2009 Ekim Anneleri

yazılıo kuzu..accık sayfa genleşmiş musyasın fotosundan ama sağa doğru kaydıkça cewap panelini bulup yazarsın

ayff gördüm cnm musyas sayfayı becermişkaydirigubbakcemile3

maymunlara bak sen heleee:mymeka:
bişey olmaz cnm nolcak ayrı ayrı kullancan yane, fümede koyuysa laciye benzer zatii yerimseniben
sordunmu fiyatı ne kadarmış?

süpermiş rengarenkkkk

yaa ben böle rengarenk istemiyomm:çok üzgünüm:
aybikenin koyduğu pempik çok hoşuma gitti heveslendim amaa 2. bebeğide düşünmek zorundayım...
ben yatak odamdaki dolaplara uygun bi renk alıcam galibaa, e-bebkte görmüştük rengide bölee krem rengi gibi akçaağaça çok benziyodu onu alcaz galiba:asigim:

150 dedi..nakit 120....iimi?

dandan bence illa giderli olması gerekmez, bana denk geldi giderli aldım ama bulamasaydım illa giderli alcam diye kasmazdım sanırım...

150 dedi..nakit 120....iimi?

ii ii bizimkide 120ye falan geldi, fazla ucuz alıpta dandik almamak lazım...
arkasının süngerine falan ii baksaydın...

o nası bişidi ela markası neydi fiyatıo neydi kısım aaa

kuşum krafttı galibaa şimdi baktım mağazanın siteye amaa bulamadım onu...
model adını falan hatırlamıyom çok kısıtlı bi zamanda baktıydık, geniş zamanda geliriz dedik...
fiyatı 155TL gibi bişeydi...

kıslar ben biberonumu dr.browns almaya karar verdim dogal akış iimiş , bide su içinde almak lazımmı şimdiden küçüklerden

muhahahahahaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
lenn dandann benim az önce alıcaz heralde dediğim buydu, bak krem rengi olanı :)))
markasını yanlış hatırlıyomuşum dedimya üstünkörü baktıydık...

hendenim park yatak alcaana zuzunun giib bişey alsan diyorum. hem daha uzun ömürlü olur hem daha oturaklı, yatağı falan ortopedik olur .

kıslar ben biberonumu dr.browns almaya karar verdim dogal akış iimiş , bide su içinde almak lazımmı şimdiden küçüklerden

kuşum bende dr. browns 60cc lik aldım ne olur ne olmaz durdun diye, başka almıcam gerek olursa alırım sonra...

ben de dr brownsun aldım evet. hepsiburadadan aldım. anne memesi gibi çektikçe geliyor süt ve bebek hava yutmuyor. hem gaz olmamış oluyor hem de bebek memeyi bırakmıyor. dar ağızlı olanını alcaksın handan. minik bebişler için dar .

muhahahahahaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
lenn dandann benim az önce alıcaz heralde dediğim buydu, bak krem rengi olanı :)))
markasını yanlış hatırlıyomuşum dedimya üstünkörü baktıydık...
allah canını almasın gene ben buldum yani çok güsel ama bu begendim ben bunu 75cm hemde eni
hendenim park yatak alcaana zuzunun giib bişey alsan diyorum. hem daha uzun ömürlü olur hem daha oturaklı, yatağı falan ortopedik olur .

canım park yataklarada ortapedik yatak alıosun zaten bunları taşıması felan kolay odadan odaya tekerlekli ya bide 2-3 yaşına kadar yatsın sonra oda yapıcaz inşallah o yüzden park alıom fiyatlarıda uygun zuzununki gibi 300 den aşagı yok zaten büyüyenlere baktım modesada 750 den aşagı yok en uygunu park nie öle dedin sence ii degilmi ? sen ne alacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…