2009 Ekim Anneleri

ikiside cok hos canim kizim olsa bende ela koyucaktim zaten soylemistim ama iki isim koyma bence birini sec...iki isim taraftari degilim bende...gerci simdi moda olmus tr de herkes iki isim koyuyor kizkardesimde dahil...

kizlar bu hafta bende sekerime baktiricam 50 mg aclik kac olmali en fazla????birde cokmu zor onu icmek yaa arkadasim kusmus icince birdaha icirmisler gorumcemide ates basmis bayilacakmis nerdeyse....

mehaycım paşan hayırlı olsun...yerimseniben....
pembecim maşllah bebişine canım......
elacım eylül ela çok güsel ve uyumlu...daha öncede konuşmuştuk bizde eylül ada veya nehir ada düşünüyoruz...yerimseniben

kıslar bende ali aras koycam ama ben iki ismide söylüyorum oglumma bi ali diom bi aras diom sanırım ikisinide kullancazdelikafadulden

maşallllllllllllllahhhhhhhh handancım paşana ben 30 mayısta gıtmıştım o zaman 20+6 ydık 493 grdı.şimdide 4 temmuzda gıdecegız cnm merakla beklıyorum ..doktorun gelişimi önde falan dedımı cnm benım o zaman 1 hafta önde demişti

mehaycım hiç zor bişi degil ben çok kolay içtim bilmiyorum abartıolar bence , hatta 50mg yetmedi 100mg içicem şimdide:roflol:

çok güsel elacım eylül ismini çok severimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

EYLÜL ELA Güzelmiş canım
Bende nil yada ceren koymaya niyetlendim ama kesin değüllll

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cereni bende beğeniyorum cnm:lepi:

amozoncum bizde ilerde tek isimle karışıklık falan olmasın hemde hangi ismi daha çok beğenirse onu kullansın diye 2 isim istiyoruz.
Biz ELA'yı kullanırız, okulda falan ilk kullanılan birinci isimmi oluyor yaww ondan emin değilim önce o kullanılıyorsa ELA EYLÜL ÖZMEN olacak ozamankaydirigubbakcemile3

saolasin teyzesi.....
mehaycım hiç zor bişi degil ben çok kolay içtim bilmiyorum abartıolar bence , hatta 50mg yetmedi 100mg içicem şimdide:roflol:

masallah canimcigim Allah istahini arttirsin:roflol:

saol canım senin paşanada maşalah bu gidişinde baya büyümüş olur şaşırma:))doktorum bişi demedi ama ultrason kagıdında fazla yasıodu ben gittigimde 24+2 idim ama ultrason çıktısında 25+0 yasıodu bilmiom artıkopuyorumnanaktan

kizlar bu hafta bende sekerime baktiricam 50 mg aclik kac olmali en fazla????birde cokmu zor onu icmek yaa arkadasim kusmus icince birdaha icirmisler gorumcemide ates basmis bayilacakmis nerdeyse....

evet öyle pek abartılcak iğrençlikte bi tadı yok ben beğendim yine versinler yine içerimsırnaşık şey

evet öyle pek abartılcak iğrençlikte bi tadı yok ben beğendim yine versinler yine içerimsırnaşık şey

ya ne bileyim canim yakinimdakiler oyle deyince korktum birde ben hamilelik oncesi tatliyi cok yerdim ama hamilelikte cok fazla bulanti ve kusma cektim tatliyla aram tamamiyle bozuldu az tatli bisey yesem midem bulaniyor..ve kusuyorum basim donuyor falan...simdi birde serbet gibi suyu nasil icerim bilmem...dusundukce tuylerim urperiyor..ordan acile kaldirilmasam iyidir...:roflol:

elacım cok güzel kızının ismi biz hala bı isim bulamadık pasamıza eylül ela bide eylülde doğarsa bu prenses eylül bebişimi olucaakk .......muhtemel doğum tarıhın kac elacım??

kuşumm bizim muhtemel doğum tarihi 5ekim, bu 9ay 10günün tarihi...
ama bebeğim önden gidiyor yani biraz erken olursa eylül ayına gelecek...
ama ekimdede olursa biz sanırım gene eylül koyacaz eylül 9. ayya 9 rakamının bizim hayatımızda çok yeri var, eşim 9 numaralı evde büyümüş, şuan 9 numarada oturuyoz, 9. ayda doğması yüksek, şuan 2009dayız v.s

canım benim ben ela ismini çok severim eylül ela daha da uyumlu olmuş bence güzel benim için bi mahsuru yok sırnaşık şey

anacımm sen onay verdiysen tamamdır bu işşkaydirigubbakcemile3

ikiside cok hos canim kizim olsa bende ela koyucaktim zaten soylemistim ama iki isim koyma bence birini sec...iki isim taraftari degilim bende...gerci simdi moda olmus tr de herkes iki isim koyuyor kizkardesimde dahil...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

lalim sende eylül koy adaş olsun zillilerimizzopuyorumnanaktan

naaper kuzularr..mehaycım gözün aydın oğluşun geliomuşş..elaam eylül ela çok güseell..okulda ikinci isim kullanılıo kuzum. e. ela özmen olcek yani...yrn sabah gidorus hastaneye münük yeğenim gelioo..ee warmı başka hawadiss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…