elam evt hayatım indrmde hemde kraftın hemde peşin 117 kdv 139muş çok ii dimi...
ayy çok uygunmuş ya kıslar bendemi parkyatak alsam büyüyen yerine acaba 2 yaşından sonramı büyüyen alsam acaba ama giysilerini nere kocanız kızlar dolaptamı alcaksınız ??
ya bende öle düodum da annem bi sürü ıvır zıvırı olcak dio hele 3 aydan sorna kıyafetleri artacak dio gezmelikler felan ne bilim ya birazda ondan büyüyen alım diodum çekmecesi bol die ama 400 den aşagı yok bu oyunparkalrı yatagıyla nevresimiyle 250ye felan gelio hemen hemen ama dolap sorunu var o zamanda
şuna baksanıza kıslar handan ela diğer kıslarr bence bzm oğlanlar bebek odası felan beğenmicekler en iis park yatak ondan sonra şuna bakın sizce dururlarmı bunu istemeden..ürünlere bakın ama dolaplarını felanda inceleyn
Çilek Odası
Handan yatak odana büyüyen beşik sığıyorsa park yatak düşünme derim çekmeceleri falan var gayet kullanışlı büyüyen yatak
senin plan çok güsel elacım ii düşünmüşsün yani, dimi aklmı karıştırmım ya ne bilim 400-450 vermesemmi şimdi dedim yani 250 ye almak varken ama ilerisindede kullancam büyüyeni sonuçta
gülicanım büyüyen alınca dolaba gerek yok şimdilik bi srü çekmeceleri altında felanda var çünkü odasını ayırınca dolap almayı düşünüom bakalım ay ne karışık işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?