2009 Ekim Anneleri

yani 37.haftaya kadar çalışır raporumu al disoun canım ? özeldede mantık aynı yani ben 32.hafta raporu alsamda beni çalıştırırlar rapor almışsın git demezler , ama 37.raporu alıp çalışabildigim kadar çalışırsam şirket için daha ii olur sanırım prosedür açısındanCADIARZU

hadi yaa fatihte hem de..dikkat ederler diye düşünüodum..şaşırdıımmm

Canım işte o arkadaşta fatihi onun için özellikle tercih etmişti bi de. Gece sancılanmış götürmüşler. Artık dr.u gelene kadar önüne kim gelirse. Tabiii o halde ne diceksin, adam dr.um diyo geliyo. O moral bozukluğuyla doğumuda kötü geçmiş tabii. Hiç tavsiye etmiyodu o yüsdenn lmaz:

hoşgeldin kuzummmmm aramızaa , bizde onu konuşuoz bak takip et:)) tabiki bende öle yapıcam çalışabildigim kadar çalışım geri kalan izinleriimi dogum sonrasna bırakıcam

hee sen gizli gizli röntgenle soora izni mrk edip gel,yok ööle yağma katılamassın aramısa naniknanik hoşgeldin kuzumm..maşallah kızına..süt için bi hafta kala doğuma humana filan içmeyi düşünüyorum..çok da araştırmadım açıkçası henüz

ayh benim hastanemdede olmasın ne saçma..sen doktorunu ona göre seçiosun..ama bildiğim kadarıyla benim hastanede erkek kadındoğumcu yok,hepsi bayan diye biliorum..yani benimki gelmese bile başka bi bayan gelir...

cnm ben etlık doum evıne gıtmıyorum etlık lokman hekım hastanesı ama bılgı verdıgın ıcın tesekkurler bende epıdural ıstıyorum ama bazı doktorlar hıc yanasmıyorarmıs dogumu gecıktırıyo dıye doktorumla konusucam bır sonrakı randevuda sen nasıl dusunuyorsun dogumu

evet canım 37 ye kadar çalış bencede. Yanii doğumdan sonra çalışmaya devam edeceksen, böylece doğum sonrası iznin 8+5 hafta olmuş olacak.
Ben mesela yıllık izinlerimi kullanmıyorum. 32. haftadan sonra kullancam hepsini böylece hem 5 haftayı da doğum sonrasına atmış olcam hem de ağustosta işe gitmeme pek gerek kalmıcak :1rolleyes:

ayh benim hastanemdede olmasın ne saçma..sen doktorunu ona göre seçiosun..ama bildiğim kadarıyla benim hastanede erkek kadındoğumcu yok,hepsi bayan diye biliorum..yani benimki gelmese bile başka bi bayan gelir...

evet canım senin ordakilerin hepsi bayan dr.ların. ama acaba başka uzmanlar falan da bakıyomudur. Bence sen yine de emin olmak için bi sor.
Ama senin hastane Diyanetin ya birascık da ondan heralde çok dikkat ediyolar öyle şeylere. İnşallah bi sorun olmas canım.
Peki dr. un doğuma her şekilde gelecekmiymiş, konuştun mu. Bazı yerlerde kim nöbetçiyse o giriyomuş ta

inşallah çalışabilirsem o kadar bende çok istiom bakalım yıllık iznimi agustosta kullanmayı düşünüom bende bunalırım çünkü sürekli çalışmaktan 37.ya kadar çalışamasamda en azından agustozda çalışsam eylülde izne ayrılsam yine iidir

ya bende ıstemem erkek gelmesını can havlıyle umursamam bıle belkı ama yınede kadın olsa daha rahat ederım ya

Valla canım ben de epidural normal istiyorum ama dediğin gibi kimisi önermiyo, kimisi iyi oluyo diyo. Zaten çok da fazla bisim elimizde değil son ana kadar sezeryan mı normal mi onu da bilemiyorus. Ben diyorum ki normal doğum olur da gidersem acının şiddetine bakarım. Katlanabileceğim bişeyse istemem epidurali. Yok çok ağrım olursa yapın derim heralde :bbo:

benım en korktugum sey o kadar acıyı cektıkten sonra doguramıyorsun yada cocouk sıkıstı denılıp sezeryana alınmak ıkısınınde tadına bakıyorsun yanı cok var bole ınsallah bızımkı ole olmaz en korktugum dogum seklı

malesef kesin girerim demiyo canım.o gün nöbetçiyse girermiş..yada ank dışında filan olmassam nöbetçi diilsem de gelebilirim söz wermiyorum dedi...tee nezaman konuştuğumuzda..ama güzel bi iletişim war aramızzda,geçen gittiğimde haftasonu aklım sendeydi 1 ay oldu bu kız buaralar gelir diye filan dedi...muhabbette ii..nöbetçi olmasa da gelir gibime geliyo,yani enazından şansımı deniycem onu arıyıp..bide eğer normal doğum olursa zaten son aşamaya kadar iş ebe de bitio..en son an o gelio çıkartıyolar..amann ne bilimm,çok da düşünmüyorum açıkçası..Allah hepimise kolaylık wersin...

gezmeci zuzum hoşgeldinn yerimseniben

hoşbulduk kuzuu
sırnaşık şey

ay efettt...çekiosun sancıyı...açılman yok diyip sezeryana alıolar..ben de bu aralar hep ondan korkuyorum..yada bebeğin pozisyonu tamam,suyun gelio ortada sancı yok..suni sancı weriolar canın çıkıo açılman yok hadii yine sezeryana..oof off

bende doktor olayına çok takılmıyorum hastanemin kadındgumcuları hep ii hangisine denk gelrisem o dogurtur o an bunları düşünebilcemi sanıom zaten:))

ay efet ya en kötüsü bu inş böle bişi gelmez başımıza:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…