Handan biz çoğu zaman 145 e kadar sınırda sayıyoruz dedi benim 147 senide sınırda sayıyorum dedi.
Handan dr dediki tecrübe dayanarak söylüyorum 50 mg 147 çıkıpta sonucu 100 mg da 160 çıkan hastam hiç olmadı dedi
100 mg yükleyip bebeği ve seni yormaya gerek yok dedi . Sınrıda olan birine nekadar şeker yüklersen bebek için okadar zararlı dedi dr
kontrolsüz şeker çok tehlikeli anne karnında kalp durmasına yada bebeğin şeker hastası olmasına sebep olabiliyormuş diyet çok önemli sakın ihmal etme dedi.
Çok saol canım Çok saol tam İstedİĞİm gİbİ olmuŞ.
evet yasemıncım daha yenı fark ettım ellerıne saglık cok güzel olmuş
yasemın banamı dedın anlamadım ne yazıyo orda...
kızlar cumartesi şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım
çok şükür ayrıntılı ulrasonum güzel çıktı sorunsuz ama şekerim 147 çıktı kendi dr izne gitmiş başka bir dr gösterdim sonuçları 100 mg şekeri istemedi sebep: şeker yüklemesinde pankresa çok fazla baskı oluyor anne ve bebeğin kan şekeri değerleri aynı bebeğe bu kadar baskı yapmayı uygun görmüyorum dedi diyet yapmamı söyledi hamur işi ve tatlı yasak meyveleri dikkatli tüket dedi 1 porsiyon 8-9 kiraz yapar dedi mazide kaldı o günde 1 kilo kirazz :umursamaz:
Bu arada vitaminide kesti sadece demir hapı kullancağım.
pempecim maşallah kızınaadetaylının iyi geçmesine çok sevindimyerimseniben
yaa kızlar hemen hemen herkesin şeker yüklemesi yüksek çıktı ben çok tırsıyorum yaa bakalım çarşamba neler olacakCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?