Canım zaten 5 hafta rapor verebiliyo, bence hepsini al. Kullanmak istemessen yine raporu kesip gidebilirsin sana kalmış sonrası. Yani raporda 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur dicekler. Kesinlikle gelecek diye bişey yok
Tabii ben devlette çalıyorum, burda bööle uyguluyolar. Ama özelde de farklı bi mantık olacağını sanmam
hadi yaa fatihte hem de..dikkat ederler diye düşünüodum..şaşırdıımmm
Kızlar Merhabalarr 25+4 günlük benim kızım.. Aranıza katılmak istiyorumm.. Yazdıklarını hergün okuyorummm.. Mesela şu izin konusunda bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinicemm.... Çalışabildiğim kadar çalışsam da doğumdan sonrasına aktarma yapsam olmaz mı???? Birde çok sütümüz olması için su dışında neler biliyorsunuz lütfennn paylaşınnnnn öptümm siziiiiiii
Canım işte o arkadaşta fatihi onun için özellikle tercih etmişti bi de. Gece sancılanmış götürmüşler. Artık dr.u gelene kadar önüne kim gelirse. Tabiii o halde ne diceksin, adam dr.um diyo geliyo. O moral bozukluğuyla doğumuda kötü geçmiş tabii. Hiç tavsiye etmiyodu o yüsdennlmaz:
cnm ben etlık doum evıne gıtmıyorum etlık lokman hekım hastanesı ama bılgı verdıgın ıcın tesekkurler bende epıdural ıstıyorum ama bazı doktorlar hıc yanasmıyorarmıs dogumu gecıktırıyo dıye doktorumla konusucam bır sonrakı randevuda sen nasıl dusunuyorsun dogumuhaa sudenaz dün sana şu hastane olayını yazcaktım da çıkmıştın. Benim arkadaşım etlik doğumevinde epidural normal olmuştu. Yani 4 yıl önceydi tabiii, ama acaip memenun kalmış. Hissetmedim bile nasıl olduğunu diyodu. Hafif bi sancıyla gitmiş dr.a epidurali yapmışlar sonrasında hiç bişey duymadım, bebeği kucağıma verdiler diye anlatıyodu. Hastaneden de çok memnundu. Bi de kendisi kapalı, istemiyodu erkek dr. çok dikkat etmişler o konuda da.
Fatih hastanesinde de başka bi r arkadaşım doğum yapmıştı özellikle belirttiği halde gelen geçen erkek kadın herkes bakmış açılma ne kadar diye :1shok:
yani 37.haftaya kadar çalışır raporumu al disoun canım ? özeldede mantık aynı yani ben 32.hafta raporu alsamda beni çalıştırırlar rapor almışsın git demezler , ama 37.raporu alıp çalışabildigim kadar çalışırsam şirket için daha ii olur sanırım prosedür açısındanCADIARZU
ayh benim hastanemdede olmasın ne saçma..sen doktorunu ona göre seçiosun..ama bildiğim kadarıyla benim hastanede erkek kadındoğumcu yok,hepsi bayan diye biliorum..yani benimki gelmese bile başka bi bayan gelir...
evet canım 37 ye kadar çalış bencede. Yanii doğumdan sonra çalışmaya devam edeceksen, böylece doğum sonrası iznin 8+5 hafta olmuş olacak.
Ben mesela yıllık izinlerimi kullanmıyorum. 32. haftadan sonra kullancam hepsini böylece hem 5 haftayı da doğum sonrasına atmış olcam hem de ağustosta işe gitmeme pek gerek kalmıcak :1rolleyes:
canım işte o arkadaşta fatihi onun için özellikle tercih etmişti bi de. Gece sancılanmış götürmüşler. Artık dr.u gelene kadar önüne kim gelirse. Tabiii o halde ne diceksin, adam dr.um diyo geliyo. O moral bozukluğuyla doğumuda kötü geçmiş tabii. Hiç tavsiye etmiyodu o yüsdennlmaz:
cnm ben etlık doum evıne gıtmıyorum etlık lokman hekım hastanesı ama bılgı verdıgın ıcın tesekkurler bende epıdural ıstıyorum ama bazı doktorlar hıc yanasmıyorarmıs dogumu gecıktırıyo dıye doktorumla konusucam bır sonrakı randevuda sen nasıl dusunuyorsun dogumu
valla canım ben de epidural normal istiyorum ama dediğin gibi kimisi önermiyo, kimisi iyi oluyo diyo. Zaten çok da fazla bisim elimizde değil son ana kadar sezeryan mı normal mi onu da bilemiyorus. Ben diyorum ki normal doğum olur da gidersem acının şiddetine bakarım. Katlanabileceğim bişeyse istemem epidurali. Yok çok ağrım olursa yapın derim heralde :bbo:
evet canım senin ordakilerin hepsi bayan dr.ların. ama acaba başka uzmanlar falan da bakıyomudur. Bence sen yine de emin olmak için bi sor.
Ama senin hastane Diyanetin ya birascık da ondan heralde çok dikkat ediyolar öyle şeylere. İnşallah bi sorun olmas canım.
Peki dr. un doğuma her şekilde gelecekmiymiş, konuştun mu. Bazı yerlerde kim nöbetçiyse o giriyomuş ta
gezmeci zuzum hoşgeldinn yerimseniben
benım en korktugum sey o kadar acıyı cektıkten sonra doguramıyorsun yada cocouk sıkıstı denılıp sezeryana alınmak ıkısınınde tadına bakıyorsun yanı cok var bole ınsallah bızımkı ole olmaz en korktugum dogum seklı
hoşbulduk kuzuusırnaşık şey
ay efettt...çekiosun sancıyı...açılman yok diyip sezeryana alıolar..ben de bu aralar hep ondan korkuyorum..yada bebeğin pozisyonu tamam,suyun gelio ortada sancı yok..suni sancı weriolar canın çıkıo açılman yok hadii yine sezeryana..oof off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?