2009 Ekim Anneleri

gözdecım iyi cesaret vallahı canım bizde ıyıce düşünüyoruz ama gercekten cesaret meselesı esımın ailesı tarafından hıc bı destegımız yok sadece benım tarafımdan var bide ben calışmaya baslarsam öyle düşünürüz heralde bilmiyorum ya...

bizim hiç destegimiz yok kıslar gene şanslısınız valla dogumdan sonra ben takrar işe başlayınca çekicez bizde kredi allah izin verrise ev içn ikimiz çalışıp ödücez allah kolaylık verir inşallah kimse 5 kuruş vermedi vermezde

nisannur canm iyi düşnmek lasım ben kirada olsam şuan 750 ytl vercektm.ki insanın verrken içi acıo ya okadr parayı.enazndan kendine kalcak bu sokağa atmıcan parayı ve ilerde satsan prim edersin illaki çnkü fyatlarn düştüğünü görmedm hiç.önmli olan ödemk bzmişler çok iyiydi ama krizden dolayı böle olduk kaza yaptık arabamz felanda gitti pert verdiler anlıcağn işler karştı.:=)hesap etmedğimz şeler çıktı ortaya..kriz olcağnı ne bilelim oda bize denk geldi işte şimdi anca kredi parasını çıkartıyoruz.

sanki benm kayın validem 1 milyon vermş insan bana.siznkler bile daha iidir.o bzii sürünelm ayrıllaım die beklerken biz daha çok ev aldık çocuk yaptık içi içini yiyo:==))))))
bana sigara verirdi bitane ertesi günü isterdi san asiara vermştm derdi.ne dielm kıslarr herkesn bi sıkıntısı var sıkıntı çekmeden bişelernsahibi olunmuo.dandan allah büyük kzuum..hayrlısı olsun hakkında hangisi hayrlıysa öle olsun..

anam ne knştuk haaa.ben didiom belm ağrıdı.laf yetştrcem die saatlrdr burdaym tuvalaete gtmeye üşendmm..hadi öptm bugün temzlk günümüz binada ama ben kahvaltı masasını toplamadm hadi canlarm öptm çok..allaha emanet.

kızlar 56 kilo olmuşum amaneyyy ne güzel seviniyodum her aya 1 kilo aldımm diye 63 ile bitirsem hamişliğine iyi olur yawwwwsırnaşık şey

biz geldıkkkkkkkk
aman yasemıncım taktıgın seye bak mılletın hamıle kaldıgı kıloyla doğuma gıdebılsem dıye ugrasıyon

yok canım burdayım :)) pc biraz kasılıyr gec goruyorum yazılanları nasılsınızz napıosunuz bebişler nasıl kıslarr
yasemin :)) kac kilo ile hamiş kalmıştın 58 dim en son ben 53 le baslamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…