roflol: :roflol: :roflol:
Rahmetli ananem çok derdi de :kedi:

naniknaniknaniknaniknaniknanik

ekliyorum canım şimdi azcık bekle..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hee ajkumm park yatak düşünmeye başladım benn-tatlicadiarzu-

hoşgeldn dandan sabahtan beri çene alıos kaçrdın konuları:=)kısacası ben karaszlğmla konuyu başlattm ve karar vardmm:=)))park yatakta karar kıldım neden dersem küçük odamı bozmk istemdm annemler gelse nerde kalcaklarki salonda olmas 40 güm lohusalğmda yanmda olması lasmki onlar kışı bzde geçrmeye nyetliler ben tek evn tek kızıya torunları pek kıymetli dayanamzlarmş hasretine..e yazlığa gderkende poark yatak ii olurr yatar bzm eşşk onda park yatakta karar kıldımm..yuppiii:==)9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…