naaper kuzularr..mehaycım gözün aydın oğluşun geliomuşş..elaam eylül ela çok güseell..okulda ikinci isim kullanılıo kuzum. e. ela özmen olcek yani...yrn sabah gidorus hastaneye münük yeğenim gelioo..ee warmı başka hawadiss..
hih demek izin veriyon:dilcikar:aras fena sayilmaz esime bir sorayim hevesleniyor garibim o koymak istiyorda isim bulamiyorŞeniz
naaper kuzularr..mehaycım gözün aydın oğluşun geliomuşş..elaam eylül ela çok güseell..okulda ikinci isim kullanılıo kuzum. e. ela özmen olcek yani...yrn sabah gidorus hastaneye münük yeğenim gelioo..ee warmı başka hawadiss..
fena sayılmazmış :mymeka: geri ver ismimizi izin vermioz sana:roflol:
mehaycım burak isimi tekken iyide burak bırak demesi çok zor ve komik oluyo, ben bikaçkez okulda arkadaşa seslenirken bişeyi bırakmasını sölerken çok komik olmuştı, kurbaa gibi olmuştuu :))))
kıslar sacını boyatan oldumu aranızda... hamile kalmadan once golge yaptırmıstım.. simdi uzadı saclarım baya yarısı sarı yarısı kumral.. kendi sac rengime boyatsam nolur sakıncası varmı yoksa sabredip dogumdan sonramı yapsam ne dersiniz
dipler sakıncalı zararı olur derseniz sadece sarı olan yerleri boyatsam olmazmı gıcık mı durur bu defa gene iki renk mi olur :uhm:
evet canim yaa benimde aklima o geliyor hep birde birak diye bagiriyormusum gibi oluyor sanki...:asigim:ayyy hakikaket kurbaga gibi oluyor hahahahah
ben erkeklerden arda, çınar, egemen isimlerini beğeniyorum...
Mehay değişik değil ama oğlum olsaydı kerem koyacaktım ben çok seviyorum
yafrumm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
yaaa amozon 1. isim kullanıyo diyo sen 2. isim kullanılıyo diyonnkafamçokkarıştı
ayyy cnm hayırlısıylaa alsın ablan yavrusunu kucana, darısı bize olsun inşallah:Saruboceq:
kıslar sacını boyatan oldumu aranızda... hamile kalmadan once golge yaptırmıstım.. simdi uzadı saclarım baya yarısı sarı yarısı kumral.. kendi sac rengime boyatsam nolur sakıncası varmı yoksa sabredip dogumdan sonramı yapsam ne dersiniz
dipler sakıncalı zararı olur derseniz sadece sarı olan yerleri boyatsam olmazmı gıcık mı durur bu defa gene iki renk mi olur :uhm:
madem bir isim kullaniliyor iki isim manasiz degilmi ??yaniliyormuyum yoksa yani kimlikte fazla yer kaplamaktan baska bir ise yaramamis oluyor..tabi zevk meselesi bu kimseye karismam...
fransiz aksaninda arda agda oluyor epilasyon yapilan malzeme o olmaz...
cinari esim istemez
egemende ailede var zaten ama tesekkurler canim...aklina gelen baska degisik isimler yokmu??
Mehay değişik değil ama oğlum olsaydı kerem koyacaktım ben çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?