2009 Ekim Anneleri

canim sana yonelik bisey yazmadim genel olarak konustum ben ...yani fikrimi soyledim kendince hakli olabilirsin tabi..dedigim gibi zevk meselesi birazda...
ama eylul ela koymak istersende bence ela eylul koy o daha uygun...

ela suç ceza olayı nerden aklınıza geldi kıs süpersiniz:roflol: biz üniversitedeyken kocişimin isim soyisminden 150 ögrenci vardı:roflol:

ŞenizŞeniz

ajkummmmm:asigim: bidenemm doğru hatırlıyonn:asigim:
tşk ederimm cnm duygulandırdın beniiopuyorumnanaktanŞeniz

yarın kutlarım ama şimdidende kutlum o zaman iiki dogdun deryacımm iiki pırtlamışsında sen pırtlatacan şimdiopuyorumnanaktan

hoşbuldukk kuzumm..nerelerdesin ay sen görünmüosun hiç..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim sana yonelik bisey yazmadim genel olarak konustum ben ...yani fikrimi soyledim kendince hakli olabilirsin tabi..dedigim gibi zevk meselesi birazda...
ama eylul ela koymak istersende bence ela eylul koy o daha uygun...

kuşum tek isim kullanılıyosa neden 2 isim dedinyaa o bakımdan fikrimi şeyettimkaydirigubbakcemile2
okulda falan ilk gören ela desin istiyom ela eylülde olur tabiiyerimseniben

ela suç ceza olayı nerden aklınıza geldi kıs süpersiniz:roflol: biz üniversitedeyken kocişimin isim soyisminden 150 ögrenci vardı:roflol:

dandanım bundan 6 ay kadar önce eşimin adı ve soyadıyla aynı olan bi zat bi mağazadan yüklüce bi alışveriş yapmış, ve taksitlerini ödememiş...
adamlardaa 118den o isim ve soyisimli herkesin telefonları almışlar, bizide aradılarda ordan geldi aklımaazemuszemus

yarın kutlarım ama şimdidende kutlum o zaman iiki dogdun deryacımm iiki pırtlamışsında sen pırtlatacan şimdiopuyorumnanaktan

ayhhh çok romantiksin dandanımmsırnaşık şey ben pırtlatacam haaakaydirigubbakcemile3
sağol bitanem şimdidenopuyorumnanaktan

elam ajkum iyiki doğdun bebekimm.....:asigim::asigim:Şeniz

sağoll ajkummmopuyorumnanaktan

bend eldiiimm.napıosnz yeni konumz ne bakım:=)
of çok sıcak kıslarr keyfm yok canm bişi yapmk istemio belm ağrıo.evi süpürdüm ama yarımyamalk.yatak odamda sıra ama onuda akşam gelsn kocama yaptrcam.hıhhh:))
dandan tetenızu nesamnn vurdrmamz lasmmmm ardannekadr geçince

elam canim dogum gunun kutlu olsun tatlim...nice senelere bebisinle insallah...

aminn cnmm inşallahh:Saruboceq:
bu doğum günüm benim için hayatımın en anlamlı doğumgünü olacak, içimde hediyelerin en büyüğünü taşıyorumm Rabbim mucizemee binlerce kez şükürler olsunn:Saruboceq:

evet canim kesinlikle...benimde bu seneki dogumgunum en degerli dogum gunum olucak..cunku bir ay sonra hediyemi almis olucam....:asigim:

elam canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara kısmetse seneye 3 kişi kutlucanız bir ömür boyu mutluluk sağlık dilerim.
ben bu sene doğum günümü oğluşumla kutlucam ksımetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…