2009 Ekim Anneleri

kizlar ben burak dusunmustum kaynanamda cok seviyor bu ismi ama esim istemiyor hadi yardimci olun degisik isimler bekliyorum sizden...

yafrumm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
yaaa amozon 1. isim kullanıyo diyo sen 2. isim kullanılıyo diyonnkafamçokkarıştı
ayyy cnm hayırlısıylaa alsın ablan yavrusunu kucana, darısı bize olsun inşallah:Saruboceq:

mehaycım burak isimi tekken iyide burak bırak demesi çok zor ve komik oluyo, ben bikaçkez okulda arkadaşa seslenirken bişeyi bırakmasını sölerken çok komik olmuştı, kurbaa gibi olmuştuu :))))

kıslar sacını boyatan oldumu aranızda... hamile kalmadan once golge yaptırmıstım.. simdi uzadı saclarım baya yarısı sarı yarısı kumral.. kendi sac rengime boyatsam nolur sakıncası varmı yoksa sabredip dogumdan sonramı yapsam ne dersiniz
dipler sakıncalı zararı olur derseniz sadece sarı olan yerleri boyatsam olmazmı gıcık mı durur bu defa gene iki renk mi olur :uhm:

kıslar okullarda genelde ilk ismi sölüolar sanırım kardeşiminde 2 ismi var ama çocuk ben bu ismi kullanıom diince onu sölüolar askerde de ilk ismi sölüolarmış

mehaycım burak isimi tekken iyide burak bırak demesi çok zor ve komik oluyo, ben bikaçkez okulda arkadaşa seslenirken bişeyi bırakmasını sölerken çok komik olmuştı, kurbaa gibi olmuştuu :))))

evet canim yaa benimde aklima o geliyor hep birde birak diye bagiriyormusum gibi oluyor sanki...:asigim:ayyy hakikaket kurbaga gibi oluyor hahahahah

canim gorumcem defalarca boyatti ama oryal olmamasi lazim icinde boyanin yani tamamen bitkisel boya olmali...kuaforune guveniyorsan boyatabilirsin..oryal yok deyipte basmasinda oryali kafana...

evet canim yaa benimde aklima o geliyor hep birde birak diye bagiriyormusum gibi oluyor sanki...:asigim:ayyy hakikaket kurbaga gibi oluyor hahahahah

ben erkeklerden arda, çınar, egemen isimlerini beğeniyorum...

madem bir isim kullaniliyor iki isim manasiz degilmi ??yaniliyormuyum yoksa yani kimlikte fazla yer kaplamaktan baska bir ise yaramamis oluyor..tabi zevk meselesi bu kimseye karismam...

canım benim kardeşlerimin iki ismi war..hep ikinci kullanıldı bunca zaman okulda ondan ööle dedim..ilk isim harf we nokta olarak geçio genelde..

elaamm anan da seni seneler önce yarın doğurduydu demii..yannış mı hatırlıyorum yoksamm...dooruysa eğerr şimcikten nice yaşlara bebişim yawruşunlan..yarın giremem çünkümm...yok yannış hatırlıyosam da olsunn yine de nice yaşlara kaydirigubbakcemile3

accık daha sabret cicim çıkırt bebeni gider boyatırsın..hem deişiklik olur tazelenirsin

madem bir isim kullaniliyor iki isim manasiz degilmi ??yaniliyormuyum yoksa yani kimlikte fazla yer kaplamaktan baska bir ise yaramamis oluyor..tabi zevk meselesi bu kimseye karismam...

mehaycım bizim 2 isim istememizdeki 3 neden şunlarkaydirigubbakcemile3

1- eşim 1 tane ben 1 tane isim koymuş olucaz...
2- ilerde kızımız hangi ismi çok severse onu kullanabilir, belki bizim beğendiğimizi o sevmeyecek...
3- türkiyede malesef aynı soyadlı ve aynı isimli o kadar çok kişi varki, zaman zaman karşımıza birinin işlemiş olduğu suç yada ceza sırf isimler aynı diye bizim karşımıza çıkabiliyo, en azından 2 isim koyulduğunda birincisi uysa bile benim 2. ismimde şu diyerek aklanmış olunuyo...

fransiz aksaninda arda agda oluyor epilasyon yapilan malzeme o olmaz...
cinari esim istemez
egemende ailede var zaten ama tesekkurler canim...aklina gelen baska degisik isimler yokmu??

cnm şuanda aklıma gelenler bunlar başka olursa sölerimyerimseniben

elacım dediğim gibi ya eylül ada yada nehir ada..eylülde doğarsa kesin eylül olur.....yerimseniben...birde benim cadımın adı bensu aleyna...okulda b.aleyna olarak geçio....
zuzum hoşgeldin canım.........
mehaycım ben barış ismini çok seviyorummm...birde çift ismin çocuklara uğur getirdiğine inanıyorumm...tabi bu benim düşüncemmyerimseniben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…