elacım geçmiş olsun....dikakt et bebeğim kendineŞeniz
kendini zorladınmı???? fazla mı iş yaptın acaba???? yada belinin ağrısı yatış pozisyonunla da alakalı olabilir... çok pimpiriklenme olmayan ağrıyı da var gibi hissedersin sonra
elacım aklına kötü şeyler getirme bebişini sağlıklı bir şekillde kucağına alacaksın :asigim:
kıslar herkese iyi hafta sonları hepinizi kojaman öptüm....Şeniz
ben biraz dinleniimmmmm:1rolleyes:
selam kizlar nasilsiniz? bahaircigim daha tatilin yarisindayim oyle alistim ki nasil birakip gidecegim bilemiyorum..
2gun once bursada doktora gittim cok sukur hersey yolundaymis.22 hafta 5 gunlukken kilosuna 630 gr. dedi.kilosu normalmis.
kizima epey kiyafet aldim burdan, anneanneside birsuru hediye almis.simdiden sabirsizlanmaya basladim safak 118:) karnim iyice buyudu ama su ana kadar 1kilo aldim toplam 3 killo almisim doktor bundan sonra alirsin dedi.
ya anlamıyorum ki şu kilo olayını nasıl başarıyosunuz ben doğru dürüst yemediğim halde şimdiden 8 kilo aldım(((((
canım vallaha bende öyle anlıyamadım bende 6 lkilo aldım spor yaptı halde.
evet baharcım banada öle geliyo...
yaaa ben bürsürü şey aldım ama minicik minicik onlarca şeyin tek tek resmini çekip eklemeye üşeniyom açıkcası :)))
sen de normal kilonun altında kiloyla mı hamile kaldın acaba????? çünkü benim normal kilom 45-46 olmasına rağmen ben 42 kiloyla hamile kaldım. ve düşük kiloyla hamile kalanların fazla kilo alabileceğini okudum bikaç yerde... acaba o yüzden mi fazla kilo aldım???????? yada ben polyannamıyım neyim?**
ELALI yoksun sanırım ama ben genede yazayım benimde şu talihsiz böbrek ağrım olalı 2 hafta oldu bugün ve böbrek ağrım çok şükür geçti ama aşşa taraflarımda baloncuk gibi bişi oluyor tepikmi anlayamadım ama bir kaç gündür böyle sırtım ağrıyor zaten ara ara,arada karın ağrımda oluyor..kötü düşünmek isteniyorum çünkü paranoyak oldum ama çok kıpraştığına bağlıyorum ben çünkü sağdan soldan sürekli kıpırdıyor..kaydirigubbakcemile3 seninkide normal ağrılardır yani birazda üşütmeye bağlı tabi..geçmiş olsun canımcım takma yani kafana..a.s.
meraba kızlar nasılsınız size br sorum acele cvp en son yazı yazdığıız topic görebiliyormuyuz?ben dün bir yere yazdım ama hangi sayfada olduğunu unuttum nerden bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?