gözdecım gercekten zor bı durum benım bı arkadasım doğum yaptı 18 gunluk bugun dun beraberdık 3 gun annesı kalmış 1 gunde kayınvalıdesı kalımış yecelerı yanında sonra sadece gündüzlerı kalmış yanında gercekten kendı annen bıle olsa zor oluyo sende fazla istemeyeceksın gör bak dedi
benımde sorunum annem farklı bı şehırde gel burda dogumdan sonra 10 gun kal ıyı ol gıt dıyo tmm iyi ama esımde calışıyo oda hergun gormek isteyecek göbek pansumanını falan herseyını esım kendısı yapmak istıyo annem buraya gelse kayınvalıdemle annemı aynı evde 10 gun düşünmek istemıyorum olan bana olur ne yapacagımı bende bılmıyorum cokk zorrrr durumlar mutlaka bı tarafın istedıgı olmayacak off offf
Selam kızlar gÜnaydın ben geldİm..
Ya kızlar ben tİckerımı deĞİŞtİrmek İstİyorum ama nasıl yapılcak bİlmİyorum bana yardım edermİsİnİz.. Elalının tİckerından İstİyorum..ama yapamıyorum..
yasemıncım ben yapamadım ama cok sagol canım aksam esım gelınce yaptıracagım cok tesekurlerrrrrr
kızlar cumartesi şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım
çok şükür ayrıntılı ulrasonum güzel çıktı sorunsuz ama şekerim 147 çıktı kendi dr izne gitmiş başka bir dr gösterdim sonuçları 100 mg şekeri istemedi sebep: şeker yüklemesinde pankresa çok fazla baskı oluyor anne ve bebeğin kan şekeri değerleri aynı bebeğe bu kadar baskı yapmayı uygun görmüyorum dedi diyet yapmamı söyledi hamur işi ve tatlı yasak meyveleri dikkatli tüket dedi 1 porsiyon 8-9 kiraz yapar dedi mazide kaldı o günde 1 kilo kirazz :umursamaz:
Bu arada vitaminide kesti sadece demir hapı kullancağım.
sat ve doğum tarihini söyle bana canım bide kızın mı olcak:lepi:
ya gözünaydın canım maşallah bebegine , demek öle dedi alla alla benm 144 çıktı bana yapılcak yarın 100mg ne gibi zararı olumouş bebege acaba anlamadım ben kafam karıştı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?