2009 Ekim Anneleri

Benimkide şehir dışında olmak haricinde mutlaka geliyorum diyo. Ama sen şimdi bunları düşünme planlar çoğu zaman tutmaz, kendini şartlandırma, her şekilde güzel olacağını düşün diyo. Ben de ööle yapmaya çalışıyom zemuszemus

bunu çok sık söylüyorum biliyorumm ama napim inanamıyorum..bukadar az zamanımızın kaldığına,miskokusunu duymaya...kızlarr wakit azalıyoo...hem de ne çabukkk

benimde doğumumaa ya doktorum yada eşi giricek ikiside aynı işi yapıyo aynı hastanede
artık o an farketmicek zaten yeterki biri doğurtsunda sağsalim :)))

Selamm Kızlarrrr umarım herkess iyidirrrrr..

Dün kızımı görmeye gittik herşey yolunda bebişim 1 kilo 2 gr olmuş ama yine annesine babasına yüzünü göstermedi elleri yine yüzündeydi galiba yüz görümlüğü istiyo benim yaramz kızımmmm...

Yarın da tatile gidiyorum 10 günlük inşallah herşey yolnuda giderr öptümmm herkesleriii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende doktor olayına çok takılmıyorum hastanemin kadındgumcuları hep ii hangisine denk gelrisem o dogurtur o an bunları düşünebilcemi sanıom zaten:))

bencede dandanımm

iwit cicimm sonuçta hepsi aynı eğitimi alıyo..bi problem çıkmıcak inşallahh...

Benım ıÇın hıÇ vakıt gecmıyor okullar tatıl oldu bende evde oturuyorum sureklı bebegımın kıpırdamalarını takıp edıyorum sonrada sabırsızlanıyorum gel bır an once dıye

maşallahh kızına zeytincim..tikat et kendine tatilde..

e peki kıslar hep gece die düşünüoz nöbetci felan peki gündüz dogurursak doktorlarımız hastanede olacak o zaman kendi doktorumuz gelir demi ek ücret istemez yani ?

Efett yaa. Benim yengem öyle oldu en yakın. Sabaha kadar suni sancı 8 saat. Sonraa hooop sezeryan. Çokk can sıkıcı

e peki kıslar hep gece die düşünüoz nöbetci felan peki gündüz dogurursak doktorlarımız hastanede olacak o zaman kendi doktorumuz gelir demi ek ücret istemez yani ?

Canım benimki gece gelince de ek bi ücret almıcak.
Geçen randevumda acele acele baktı bana acil bi doğum geldi dei. Normal mi olacak nasıl diye sordum. Son ana kadar bilemeyiz hasta öyle istiyo ama dedi , ben de heyecan yaptım nerdeyse ben de gelip bi baksam dicektim delikafadulden

e bi de o war tabi..belkim gündüs olcak niyeyse aklımız hep gecede..yok ozaman istemez ek ücret filan..hastanede olucağı için çıkırttırıwerir 5 dakkada

efett yaa. Benim yengem öyle oldu en yakın. Sabaha kadar suni sancı 8 saat. Sonraa hooop sezeryan. çokk can sıkıcı
aynen cnm ya benımde bırcok arkadasım o durumda dogum yaptı ve yıkıldık dıyorlar ya sezeryan olsun kendını ıkı gun oncesınden ayarla yada normal olsun dımı ıkı dogum bırden buyuk sanssızlık

[ı]e bi de o war tabi..belkim gündüs olcak niyeyse aklımız hep gecede..yok ozaman istemez ek ücret filan..hastanede olucağı için çıkırttırıwerir 5 dakkada[/ı]

özel hastanede gece gunduz farketmıyo sanırım eger ozel muayeneye gıdıyorsak doktora para oduyoruz

bunu çok sık söylüyorum biliyorumm ama napim inanamıyorum..bukadar az zamanımızın kaldığına,miskokusunu duymaya...kızlarr wakit azalıyoo...hem de ne çabukkk
ayy evet zaman çok azaldı artık asıl heyecanlar başlıyo

maşallah kızına canım büyümüş ne güzel
iyi tatiller canım

Benİm İÇİn hİÇ vakİt gecmıyor okullar tatıl oldu bende evde oturuyorum sureklı bebegımın kıpırdamalarını takıp edıyorum sonrada sabırsızlanıyorum gel bır an once dıye
evde olunca evet vakit zor geçer oyalancak bişiler lazım sen buraya takıl sürekli bak vakti anlamassın hiç

benimde tam tersi gece olursa kendi doktorum gündüz olursa başka doktor gircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…