mehaycım bizim 2 isim istememizdeki 3 neden şunlarkaydirigubbakcemile3
1- eşim 1 tane ben 1 tane isim koymuş olucaz...
2- ilerde kızımız hangi ismi çok severse onu kullanabilir, belki bizim beğendiğimizi o sevmeyecek...
3- türkiyede malesef aynı soyadlı ve aynı isimli o kadar çok kişi varki, zaman zaman karşımıza birinin işlemiş olduğu suç yada ceza sırf isimler aynı diye bizim karşımıza çıkabiliyo, en azından 2 isim koyulduğunda birincisi uysa bile benim 2. ismimde şu diyerek aklanmış olunuyo...
elacım dediğim gibi ya eylül ada yada nehir ada..eylülde doğarsa kesin eylül olur.....yerimseniben...birde benim cadımın adı bensu aleyna...okulda b.aleyna olarak geçio....
zuzum hoşgeldin canım.........
mehaycım ben barış ismini çok seviyorummm...birde çift ismin çocuklara uğur getirdiğine inanıyorumm...tabi bu benim düşüncemmyerimseniben..
canım benim kardeşlerimin iki ismi war..hep ikinci kullanıldı bunca zaman okulda ondan ööle dedim..ilk isim harf we nokta olarak geçio genelde..
elaamm anan da seni seneler önce yarın doğurduydu demii..yannış mı hatırlıyorum yoksamm...dooruysa eğerr şimcikten nice yaşlara bebişim yawruşunlan..yarın giremem çünkümm...yok yannış hatırlıyosam da olsunn yine de nice yaşlara kaydirigubbakcemile3
accık daha sabret cicim çıkırt bebeni gider boyatırsın..hem deişiklik olur tazelenirsin
elacım dediğim gibi ya eylül ada yada nehir ada..eylülde doğarsa kesin eylül olur.....yerimseniben...birde benim cadımın adı bensu aleyna...okulda b.aleyna olarak geçio....
mehaycım ben barış ismini çok seviyorummm...birde çift ismin çocuklara uğur getirdiğine inanıyorumm...tabi bu benim düşüncemmyerimseniben..
canim sana yonelik bisey yazmadim genel olarak konustum ben ...yani fikrimi soyledim kendince hakli olabilirsin tabi..dedigim gibi zevk meselesi birazda...
ama eylul ela koymak istersende bence ela eylul koy o daha uygun...
ela suç ceza olayı nerden aklınıza geldi kıs süpersiniz:roflol: biz üniversitedeyken kocişimin isim soyisminden 150 ögrenci vardı:roflol:
yarın kutlarım ama şimdidende kutlum o zaman iiki dogdun deryacımm iiki pırtlamışsında sen pırtlatacan şimdiopuyorumnanaktan
elam ajkum iyiki doğdun bebekimm.....:asigim::asigim:Şeniz
elam canim dogum gunun kutlu olsun tatlim...nice senelere bebisinle insallah...
biz sanırım berkay koyucaz arkadişler
aminn cnmm inşallahh:Saruboceq:
bu doğum günüm benim için hayatımın en anlamlı doğumgünü olacak, içimde hediyelerin en büyüğünü taşıyorumm Rabbim mucizemee binlerce kez şükürler olsunn:Saruboceq:
bende keremi çok seviyorum ama eşim başına Sİ koyarlarsa dediği için vazgeççtiydimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?