2009 Ekim Anneleri

iyiyiz kalemıtıcım allaha şükür biz babamız yemege gelınce uyandıkk karnımızı doyurduk şimdide anneye tekme şov yapıyoruz paşamla siz nasılsınızzzz

yok canım burdayım :)) pc biraz kasılıyr gec goruyorum yazılanları nasılsınızz napıosunuz bebişler nasıl kıslarr
yasemin :)) kac kilo ile hamiş kalmıştın 58 dim en son ben 53 le baslamıstım

50 ile başlamıştım ama bulantıalrım felaketti bi ara 47 ye düştüm şimdi 56 yım

selam conilerrr:))
haftasonu anacuğuuma gittik geldik, şimdik de evi temizleyeceğim biraz. napıyorsunuz ne var ne yok kızlar.?
öff valla sıcaklardan yandık biz bu yaz napacağız bakalım aman dikkat kızlar.
birazdan gideyim de tetonozun 2. sini olayım . bu sefer sağ koluma vurdurayım bari. hep soluma yatıyorum kolum ağrıyor.

amazıon çalışmıonmu kıs sen ben seni çalışıon sanırodum:) benimde vurulmam lazım aşıyı unutmum çarşamba vurulum bari

slm canım....Şeniz
bende sabah yaptırdım tetenoz aşımı:1rolleyes:

evet llallcım sıcaklar berbat ben bıraz kendımı yorgun hıssedıyorum haftasonu düğünede gıtmıştım 2 gun onun yorgunlugu sanırsam artık cok cabuk yoruluyorum ben ...

lall bidahaki kontrolün ne zaman kıss cinsiyet için:)

bitanem perşembe günü gittim..cinsiyetimiz hala belli değil...şeker taraması yaptırdım sonuç hüsran dietteyim şuan...
veeeee dr.umu hastanemi herşeyimi değiştirdim....cuma günü ufuk üniversitesi doktor rıdvan ege .....hastanesine başlıyorum..kontrolüm var...herşeyde vardır bi hayır diom...şu şeker olayı düzelseydi cinsiyeti tinlediğim yokkkkk....

evet artık çabuk yoruluoz kıslar bende öleyim önceden evi temizlerdim dipbucak bu haftasonu eşim temizledi ben hemen yoruluom ayaklarım agrıo allah razı olsun her işimi yaptı canım kocimopuyorumnanaktan

lallim hoşgeldin gitti nmi başka doktora cinsiyeti için merak ettim de :kedi:
hoşbulduk canım...cuma günü gidicemmmm:asigim:
evet llallcım sıcaklar berbat ben bıraz kendımı yorgun hıssedıyorum haftasonu düğünede gıtmıştım 2 gun onun yorgunlugu sanırsam artık cok cabuk yoruluyorum ben ...
havalarda çok etkiliyor hem hamilelik hem sıcaklar artık daha çabuk yoruluyoruzzzŞeniz
selam kizlar naber???

mehaycım hoşgeldin...öğrendinmi canım sen bebişinin cinsiyetinii.....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…