2009 Ekim Anneleri

Yaf alış-veriş listeme daldım kaçıdım buraları yaff

ben su içmeye bilem gtmedm kısss..çakılı kaldım sanki kaçrcaklar burayı allahm yaa ama saat belrledm 12de çıkcam:=))))daha otrdm bi elmde tv kumandası diğer yandan odalar beşikler kadnlar kulubü vs gesiniorumm

bilmiomki zeynepcim tedbir için sanırım yapıcak çok üşeniom ya ama dolanma kıs öle aç karnına benim açken tansiyonum düşüo 1 saat dayandım ama 3 saat bilemicem:S

Canım hiç sanmam çünkü yapılan yerden seni çıkarmıyorlar ben tuvalete bile oradaki hemşire kızla gitmiştim valla 3 saat otur otur çatlıyor insan Bayılma falan olur diye çünkü eğer bayılırsan iptal oluyor tekrar yaptırıyorsun . yani kadir hası unut bence yasakkelime

zeynepp e sende gel hayatm bzm hastaneye yasık paralara aynı şeyiyapıolar nasılsa hem sanada uzak değilki...
musyas bz çoğmz parkyatağa karara kıldık sende ondan al canm ama genede sen daha iisini bilirsinn..

haklısın canım ama artık alıştım dr uma bu saatten sonra yeni bir dr la uğraşmam..biraz sömürecekler beni ama yeterki kızım sağlıklı doğsun katlanıcaz...

bilmiomki zeynepcim tedbir için sanırım yapıcak çok üşeniom ya ama dolanma kıs öle aç karnına benim açken tansiyonum düşüo 1 saat dayandım ama 3 saat bilemicem:S

doğru ya kaldırmazlar galiba 50 likte bile oturup bekle dediler...ayyy patlıycam ben orda bari yanıma 5 10 tane gazete dergi alayımda vakit geçsin of anam offfff

anamm herkes burda bugün dün nerdeydiniz kıslarrr çabuk söleyin bakemmm topik ilerlemiyodu sessiz kalmıştı

Dur dur gitme kıss, biz de 12 de yemeğe gitces. Hep beraber ara verelim kaydirigubbakcemile3
Ben de burda duyduğum şeyleri artık araştırıp markalarına karar veriyom,sonra not alıyom. Yoksa sonra sayfalarda kaybolup gidiyo.

GÖzdecım bu park yataĞın markası ve fıyatı bellımı yafrum...

ayy çok uygunmuş ya kıslar bendemi parkyatak alsam büyüyen yerine acaba 2 yaşından sonramı büyüyen alsam acaba ama giysilerini nere kocanız kızlar dolaptamı alcaksınız ??

handann çok kötüü yerden furdun beni...
ben odamda kaldığı sürece kendi şifonyerimde 2 derin göz ayırdım, bide dolabın içinede biraz bişeylerini koyabilir...
zaten kıyafetleri el kadar şeyler, çok yer kaplamıyolar...

handan nolcak onun gysisinden kendi gardorobuma koycam geçici süre napalım..sen blrsn tatlım 3 yıl yatıo bunda ondan sonra çok güsel bi genç odası alırıs..çilekte var formula 1 bititim resmen heel bi geçsn 2 sen öle alcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…