iyiyiz kalemıtıcım allaha şükür biz babamız yemege gelınce uyandıkk karnımızı doyurduk şimdide anneye tekme şov yapıyoruz paşamla siz nasılsınızzzz
canan kıs kızın kaç grmış canım nie senin haftan geriye düştü sat tarihinmi karışık ?
hoşgeldiniz llall ve amazon ...
nasıl gıdıyooo hamişlikk
Canım 28 cm 550 gr olmuş Benim sat 19-12-2008 (adet düzensizliğim vardı benim ) ama dr 05-01-2009 u geçerli görüyordu be yeni dr 10-01-2009 u geçerli görüyor valla benimde kafam karıştı artık habire değişiyor kızım sağlıklı olsunda 2 ileri 3 geri gidip duracağım anlaşılan . delikafadulden
bitanem perşembe günü gittim..cinsiyetimiz hala belli değil...şeker taraması yaptırdım sonuç hüsran dietteyim şuan...
veeeee dr.umu hastanemi herşeyimi değiştirdim....cuma günü ufuk üniversitesi doktor rıdvan ege .....hastanesine başlıyorum..kontrolüm var...herşeyde vardır bi hayır diom...şu şeker olayı düzelseydi cinsiyeti tinlediğim yokkkkk....
hoşbulduk kuşum. maşallah bebişine güçlendi sıpan artık annesi.maşallah oglusunaa bende benim cadımı baya baya hissetmeye basladım :))
Rabbim korusuun meleklerimizii
llall amazonn mehay hoşgeldiniz kıslar opuyorumnanaktan
selam canım. cinsiyeti öğrenmişsin ne güzel, maşallah oğluşuna sağlıkla büyüsün.selam kizlar naber???
selam lallcimm iyi yapmışsn canım doktor değiştirmekle. dediğin gibi vardır bir hayır. bakalım bu randevun nasıl geçecek. herşey iyi olur canım umarım. Şenizbitanem perşembe günü gittim..cinsiyetimiz hala belli değil...şeker taraması yaptırdım sonuç hüsran dietteyim şuan...
veeeee dr.umu hastanemi herşeyimi değiştirdim....cuma günü ufuk üniversitesi doktor rıdvan ege .....hastanesine başlıyorum..kontrolüm var...herşeyde vardır bi hayır diom...şu şeker olayı düzelseydi cinsiyeti tinlediğim yokkkkk....
maşallah zilline canımultrasonda ki haftası olması gerekmiomu gelişimi hangi haftadaysa yani karışık işler boşver saglıklı olsundaopuyorumnanaktan
Kızlarr benim kızımın adı Allah nasip ederse EYLÜL ELA olacak, yorumlarınızı bekliyorumopuyorumnanaktan
kızlar çok kötü dişim ağrıyor hamilelikte diş çektirmekte bir sakınca var mı daha önce çektiren oldumu
canım 50mg.açlık 161 çıktı......öncesindede vardı zaten şeker problemim...o yüzdende diet verdiiiii.....canım şekerin kaç çıktıki ?? 50 mg 144 çıktı benim çarşamba 100mg yüklemesi yapılacak senin yapıldımı 100mg ??
inş bu doktorundan memmun kalırsın şekerim
topiğin en süpriz bebeği lalin ki olacak yerimseniben
Kızlarr benim kızımın adı Allah nasip ederse EYLÜL ELA olacak, yorumlarınızı bekliyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?