2009 Ekim Anneleri

Gizemcim aynı benim gibi olmuşun 2gün önce rüyamda eşim başka kadınla birlikte tatile gidiyormuş beni bu halimle bırakıp gitti ben kahroluyorum ona telefon açıyorum şimdi tatile gidiyoz biz senle konuşmaya vaktim yok deyip kapatıyo telefonu baya uzundu ama bi uyandım gece gece ağlamaklı halimle böle cocuk gibi içlemişim ve uyandığımdada baya bir ağladım kocişin kucağında adam ne yapcanı şaşırdı kaydirigubbakcemile3 ama etkisi baya sürdü yaaa galiba hamilelikte oluyo böyle şeyler...Allah gerçeğinden korusun bizleri

PAPATYALIM tattlım hala kendime gelemedim yaa ne ağlamak gözleerim şişti valla ağlamaktan gecenin 3 den sabahın 7 sine kadar ağladım hemde hıçkıra hıçkıra halen gözlerim şiş

kızlar öyle kötü kötü rüyalar görmeyin bakem bende geçen rüya görmedim ama ağlamaya yer arıyordum takacak bi şey buldum sabaha kadar ağladım desem yeridir yani kocişlerde artık napacağını şaşırıyor valla ne fena olduk biz< yaaaaaa lmaz:

YASEMıNCıM doğru sölüyon valla çok fena olduk biz canım ben hele herşeye ağlıyom bapğırıyom çağırıyom neymiş sözde özben biriyle mesajlaşıyomuş dün gece rüyamda gördüm sabaha kadar ağladım varya kalktığımda telefonu paramparça edecektim vallla

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr:asigim:+:sm_cool:
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrŞenizŞeniz

kizlar bende bu aralar cok kotu ruyalar gorur oldum....adamin biri beni dovuyordu mesela hamileyim yapma dedim bu seferde karnima vurmaya basladi...baska bir ruyadada adamin biri bu bebegi kucagina almadan alicam senden falan diyordu yuzunu goremeyeceksin falan ayy cok korktum icim ciz etti ruyamda bile yaa...cok yoruyor uzuyor insani boyle ruyalar...halbuki besmele cekmeden girmem yataga besmelesizde kalkmam ....

günaydın güzel mi güzel ekim anneleri...
kimse yok ama olsun kaydirigubbakcemile3
MEHAY hayır olsun canım ama takma bu aralar bende çok fazla rüya görüyorum buda mı hormonlardan acaba :uhm:

canım hayır olsun.hiç üzülme çok normal tecrubeliyım bu konuda tatlım hamılelıkta çok normal bende hep oğlumu hamıleyken özurlu yada maymun gıbı göruyodum. oluyo öyle şeyler.

günaydın güzel mi güzel ekim anneleri...
kimse yok ama olsun kaydirigubbakcemile3
MEHAY hayır olsun canım ama takma bu aralar bende çok fazla rüya görüyorum buda mı hormonlardan acaba :uhm:
sanirim hormonlardan ama cok kotu oluyor yaa bazen gece uyaninyorum korkuyla ruyam devam edicek diye sabaha kadar uyuyamiyorum...
canım hayır olsun.hiç üzülme çok normal tecrubeliyım bu konuda tatlım hamılelıkta çok normal bende hep oğlumu hamıleyken özurlu yada maymun gıbı göruyodum. oluyo öyle şeyler.

:çok üzgünüm:evet canim herkes oyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…