2009 Ekim Anneleri

kızlar, 1 kez daha yazmıştım bunu bakın bakalım...
1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

HAMıŞ oluyoz...

gunaydın kıslar.....konum belkı cok alakasız olacak amaaaaaaaa.....bırılerıne cok ıhtıyacım var....22 haftalık haıleyım.4 yasındada bı oglum var....esımle 5.yılımızı doldurduk.esımın calıstıgı yerın lojmanında 80 merekarelık evde kalıyoruzzzz.bız dun ev aldık hemde 135 metrekarelık...bebegım nasıbıyle gelıyor sanırım.amaaaa borc ıcındeee...tanımadıgım ınsanların dualarına okdar ıhtıyacım var kıııı....26 yasındayımm borc bıraz gozumu korkutuyo....cocuklarım kucukken bazı seyler olsun ıstedık...gobusunuzde bebıslerınız var.dualarınızın dahada cok kabul olacagına ınanıyorummmmm....sımdıden hepınızı opuyorummmm

hayırlı olsun canım rabbim huzurla mutlulukla oturmayı nasiip etsin sıkıntı çekmeden de bazı şeylere sahip oalmıyor insan napıcaksın biraz sabır zemuszemus

senı en iyi ben anlayabılırım kuzum ilk defa ev tasıdım hayatımdaa ve senem dolmadan cıkartıldım hemd basıma neler geldı allah yardımcın olsun bazen iyi kiracı olmak yetmıyo kıramızı gunu gelmeden öderdık cıtımız cıkmazdı evde ama ev sahıbının kotusu kıracıyı evsahıbı yaparmıış asu arkadasımız gıbı inş allahım bızede en yakın zaman da ev nasıp eder amınnnnnnn

Ne güzel canım ev almışsınız. Bizide ev sahibi evden çıkartıyo.. Dualrımız seninle ama bak beterin beteri var(

asucum hayırlı olsun eviniz rabbim kolaylık verir ödersiniz inşallah canım

canan ablam işten izin alcak benle gelmek için o yüzden çarşambaya erteledim eladamı ogün gitcek hehe ben bütün gün izin alıcam ama çünkü 100mg uzun sürüo biliosun

saol yasemincim amin cnaım inşallah

dandan bende yarn asiyeye gidecem reyhan doluymş perşembeye kadr.saat 9 buçkta gidecem.annemi aradm ona anlattım brass hani anne rahat edemssnz gibilernden ama çok burkuldu sürekli haklısnzz ben öle düşünemedm dedi.ben sen beni yanlş anlıosun istememk değil diorum oda haklısın kızım ben bişey düşünemiorum dedi buruklukla sürekli haklısın dedi.çok üzüldüm bende yaa.ama olmas yani kıslarr mantıklısı bu...ben bebeğin herşeini alcam oda yapın oda için peşinat 500 mlyonda vercem dedi ama kışın bana sakın bezi doğlagazı vs felan demeyn dedi..üzüldüm çok..aslnda buzaman kadr annemn desteği olmasa zor olurdu ev sahibide olamasdk bişi olamasdk ama napalım kısmet yaa.üzdüm kadıncağızı ama..(

cıkartıyolar yasemıncım hemde gözunun yasına bakmadan ben 2 gun içinde tasındım bu ay basında ve yardaım edecek insanımda cok azdı herseyı kendım yaptım ve 3.gece sancılandım gecenın 1 nde annemı cagırdık annem baska sehırdede de zeyno fazla yuklenme canım

bende çarşamba gitcem gözdecim, bende üzüldüm yaa( çok destek olmuş size ne güsel keşke bizede böle bi destek olan olsa ama ne bilim zor yani çok uzun bi süre sen bi süre gelin kalın felan desydin gene 1-2 ay fealn desydin ya

Ne güzel canım ev almışsınız. Bizide ev sahibi evden çıkartıyo.. Dualrımız seninle ama bak beterin beteri var(

ah cam benm yaa..allah kolaylık versn inş...bebeğin yeni evne kısmetyle doğar inş..allah utandrmadan özderszn sende bana dua at olurmu.bzde 1 sene oldu alalı.ama bnu krzden dolayı çok sıkıştık brde bz dolarla ödüyoruz krediyi.maleseff anca krediyi çkartabilioruz beklemediğimz şeler oldu krize girdi dünya.kısmet bölemş allah utandrmadan özetsn inş.ama en iisi bu devrde kira vermktense öle yada böle fazlasını ödeyp sende kalcak ev..ne diim tekrar hayrlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…