2009 Ekim Anneleri

Bende daha uğraşamayacam ev sahipleriyle 2 sene içinde bu 3. ev. Hiçbir zaman bizde kirayı aksatmadık evede kendi evimiz gibi baktık. kayınvalidemlere taşınacaz 1-2 sene böyle idare edecez hem o süredede birikim yaparız sonra kendi evmize çıkarız Allahın izniyle... Hem bebeğime de bakmış olur...

gözdecım mantıklısı bu ama bılmıyorum haksızlık mı edıyoruz ya aynı şeylerı yasıyoruz emın olabılırsın bende annemler olmasa hıç böyle olamazdım dessteklerı cok buyuk ama bız onları istemıyomus gıbı oluyoruz onlara gore mesela biz daha bebegımıze hıç bısey almadık herseyını annem aldı kucagımdakı bılgısayarı bılem onlar aldı ama ne bıleyım ya zor bu işler canım

dandan saten bir ar iki ay edio kuzum napım bende boğazm düğümlenerek söledm resmen ama hayal kurmasın enazndan dahada umutlanmak çok kötü..ramazanda gelmk istiolar e biay ramazan e ben bayamda doğururum die düşünüorum çünkü 20si bayram dr 28 eylül demşti bana enson gelişimi iyiymş e enaz bi hafta erken doğuolarr die hesap ediorum..saten 2 ay etti e kırkı vs çıkması derken gene bir oluoruzz..yollarda mekik dokurus artık..

ah canm ya hakları ödenmez tabiki ama napalım aynen benmde bu kucağmdaki blgsayarı aldı.ev alrken peşinet 10 mlyarı geçk para verdi emekli maaşını yolladı yani evlendiimden beri yapmadığı şey kalmadı heray para yolladı belki kendi orda sıkıntı çekti sölemedi bana ama gene beni aksatmadı mecbur değil ama nevarki sırf kıyamadğndan yıllar sonra bulmanın verdiği şeylen fakat bzler artık büyüdük..kendi düzenmz var blmeleri gerekli.bzlerde bir anne olcas.ama onlara bunu sölemk gerçkten çokzorki bide bizlere bukadr şey yaparkenn.benm kaynanam kıskançlğndan aramıo bile 7 ay olcak düşün..ama artım eşimde sildim onları dedi..eşimde sevio ailemi ama en başta ben yapamam ben rahat insan değilim dağnıklığa sıokıntıya lafa felan gelememm.kötü olark ayrılcağna böle olması belki dah ii..

evet gözdecım ne yapalım hayat bunu gösterıyo evet artık bızde buyuduk aile olduk ve anne olacagız napalım bazı seylere hayır demeyı öğrenecegiz canım gözdecccım özel degılse kredıyı kac kac öduyosunuz bızde dusunuyoruz ama cesaret edemıyoruz malun ülkede ne olacagı bellı olmuyo şimdi bende calışmıyorum ama mantıken düşününce kıra verecegıne bıraz daha sık kredı öde kafan rahat bı sekılde kendı evınde otur

kızlar bugün ahva çok sıcak ve kendimi çok halsiz hissedyorum canım hiç bi şey yapmak istemiyor offffffff

kızlar çok kötü dişim ağrıyor hamilelikte diş çektirmekte bir sakınca var mı daha önce çektiren oldumu

canm kredi işi zor iş..biz dolar üzernden aldık.çünkü benm eşim dolar üzernden maaş alıo..8 senelğine 900 dolar ödüyoruzz.tlye vurursak 1500 felan edio.ama türk parasının faizleri daha yüksek türk parası alsaydık 1500 değilde 2500 ödüyor olcaktık..

canm sen 40 bin çekmşsn ama.ben 105 mlyara ev aldım peşinatmzz 25 felandı..65 bin dolar felan çektik.

evet canım mıktar arttıkca parada artıyooooooo...ben manısadayım ev fıatları daha uygun bızım 40 vardı 40 cektık ...yanı evı 80 e aldık..Allah yardımcımız olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…