Yaf alış-veriş listeme daldım kaçıdım buraları yaff
benimde açlık 87 ama tokluk 162 çıktı..sınır 140 senin fazla geçmemişki neden tekrar istedi drun offf ya nasıl geçecek o gün orda bilmem...bizimki k .hasın dibinde ya bende saat başı gider orayı gezerim artık napıyım...
zeynepp e sende gel hayatm bzm hastaneye yasık paralara aynı şeyiyapıolar nasılsa hem sanada uzak değilki...
musyas bz çoğmz parkyatağa karara kıldık sende ondan al canm ama genede sen daha iisini bilirsinn..
bilmiomki zeynepcim tedbir için sanırım yapıcak çok üşeniom ya ama dolanma kıs öle aç karnına benim açken tansiyonum düşüo 1 saat dayandım ama 3 saat bilemicem:S
Canım hiç sanmam çünkü yapılan yerden seni çıkarmıyorlar ben tuvalete bile oradaki hemşire kızla gitmiştim valla 3 saat otur otur çatlıyor insan Bayılma falan olur diye çünkü eğer bayılırsan iptal oluyor tekrar yaptırıyorsun . yani kadir hası unut bence yasakkelime
ben su içmeye bilem gtmedm kısss..çakılı kaldım sanki kaçrcaklar burayı allahm yaa ama saat belrledm 12de çıkcam:=))))daha otrdm bi elmde tv kumandası diğer yandan odalar beşikler kadnlar kulubü vs gesiniorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?