2009 Ekim Anneleri

Birde sat tarihimi değiştirdi ayrıntılıdaki ve diğer dr 5 ocaktı 10 ocak yaptılar üfff ya sinir oluyorum belirsizlik çok kötü birşey 24 haftalıktım yine 23 haftalık oldum yeni tıcker yapma zamanı.

inş öledirde yarın benimde düşük çıkar şekerim , ay böle dedin benim kafa iice karıştı ama doktor istedi yaptırmam laızm offf canan ya ne gibi bi zarar verio acaba bebege anlamadım ki araştırım bu konuyu içim rahat etmedi ama yapabilcem bişede yok ,dietini bozma dikkat et sende canım büyük ihtimal banada diet vercek zaten bakalım yarıns abah gidiorum

meryemcım bide bebegı silmek için bez koymak gerekıyormuş hemşireler öylesıne sılıyomuş yanı odaya gelınce bebek silmek için arkadasım yenı dogum yaptıda

kızlar bıde insan dogumdan sonra cok üşüyomus tır tır tıtrıyomuş arkadasım hazıranda doğumyapmasına ragmen hıc ısınamadım dedı mutlaha hırka koy cantan corap koy hasta bezınıde önceden aldedı sancı odasında beklerken tekrar suyun gelınce hertarafın üstun basım maf oluyomuş

handan inş. seninde sonucun iyi çıkar canım dualarım seninle bencede sana diyet verecek canım

Ben eminim benim kendi dr izinden gelince benden tekrar 100 mg şeker yüklemesi isteyecektir canım

pempecim maşallah kızınaa detaylının iyi geçmesine çok sevindimyerimseniben
yaa kızlar hemen hemen herkesin şeker yüklemesi yüksek çıktı ben çok tırsıyorum yaa bakalım çarşamba neler olacakCADIARZU

Teşekkürler canım
İnş. şeker yüklemesinden güzel haberlerle dönersin canım malesef genelde yüksek çıktı

kızlar şimdi biz 24 haftayı bıtırınce ay olarak kacıncı aydayız 6.ay bıttımı yanı 7 yemı gectıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…