2009 Ekim Anneleri

he dandan he bzm nisa çok ii artık sevmeye başladm fyat farklarına baksana ben şok oldum tam kan tahlilide yaptrmşsn bide yani..ayy ne güsel otrdmm burda oturup çene çalmayı çok sefiom akşamada işleri sıkıştırıom evde..

gördüm canan gördüm:roflol: sabah sabah gözümgönlüm açıldı maşallah o ne güsellik tütütütü kızında sana benzerse süper olcak:roflol: göbişine maşalllah bile yasım kızımmmm ben bi keremm çok tatlısın:1hug:

çok güselmiş zeynepcim güle güle yatsın kızın ne kadara aldın bu yatagı ??

46tl mi oha gözde hemogramda istedi doktor (tam kan sayımı yani)hepsi toplam şeker felan 13tl verdim testlere

120 tl aldım canım...vallahi sizin hastane ne güzel ucuzmuş bizimki uçuyo havalarda maşallah...

zeynep çok güzelmiş alkisalkisalkis

saol canımcım...

dondorma sevmom zaten allahtan , ya ben çok dikkat ediom artık doktor kızartma,hamur,prinç,ekmek,makarna yenme dedi yemiom hiçbirini artık

günaydın kıslar hayırlı cumalar bende daha ne yatak alcagıma tam karar vermiş degilim 1sene rahat yanımızda olcak aynı odada çünkü sobalı evim kışın donuyoz diger odalarda bende park yatak düşündüm ama rahat edermi bilmiyom bakalım ne alcaz kısmet araştırıyom hala :)

elam kurtulduk oda işinden.bende park yatakta karar kıldım..

:lepi::lepi::lepi:

yeriniz yoksa en mantıklısı park yatak tabi kıslar katlalananları var onların çok kullanışlıymış

:lepi::lepi::lepi:

ela hastane verio sen neden götürüonki hayatım..nisada yaptrsana..dandan 46 ytlymş şeker medicalde zeynep yaptrmşş..

cnm ben devlette yaptırıyom hem nisa bana uzak...

zeynepcimm çok güzellerr sağlıkla kullansın kızın inşallah:Saruboceq:
bu arada zuzunun kızıyla adaş olacak kızınyerimseniben
bu karyolayı ne kadara aldın cnm? sonradan katlanmıyodur dimifisfisfis

kuşum devlete gidiyommyerimseniben

elalım hastane vermiyormu ay bende arayıp sorayım hastaneyi yarın sabah saf gibi kalmıyayım orda

özele gidiyosan verirler sana gülommzemuszemus

tamam cnm dediğin gibi bakarım nete bennyerimseniben
bu arada gülicanın değil benim kociş seninkine benziyookaydirigubbakcemile3

hmmmm

:kedi:heheheh haklısın biraz geç kaldım sanırım yazmakta ama size yetişilmiyo ki anam..
Çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı,bir damla mide bulantısı yaşamadım ikizlerimde teyzesi,bir de ilk hamileliğim olduğu için sanki herherkes benimle aynı yani benim sizlerden bir farkım var,yüküm sıkıntım daha ağır diye hiç düşünmedim,hiç te sıkıntı yaşamadım çok şükür.Sonuçta hepimiz yavrularımızı bekliyossyerimseniben.
yani sakın sakın mağazalara kanmayın,bu serbest bir piyasa karın üzerinde kar var,oyüzdenkesinlikle tavsiye ederim.O kadar paralar vermeye bence hiç gerek yok,herşeyin her yerde hem aynısı hem çok daha uygunu var.Oraya kesin gitVe her ürünü tek bir yerden almaya çalış,o zaman çok pazarlık kaldırıyor.Çok fiyat indirttik yaaa,karlı bir alışveriş oluyor.Ama mağazalrda direk kredi kartına taksit üzerindeki fiyattan,pazarlıksız son fiyat abi.:roflol:.

Hamilelik öncesi 100 mg şeker yüklemesi yaptırmıştım 60 çıkmıştı sonuç yani çok düşük doktora söyledim önce 100 mg yaparız demişti şimdi 50 mg yapacak onuda özel gözlem altında yaparız dedi bakalım ne olacak bana dua edin kızlar sorunsuz atlatayım bu işi

benimde açlık 87 ama tokluk 162 çıktı..sınır 140 senin fazla geçmemişki neden tekrar istedi drun offf ya nasıl geçecek o gün orda bilmem...bizimki k .hasın dibinde ya bende saat başı gider orayı gezerim artık napıyım...

ay elalı bak karıştırmışım gördün mü,bu trafik beni aşıyor kuzum,kusura bakma:kedi:kaydirigubbakcemile3

sositososito sositososito mersü canım güzelim tabeeee
gerçi benden sonra gizem resmini koydu bütün havamı söndürdü :umursamaz:

zeynepp e sende gel hayatm bzm hastaneye yasık paralara aynı şeyiyapıolar nasılsa hem sanada uzak değilki...
musyas bz çoğmz parkyatağa karara kıldık sende ondan al canm ama genede sen daha iisini bilirsinn..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende şeker yüklemesi tek seferde bakıldı 50gr şekerli suyu içtim parmagımdan kan aldı örnek 1saat sonra oda 115 çıktı başka bakmadılar yanlışmı yaptılarkiiiiiiiiiiiii

pembecim seninkide amma düşükmüş inşallah normal çıkar bu sefer...şu şekerin bir ortasını bulamadık galiba...eşim benimle dalga geçiyo hep şekerim şekerim diye...bu ara zate gözüme pek tatlı gözüküyodun demek ondanmış diyo:)))) dalga konusu oldum valla...

elacım saol canım 120 tl ye aldım...

zeynepp e sende gel hayatm bzm hastaneye yasık paralara aynı şeyiyapıolar nasılsa hem sanada uzak değilki...
musyas bz çoğmz parkyatağa karara kıldık sende ondan al canm ama genede sen daha iisini bilirsinn..

zaten ilerde oda yapcagım için çok eşya olsun istemiyom renk renk park yatak katlanıyomuş güsel fikir bencede odada dolu yer var biyere katlarım icabında saol kuşum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende şeker yüklemesi tek seferde bakıldı 50gr şekerli suyu içtim parmagımdan kan aldı örnek 1saat sonra oda 115 çıktı başka bakmadılar yanlışmı yaptılarkiiiiiiiiiiiii

kıs musyas yanlş neden yapsın koskoca hastane yapmaslar hayatım yanlş..normal çkmştr değerin gerek duymmştr 2.ye

ayy çok neşelendmm ben bugünn.insan kararsz kalması ne tuhaf ya bzler kokşluğa baktğmz içn güsel olsun die özellkle kendi adıam konşuyorum güsel olsun kullanşsz olsun gibilerndenn ama normale döndümm jeton köşeli anca düştü..doğsun artık minoşlarm yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…