2009 Ekim Anneleri

şeker yüklemesini yaptıran arkadaşlar bende çarşamba gününe yanımda glikoz götürcemde...
eczaneye 50gr lık glikoz desem yeterli olurmu? markası, herhzngi bi özelliği falan varmı bakim diyin bana hele...

ela hastane verio sen neden götürüonki hayatım..nisada yaptrsana..dandan 46 ytlymş şeker medicalde zeynep yaptrmşş..

bunu inşallah kızımın yatağının üstüne asıcam yada duvara...

buda karyolası çok süslü püslü bişey almadım çünkü ilerde ona oda yapmayı düşünüyorum....

buda uyku seti

en dogrusuna karar vermişisn gözdecim bence degiştirme kararını:lepi:

sen nie yanında götürosun ela onlar veriolar zaten , valla hemşire bardaga koydu suyumu bile karıştırıp verdi bilmiom markasını felan yani

evt dandan bu saate kadr nerdeydn senn..:mymeka:
ha işte katlannaları süper yazlığa odadan odaya heryere süper olurr..oda yaptğmzdada karyolayı napcas sıkıntısı yok.katlar dolanın arkasına sıkıştırıveririm..

elalı ve gülican ilginize çok teşekkür ederim öncelikleopuyorumnanaktan
gerçekten doğuma da az kaldı evet hehehe:kedi:
gülican eşlerimiz birbirine benziyorsa alınışlarımız da aynı demektir,çaktırmakaydirigubbakcemile3
yatak emsallerinden gerçekten çok geniş ve büyük.Biz babymoon diye bir marka aldık,ayynısının tıpkısı kraft ta vardı,fakat aparatları çok daha azdı,ve inanın kumaşında vesairesinde hiçbir fark yoktu.Bizim için kullanışlılık ebat önemliydi.Bu yüzden bunu tercih ettik..
elalı canım ben buişleri internetten araştırmayı hiç bilmiyom ki yaaw,ki resimlerini sana göndereyim:kedi:,ama babymoon cibinlikli park yatak desen bulabilirsin belki,cibinlikli olsun ama.
Dediğim gibi lerde yavrulara şöyle boyamalı duvarlı masalı falan anaokulu sınıfı tarzı bir oda yapmayı düşündüğümüz için şimdilik anlamadıkları büyüme zamanlarında bunu tercih ettik,inşallah o günleri de konuşuruzz..

çok güselmiş zeynepcim güle güle yatsın kızın ne kadara aldın bu yatagı ??

46tl mi oha gözde hemogramda istedi doktor (tam kan sayımı yani)hepsi toplam şeker felan 13tl verdim testlere

handancım senin sonuçlar kaç çıktıki bide idrarındada çıktımı...

canım bana hastane kendisi hazırladı verdi içinede limon suyu kattı valla pek lezzetliydi aynı limonata gibi olmuştu...:roflol:

canan gözde dün işim çoktu giremedim o yüzden bugunde işim çok ama sabah bi bakım dedim öglenden sonra pek giremem sanırımkafamçokkarıştı

zeynepcim benimde öleydi limonata gibi içtim çok güseldi hahaha açlık 87 tokluk 144 çıktı benim canım ,idrar testi istemedi doktor yapılmadı kan sayımı yapıldı bide oda ii çıktı 100gr gözümü korkuotuo valla nerden baksan 5-6 saat hastanede geçecek sinr oldum

hymarry canm nerdeydn kıs doğurcaz nerdeyse sen şimdi yasıosun bizee.bu arada aldıklarn hayrlı olsun ikiz annesi olmakta çok güsel bişidir..ama zordurr:=)))))
bende değiğin yere gidim bakım bari süper fyatlara almşsn canm chiccoda oto koltuğu 350 ytl tanesi bende çüş diodum valla:=)sen 35e getrmşsn hemen gtmem lasım oraya:=)))

kızlarr ben devlet hastanesine gidiyorumyaa ondan kendim götürcem...
az önce hastanede bi sekreter arkadaş onu aradımda yanında getir eczaneden al dedi ondan sordum...

AMANDA AMAN günler azaldıkça yatak mevzusu baya gündemde ben oğluşumun beşiğinide oda tyakımınıda aldım hihihihiiiiiiiiiiiiiiiii

canan gözde dün işim çoktu giremedim o yüzden bugunde işim çok ama sabah bi bakım dedim öglenden sonra pek giremem sanırımkafamçokkarıştı

aferin şöyle bir cööö de bari merak ediyoruz sonra handan göbişimi koydum işe başlamadan onuda görs bari gülcemalimle beraber gözde çok beğendi kaşımı gözümü. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…