istediğim modelib ulamadm ama böle beşik diorum benn sizce almayımmıı heryere taşırım bunu yatak odasına küçük odaya msafr geldiğinde bzm odaya alırızz.
Al Kiraz Bebe - Ürünler
yatar canım çünkü 2 yaşındaki bir bebek 100 cm olmuyo bile..ee karyolanın boyu 120 olunca 3 yaşına kadar bile yatar...
canım uyanıkken tabiki yatmazlar çıkmak isterler..ama bebekler dönmeye başladıkları zaman çok çabuk düşüyorlar...ben oğlumu bir kaç kez yatağımda uyutmuştum yanına destek koyduğum halde kaç kere düştü...kendilerini uyurken bekleyemiyorlar o yaşlarda...
o zaman inşallah acil gitmeyiz benim sezeryan olacak zaten umarım kızım sabırla bekler...
oyyy cnmmm:teselli: bol bol su içmeyi ihmal etme sakınnopuyorumnanaktan
.
canım model çok şekermiş ama 5 aylığa kadar yatıracaksan al çünkü sonralardan bu tehlikeli olabilir..tutunup kalkmaya başladığında aynen sallanıp aşşağıyı boylar...
gülicancım bu park yatağı bende inceledim...
ama bunun sallanma özelliği yokmuş...
bazı bebekler sallanmadan uyumuyomuş ...
gülican o park yatağn fyatı ne kadr canm ay bendemi alsam öle.yazlığa yollarm annemlere onla beraber..ordada yatcak yer lasım hem oyun oynar terasa koyarss aslında olurrrr..ay ben delrcem kafamdaha çok karştı..
selam ekim anneleri.Beni de aranıza alırsanız ben de Ekim başlarında doğurmayı arzulayan bir ikiz annesiyim.Arada sizi okuyorum ama çok hızlısınız maşallah yazma konusunda size yetişemniyorum doğrusu,inşallah bu konuda bari size yetişebilirim.
Park yatak demişsiniz.Biz de önce yavrulara oda yapmayı düşündük,sonra şık fakat büyük mobilyalar arasında çocuklara uzanıp emzirmeye yer kalmayacak diye ik tane park yatağa karar verdik.
Yatakları önce netten inceledik fakay benim eşim görmeden dokunmadan karşılaştırmadan alışveriş yapmaz asla bu yüzden,herkese tavsiye ederim,İstanbulda Unkapanında bisikletçiler çarşısı diye bilinen Haşim İşcan Alt geçidinden emsallaerien göre en geniş olan iki park yatağı tanesini 165 liraya pazarlıkla aldık.İki de kraft oto koltuğunu 65 er liraya aldık.Sanırım toplamda 430 liraya iki otokoltuğu ve iki park yatakla işimizi tamamladık.
Herkese tavsiye ederim arkadaşalar..
selam ekim anneleri.Beni de aranıza alırsanız ben de Ekim başlarında doğurmayı arzulayan bir ikiz annesiyim.Arada sizi okuyorum ama çok hızlısınız maşallah yazma konusunda size yetişemniyorum doğrusu,inşallah bu konuda bari size yetişebilirim.
Park yatak demişsiniz.Biz de önce yavrulara oda yapmayı düşündük,sonra şık fakat büyük mobilyalar arasında çocuklara uzanıp emzirmeye yer kalmayacak diye ik tane park yatağa karar verdik.
Yatakları önce netten inceledik fakay benim eşim görmeden dokunmadan karşılaştırmadan alışveriş yapmaz asla bu yüzden,herkese tavsiye ederim,İstanbulda Unkapanında bisikletçiler çarşısı diye bilinen Haşim İşcan Alt geçidinden emsallaerien göre en geniş olan iki park yatağı tanesini 165 liraya pazarlıkla aldık.İki de kraft oto koltuğunu 65 er liraya aldık.Sanırım toplamda 430 liraya iki otokoltuğu ve iki park yatakla işimizi tamamladık.
Herkese tavsiye ederim arkadaşalar..
hoşgeldin cnm aramızaaŞeniz
biraz daha bekliyeydin doğumdan sonra tanışırdıkkkaydirigubbakcemile3
eşin aynı benim eşimee benziyomuş, benimkide görmeden ellemeden hiçbişey almazz, beni bilee ölee aldıı dermişimmm:roflol:
o dediğin yerden ben pierre cardin 2020 bebek arabasını ve anakucanı 375 tlye aldık...
bunları aldımız yerdeki park yatakları biraz uyduruk geldi bana, zaten bi dükkana girdik ve aldık ordan aranbayı falan...
inşallah sağlıklaa kullansınlar yavruların eşyalarını:Saruboceq: çok iyi fiyata mal etmişinizyerimseniben
haklısın cnmŞeniz bende 60x120 alimda zaten yerim dar hepten daralmasınkaydirigubbakcemile3
senin karyolanın resmi varmı cnm? varsa ekleyebilirmisin sana zahmetzemuszemus
günaydın kıslarrrrr
:roflol: :roflol: :roflol: Kıss ela annen sana demedi mi göster ama elletme diye :roflol: :roflol: :roflol:
Rahmetli ananem çok derdi de :kedi:
ekliyorum canım şimdi azcık bekle..
günaydın kıslarrr
zeynepcim banada salı günü 100gr yüklemesi yapılacak o kadar saat nasıl dayancaz bilmiorum ya off
yatak muhabeti açılmış gene park yatagamı döndünüz kararsız karılarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?