2009 Ekim Anneleri

aşkbuya olsun canım ya bebişin saglıklı olsunda bende en son tartıldıgımda 8 kılo almıştım kimbilir şimdi kkac olduk
kac kiloyla baslamıştın ki sen????????

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım herkese hayırlı bir hafta olmasını diliyorum opuyorumnanaktan

iyiiz allaha şükür yasemıncım sen nasılsın bebişin nasıl??
benım mıdemde bıraz ekşime var sankı şurup içicem şimdi.....

iyiiz allaha şükür yasemıncım sen nasılsın bebişin nasıl??
benım mıdemde bıraz ekşime var sankı şurup içicem şimdi.....

iyyiz canım bebişte iyidir inş. dün çok hareketsizdi korktum gece sanki kıpırdandı gibi
sizin hareketler nasıl :kedi:

hareketlerımız iyi allaha şükür ama tok karnayken daha iyi oluyor sankı..

bide kızlar bişey sorucam benım son 1 haftadan berı yuruurkken özelliklede 20 dk yı gectıkten sonra sancım oluyo yurumekte zorlanıyorum sankı adım atarken bacagımdakı kemıkler rahmıme batıyo gıbı acı verıyor ya sizdede oluyomu eve gelıp oturunca gecıyo

günaydın hanımlarr
herkes iyidir inşlallah
sağlıklı güzel bir hafta olsun hepimiz için

kızlar ben çom sırt ağrısı yaşıyorum geceleri özellikle uyyamıyorum bu yüzden sizdede bu problem varmı mafoldumben

nisancım agrlaştık ya artık ondandr belki bende 30dk dan fazla yürüyemiyorum ayak tabanlarım agrıo dinlene d,nlene yürümemiz lazımmış

karnın büyüdügü içindir sanırım bulcukcum büyüyen karuın sırta bele baskı yaparmış ama çok rahatsız ediosa doktroa bi söle tatlım ben uzun süre ayakta kalınca belim agrıo

:=)dandanım günaydn kıss ne etcez böle 15le kapatrmıyızmı acaba:=)))))
nisannur canm ben 63le başladım.
ya dandan ne oldu biliomusun şimdi kimse yok herkes fkrini yasamas ama hafta sonu öle knşuoduk aramzda bebek masrafı oda kışa gelcek doğalgaz felan çok sıkışıyoruzz bide ev kredisi var.
annemde telde dediki bana biz kışı sizde geçrmeyi düşünüoduk babanın aldğı emekli parasylada doğalgaz bebeğn masrafları kredi kartı vs bz öderz sizde kredi ödersnzz dedi.bebğede bakarım yardmcı olurus felan die düşündük gbilernden konştu bana.10 ay bende kalcaklar çekilirmi 10 ay sence.hem yatcak yerde yokki.ağustosta gelceklermiş yani ramazanda e eylül sonu doğrcam 40 felan çıkcak tam 10 ay edio bidaki mayısa kadr.buzaman kadr bze hep yardm ettiler saolsunlar ama rahat edemeyzki dimi nası dicem yaa offff..bide onlarn esas derdi ben tek çocuğu kardeş vs yok bde 17 sene olmamş çocukları maksatları torunlarınn yanında olmk ama çokzor olurr.dışarı çkmaya kalksak dicek bu saatte nereye yada çocğa kalkıp isteidğim giib amma felan hazrlayamm.olmas dimi fikir ver bana.

karnın büyüdügü içindir sanırım bulcukcum büyüyen karuın sırta bele baskı yaparmış ama çok rahatsız ediosa doktroa bi söle tatlım ben uzun süre ayakta kalınca belim agrıo

cuma akşamı doktora gidicem bahsedicem bu durumdan
resmen geceleri hiç uyku yok yüz defa yatakdan kalkıp dolaşaıyorum
artık büyük şikayetlerimiz başlıyo karınlar büyüdükçe :çok üzgünüm:

kızlarr benim ayaklarım büyümüş (( sabah giydiğim babet ayakkabılarım şuan ayağımı sıkıyo (

benimde fazla ayakta durunca belim felaket ağrıyor ayak tabanlarım ağrıyor bunlar olacak sanırrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…