2009 Ekim Anneleri

kızlar benım tickerim neden cıkmıyo yo bi hayırsever şu garıbe bı tıcker yapıversın kafamçokkarıştı

kızlar dün annemlere gidiyorduk otobüs durağında bi fenalaştım bayılcam sandım hemn oturdum bi yere eşimede hemn su al bana dedim sıcaklara daha dikkat etmemiz gerek galiba

geçmiş olsun yasemincim evet sıcaklara tahammülsüzlük giderek artacak hepimizde, Allah yardımcımız olsun...

yasemıncım tansıyonunda düşmüş olabılır benım gecen hafta oturdugum yerde bı düştü 2 bardak tuzlu ayrana ragmen cıkmadı kor oldum sandım önumu falan göremedım sıcaklara dıkkat aman kızlar...

gözdecim annenlerin sizde kalmak istemesi hakkaten zor bi durum? eşinin fikri ne bu konuda?
ister istemez tatsızlık çıkar gibime geliyo, iyi düşünmek lazım...

iyyiz canım bebişte iyidir inş. dün çok hareketsizdi korktum gece sanki kıpırdandı gibi
sizin hareketler nasıl :kedi:

günaydın canım... aynı şey cumartesi biz de oldu gün boyu hareket hissetmedim akşamda istifra edince doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi ( eşimde ben de çok korktuk... hastanede kalp atışları zayıf çıkınca ultrasona soktular... benim oğluşum inanmazsınız orada yatarken oynamaya başladı ben ağlamaya başladım sevinçten hem görmüşte oldum kuzumu kocaman olmuş zemuszemus
sıcaklardan olabilir dedi doktorum, istifra etmemse hamilelikte reflü olabiliyor ya ondandır dedi. e zaten önceden bende gastrit te vardı... Allah kuzularımı da bizleri de korusun

gecmış olsuun canım sıcaklara dıkkat yorulmamaya calışalım bız yorulunca bebeklerın kalp atışı yavaslıyomuş dıye duydum bu arkadasımdan

gözdecim şimdi okudum bence zor bi durum yan, 10 ay az degil bence dayamazsın ben kendi ailemle en fazla 1 hafta b, arada olabiliyorum yazlıkta yani sıkılıyorum 10 ay çok uzun bi zaman bide bebeginle istedign gibi ilgilenmene engel olacak tabi annen sürekli şöle yap böleyap die sana akıl verecek ben dogumdan 1 ay sonra kimseyi istemiorum yanımda ben ilgilenim istiom iznim bitene kadar yani bence yapamazsın ama annene nasıl sölücen bu durumu alınmazmı ??

ela canm eşim öle istemem etmem demio.ama rahat edemeyz aşkım zor olur bzm için dio.düşünsene çocğu istediği gibi sevemezz edemezz yatcak yerde yok.salonda yatcaklar ancak annemler.e duş almaya kalksan insan tedrgn olcak annem bide çok düşkün bana e dolayısıyla damadınıda oğlu gibi görüo ama düşenemio zorlu yanlarını sanırım tek istedkelri torununun yannda olmk kadn dio beni düşünme ben bi köşede yatarm okadr istekli yani.hem yardm edrs size dio.istediğin gibi dışarı çkamazs edemssn düşknlüğünden dolyı bizi bıktırır yani.şimdi bile hala onun göznde ben bebeğim gibi.tek çocuk olnca zor.dışarı .kcas geç olmş ne işinz var hu saatte karanlkta çkmayın der düşünebiliomusun öle pimpirikli ve kötü oluruz ama bunu nasıl anlatcam onlara.

gözdecım gercekten zor bı durum benım bı arkadasım doğum yaptı 18 gunluk bugun dun beraberdık 3 gun annesı kalmış 1 gunde kayınvalıdesı kalımış yecelerı yanında sonra sadece gündüzlerı kalmış yanında gercekten kendı annen bıle olsa zor oluyo sende fazla istemeyeceksın gör bak dedi

benımde sorunum annem farklı bı şehırde gel burda dogumdan sonra 10 gun kal ıyı ol gıt dıyo tmm iyi ama esımde calışıyo oda hergun gormek isteyecek göbek pansumanını falan herseyını esım kendısı yapmak istıyo annem buraya gelse kayınvalıdemle annemı aynı evde 10 gun düşünmek istemıyorum olan bana olur ne yapacagımı bende bılmıyorum cokk zorrrr durumlar mutlaka bı tarafın istedıgı olmayacak off offf

dandan kuzum işte nasıl sölice onlara bunu kafam almıo..off öle karışıkki kafam uzakta olnca zor oluo.annem bıktıırır bizii ve herşy kötü olur die korkuorum.sölemeside çok zor alınıolar artık öle arkalarnda benden başka kmse yokya..torun özlemide var dayanamz sen babamı görsen ağladı düğün güünü beni bırkma die yollamıodu çok duygusal e bide yaş ilerledkçe dahada duygusal oluolar.tek başlarına kmseleri yok onlarıda anlıorum ama hiç çeklmes budurum.ben kendm yapamam başta hani eşim istesede ben dayanan ben öle kafam atınca yemeği yarıda bırakp yaylayı turluorum hiçbişi yapamassam yani.ki 1 hafta beraber kalalım anlaşamm annemle ben öleyz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…