2009 Ekim Anneleri

eee sende zamanında gelip muhabbete katılmassan olacağı bu işteelülülülülülü

ayh canım dün pazara gittim ya giremedim hiç ama bende kızıma çok güzel şeyler aldım...
bende uyku setini aldım daha ortada beşiği yok ama olsun çok güzel ..

sırnaşık şey

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben buraya resim eklmeyi beceremiyorum bir türlü o yüzden albüme koydum hepsini ((

bende görmek istiyorum bulcukum yaaaa...

pempem bu numu diyorsun idil baby de baya çeşit varmış şimdi baktım..
bi ara chicconun hastane çıkışı kirazlıydı çok hoşuma gitmişti onun için osrdum hala aynımdır diye..

bu modeli bende çok sevdim. ama 10 parçalık beyaz bi set almıştım zaten ben. sonra hafta sonu havuzlu handa gezerken başka bi firma bu meodeli yapmış aldım ben de. 5 parça galiba. patikli altı var üstü şapka eldiven önlük.. ama ayn renkleri falanı fırfırlı .13 tl ye aldım ben... battaniyeli başka bi set almayıda düşünmüyorum. böyle küçük setlerden belki 1 tane daha alırım. birtane tiriko battaniye almayı düşünüyorum bir tanede üstünde minik ponponları olan var ispanyadan ithal mış. özdilekte en hesaplı şuan ondan almayı planlıyorum... ablamızdan da 3 tane var zaten evde daha. yeter bize onlar..

slm arkadaşlar, anladığım karadıyla hazırlıklar hızla devam ediyor, yatak, doğum valizi vs hazırlıklarınız bitti mi? benim hala eksiklerim var sıcaklar bastırdı nasıl olcak bilmiyorum hiç

slmmm..çok askaldı eksiklerimiz..kıyafetler tamam..yıkanıcak..küwet hawlu bide anakucağı eksik..ağustos gibi de çantayı hazırlarım inşallahh

açık evet.. ama kendini çok olağanüstü güzel şeyler görmeye şartlama derim ben. irem bebe var giderken yolunun üstünde orası daha kaliteli bi yer. onada kesin bak derim ben...

tamam canım orayada bakarım ya çok fazla giysi almıcam zaten banyo malzemeleri alıcam küvat şampuan pişik kremi felan gibi bide parkyataklara bakcam

tamam canım orayada bakarım ya çok fazla giysi almıcam zaten banyo malzemeleri alıcam küvat şampuan pişik kremi felan gibi bide parkyataklara bakcam

ozaman ne yap bence biliyomusun. e bebekten bunların fiyatlarını kendine not al. çünkü bu malzemlerde fiyatların pek farklı olmadığını söylediler. kıyafette biraz hesaplı demişlerdi bana. sevi bebe nin küvet takımları falan var mesela e-bebek te kampanyalı oluyor. not al kendine dediğim gibi. orda insanın kafası karışıyo çünkü. park yatak modelleri de var. ortaya koymuşlar. kir toz içinde öyle cezbedeck bi model göremedim ben.

kızlar bizde bu ana kucağını alıcaz kısmetse çok beğendim ben

kopyalıcam şimdi :)))))

Son düzenleme:

ayy canım deme öle gidesim gelmio vallakaydirigubbakcemile3 ama kociş bi gidip bakalım begenmezsek almayız zaten dio bende merak ediom açıkcası , zaten çok fiyat araştırdım aklımda hepsi parkyatakları felan döküm aldım fiyatlarını bebefixten felan hepsiburada baktım netten sen bişi almadınmı oralardan

aynı anda yapalım kızzzz kaydirigubbakcemile3 bekleyelim birbirimizi

görebilirsin cicim yerimseniben

olurrrrsırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar bizde bu ana kucağını alıcaz kısmetse çok beğendim ben

kopyalıcam şimdi :)))))

hehh öğrendi ya resim koymayı,bulduğunu kopyalar şimdi lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

yok git gör gezmiş olursun.. ben bide alışveriş psikolojisiyle gitmedim ondandır belki. merak ediyodum hiç planlamamıştık. dışarıdaydık zaten işimizde yoktu. hadi gidelim oldu yani. 3 tane patikli alt aldım.2 tl tanesi. bi de 5 parça hastane çıkışı idil baby nin deseninden.13 tl o da... (bu arada benim kızım adı da idilhihoyyyt)

dandanım aybikenin eklediği pempe park tayağın modelini ben nette göremedim...
sende onu gördünü sölediydin bana linkini versene cicim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…