2009 Ekim Anneleri

cam çok zor durumlarr yaa off..eşinde seni ister görmek bebeğini ister..annene gtmen ii olmas sennde.ama bence sana gelp düzenn bozulcaksa senn gtmen daha ii olur..işte bende hani iyi olunmucaksa bile kötü olunmasn taraftarıyım.kaynanayla anneni hç biarya getrme saten bzmkiler görüşmüo bile ay çatlıcak kafam akşamdan beri düşünmkten..senn gene 10 gün şıııp die geçer.benmki 1 ay sonra gelcekmşş ağlıo özledm kızım die((((

canım onlarıda anlıom onlarda haklılar yani ama 10 ay uzn sen desen annene daha kısa süre olsa felan bişiler ne bilim 10 ay degilde 1 ay 2 ay kalsalar başka bi çözm bulsan olmasmı acaba , çok yıpranırsın sende eşinde bence kesinlikle yapamazsınız o kadar uzun süre olmaz bişiler yapman lazım

gözdecim kelin ilacı olsa kendi başına sürermişmafoldumben biliyosun geçen haftaya kadar benzer durum bizdede varnı, kayınvalidemin kocasından boşanıp 1-2 sene yanımızda kalması durumu, Allahtan bizden yüz bulamayınca şuanlık arkadaş gibilermişsırnaşık şey (sanki 70 yaşından sonra ne bekliyosaa:roflol:)
sonuçta senin annen anlayacaktır diye umuyorum, ama genede zor bi durum:bbo:
bu işin sizin için zor olacağını tatlı dille anlatmaya çalış, eşinin rahatına düşkün oldunu falan laf arasında sölee, ne bilim iştee de bişileryerimseniben

canım kullanıcı paneline gir ordan profil düzenleyi tıkla en altta kilo takip çizelgezi yazıyor oraya kopyala kaydet

Selam kızlar gÜnaydın ben geldım..
Ya kızlar ben tıckerımı deĞıŞtırmek ıstıyorum ama nasıl yapılcak bılmıyorum bana yardım edermısınız.. Elalının tıckerından ıstıyorum..ama yapamıyorum..

wuuwww kafam karştı benm kıslarr zonkluo şua sanki biri zonk zonk vuruo:=)dur bi annemi arayım o sorarrsa neye karar verdnz die.bende sölermm bişiler.allah yardmcmz olsun yaa..ince işlere daldık boğlmayız inş..

sat ve doğum tarihini söyle bana canım bide kızın mı olcak:lepi:

kızlar cumartesi şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım
çok şükür ayrıntılı ulrasonum güzel çıktı sorunsuz ama şekerim 147 çıktı kendi dr izne gitmiş başka bir dr gösterdim sonuçları 100 mg şekeri istemedi sebep: şeker yüklemesinde pankresa çok fazla baskı oluyor anne ve bebeğin kan şekeri değerleri aynı bebeğe bu kadar baskı yapmayı uygun görmüyorum dedi diyet yapmamı söyledi hamur işi ve tatlı yasak meyveleri dikkatli tüket dedi 1 porsiyon 8-9 kiraz yapar dedi mazide kaldı o günde 1 kilo kirazz :umursamaz:
Bu arada vitaminide kesti sadece demir hapı kullancağım.

ya gözünaydın canım maşallah bebegine , demek öle dedi alla alla benm 144 çıktı bana yapılcak yarın 100mg ne gibi zararı olumouş bebege acaba anlamadım ben kafam karıştı((

gözdecım ya bız senle aynı durumdayız bızımkılerınde cocugu olmuyomuş bende cok istenılen bı bebekmışım ama cok üstüme düşüyolar ya ama onlar bunu fark etmıyo ben evlenelı 1yıl oldu ama yenı yenı tlfda az konusuyolar ama hergun konuşulur ilk zamanlar saatlerce etrafımdakı insanlardan utanırdım yanı o kadar ne yaptıgımı ne gıydıgımı ne yemek yaapacagımı herseyı bılmek isterler şimdi eger ben kendı evımde kalırsam annemde gelırse kayınvalıdem gelmezse annem beslae esıme ne kadar sorumsuz annen ben gelmesem kızım buralarda rezıl olacakmış insan tek gelınıyle ilğilenmezmı dıye eeeeeeeee bu sefer kayınvalıdem gelse bırbırının yaptıgını begenmıcekler vay efendım cocuk öyle ...yapılmaz böyle yapılır ban kac cocuk buyuttum ooooo bır suru laf sokmalar ben orta yerde catlar ölürüm artık yyyya

günaydın kızlarrr
şimdi sağlık ocağından geldim tatanoz aşısının 2.si yapıldı..
daha önceki 2 gün ağrımıştı çok zor geçmişti bakalım bu gecem nasıl geçecek inşallah çok ağrımaz..
kızlar ben artık kendimi yorgun hissetmeye başladım pek bişey yapamıyorum evde iş felan..
ara ara izin alıcam bu aralar..yarın izinliyim. bugünde kolum ağrırsa eve gidicem.. bakalım şu son dönemleride sağlıcakla atlatıp güzel doğum yaparım inşallah..
doğum için hazırlık yapmaya çanta hazırlamaya başladım ben ; belki erken ama her an herey olabilir diye hazır olsun istiyorum..

işte bizde böyle durumlar...canlarım sizler nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir..

ya gözünaydın canım maşallah bebegine , demek öle dedi alla alla benm 144 çıktı bana yapılcak yarın 100mg ne gibi zararı olumouş bebege acaba anlamadım ben kafam karıştı((

Handan biz çoğu zaman 145 e kadar sınırda sayıyoruz dedi benim 147 senide sınırda sayıyorum dedi.
Handan dr dediki tecrübe dayanarak söylüyorum 50 mg 147 çıkıpta sonucu 100 mg da 160 çıkan hastam hiç olmadı dedi
100 mg yükleyip bebeği ve seni yormaya gerek yok dedi . Sınrıda olan birine nekadar şeker yüklersen bebek için okadar zararlı dedi dr
kontrolsüz şeker çok tehlikeli anne karnında kalp durmasına yada bebeğin şeker hastası olmasına sebep olabiliyormuş diyet çok önemli sakın ihmal etme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…