eee sende zamanında gelip muhabbete katılmassan olacağı bu işteelülülülülülü
sırnaşık şey
ben buraya resim eklmeyi beceremiyorum bir türlü o yüzden albüme koydum hepsini((
slm arkadaşlar, anladığım karadıyla hazırlıklar hızla devam ediyor, yatak, doğum valizi vs hazırlıklarınız bitti mi? benim hala eksiklerim varsıcaklar bastırdı nasıl olcak bilmiyorum hiç
hazırlık bitermi ben hiç başlamadım bile
engidi havuzlu han cumartesi açıkmı biliomusun bende gidicemde haftasonu
açık evet.. ama kendini çok olağanüstü güzel şeyler görmeye şartlama derim ben. irem bebe var giderken yolunun üstünde orası daha kaliteli bi yer. onada kesin bak derim ben...
iwiitt çok sıccaaakk....
kıs bulcukumm günümüs aynı..bakalım önce kim çıkırtcakkk
bende görmek istiyorum bulcukum yaaaa...
tamam canım orayada bakarım ya çok fazla giysi almıcam zaten banyo malzemeleri alıcam küvat şampuan pişik kremi felan gibi bide parkyataklara bakcam
ozaman ne yap bence biliyomusun. e bebekten bunların fiyatlarını kendine not al. çünkü bu malzemlerde fiyatların pek farklı olmadığını söylediler. kıyafette biraz hesaplı demişlerdi bana. sevi bebe nin küvet takımları falan var mesela e-bebek te kampanyalı oluyor. not al kendine dediğim gibi. orda insanın kafası karışıyo çünkü. park yatak modelleri de var. ortaya koymuşlar. kir toz içinde öyle cezbedeck bi model göremedim ben.
aynı anda yapalım kızzzz kaydirigubbakcemile3 bekleyelim birbirimizi
görebilirsin cicim yerimseniben
ayy canım deme öle gidesim gelmio vallakaydirigubbakcemile3 ama kociş bi gidip bakalım begenmezsek almayız zaten dio bende merak ediom açıkcası , zaten çok fiyat araştırdım aklımda hepsi parkyatakları felan döküm aldım fiyatlarını bebefixten felan hepsiburada baktım netten sen bişi almadınmı oralardan
evet müzikli ve otomatik sallanıyoBulcuk bende böyle brşey almayı düşünüyorum
olurrrrsırnaşık şeysırnaşık şey
hehh öğrendi ya resim koymayı,bulduğunu kopyalar şimdi lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?