çok güsel elacım eylül ismini çok severimopuyorumnanaktan
EYLÜL ELA Güzelmiş canım
Bende nil yada ceren koymaya niyetlendim ama kesin değüllll
elcaım uyumulu bir isim olmuş çok hoş. ama ben 2 isim taraftarı değilim çocuk hayat boyu zorlanıyor. zaten tek isim kullanılıyor. okulda ilk adını söylüyorlar, aile 2. adını söylüyor falan.. herkesin kendi terciği tabii. güzel olmuş canım. ama tek başına ela da güzel. zaten Ela'yı kullanırsınız muhtemelen demüü?
canan kısss nil benim ismim yani ksıım olsa kesin nil koyardım bayılıyorum bu isme yaaaaaaaa bence nil koyyyyyyyyyy
saolasin teyzesi.....mehaycım paşan hayırlı olsun...yerimseniben....
pembecim maşllah bebişine canım......
elacım eylül ela çok güsel ve uyumlu...daha öncede konuşmuştuk bizde eylül ada veya nehir ada düşünüyoruz...yerimseniben
mehaycım hiç zor bişi degil ben çok kolay içtim bilmiyorum abartıolar bence , hatta 50mg yetmedi 100mg içicem şimdide:roflol:
maşallllllllllllllahhhhhhhh handancım paşana ben 30 mayısta gıtmıştım o zaman 20+6 ydık 493 grdı.şimdide 4 temmuzda gıdecegız cnm merakla beklıyorum ..doktorun gelişimi önde falan dedımı cnm benım o zaman 1 hafta önde demişti
kizlar bu hafta bende sekerime baktiricam 50 mg aclik kac olmali en fazla????birde cokmu zor onu icmek yaa arkadasim kusmus icince birdaha icirmisler gorumcemide ates basmis bayilacakmis nerdeyse....
evet öyle pek abartılcak iğrençlikte bi tadı yok ben beğendim yine versinler yine içerimsırnaşık şey
işte cnm o demekki 5 gun önden gidiyo masallah pasalarımıza 41 kere tüh tüh tüh
elacım cok güzel kızının ismi biz hala bı isim bulamadık pasamıza eylül ela bide eylülde doğarsa bu prenses eylül bebişimi olucaakk .......muhtemel doğum tarıhın kac elacım??
canım benim ben ela ismini çok severim eylül ela daha da uyumlu olmuş bence güzel benim için bi mahsuru yok sırnaşık şey
ikiside cok hos canim kizim olsa bende ela koyucaktim zaten soylemistim ama iki isim koyma bence birini sec...iki isim taraftari degilim bende...gerci simdi moda olmus tr de herkes iki isim koyuyor kizkardesimde dahil...
mehaycım paşan hayırlı olsun...yerimseniben....
pembecim maşllah bebişine canım......
elacım eylül ela çok güsel ve uyumlu...daha öncede konuşmuştuk bizde eylül ada veya nehir ada düşünüyoruz...yerimseniben
mehaycım demir,emir,baran,aras(ben koycam ama sanada izin veriom:roflol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?