malesef kesin girerim demiyo canım.o gün nöbetçiyse girermiş..yada ank dışında filan olmassam nöbetçi diilsem de gelebilirim söz wermiyorum dedi...tee nezaman konuştuğumuzda..ama güzel bi iletişim war aramızzda,geçen gittiğimde haftasonu aklım sendeydi 1 ay oldu bu kız buaralar gelir diye filan dedi...muhabbette ii..nöbetçi olmasa da gelir gibime geliyo,yani enazından şansımı deniycem onu arıyıp..bide eğer normal doğum olursa zaten son aşamaya kadar iş ebe de bitio..en son an o gelio çıkartıyolar..amann ne bilimm,çok da düşünmüyorum açıkçası..Allah hepimise kolaylık wersin...
bende doktor olayına çok takılmıyorum hastanemin kadındgumcuları hep ii hangisine denk gelrisem o dogurtur o an bunları düşünebilcemi sanıom zaten:))
Benimkide şehir dışında olmak haricinde mutlaka geliyorum diyo. Ama sen şimdi bunları düşünme planlar çoğu zaman tutmaz, kendini şartlandırma, her şekilde güzel olacağını düşün diyo. Ben de ööle yapmaya çalışıyom zemuszemus
Selamm Kızlarrrr umarım herkess iyidirrrrr..
Dün kızımı görmeye gittik herşey yolunda bebişim 1 kilo 2 gr olmuş ama yine annesine babasına yüzünü göstermedi elleri yine yüzündeydi galiba yüz görümlüğü istiyo benim yaramz kızımmmm...
Yarın da tatile gidiyorum 10 günlük inşallah herşey yolnuda giderr öptümmm herkesleriii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benım en korktugum sey o kadar acıyı cektıkten sonra doguramıyorsun yada cocouk sıkıstı denılıp sezeryana alınmak ıkısınınde tadına bakıyorsun yanı cok var bole ınsallah bızımkı ole olmaz en korktugum dogum seklı
e peki kıslar hep gece die düşünüoz nöbetci felan peki gündüz dogurursak doktorlarımız hastanede olacak o zaman kendi doktorumuz gelir demi ek ücret istemez yani ?
e peki kıslar hep gece die düşünüoz nöbetci felan peki gündüz dogurursak doktorlarımız hastanede olacak o zaman kendi doktorumuz gelir demi ek ücret istemez yani ?
aynen cnm ya benımde bırcok arkadasım o durumda dogum yaptı ve yıkıldık dıyorlar ya sezeryan olsun kendını ıkı gun oncesınden ayarla yada normal olsun dımı ıkı dogum bırden buyuk sanssızlıkefett yaa. Benim yengem öyle oldu en yakın. Sabaha kadar suni sancı 8 saat. Sonraa hooop sezeryan. çokk can sıkıcı
[ı]e bi de o war tabi..belkim gündüs olcak niyeyse aklımız hep gecede..yok ozaman istemez ek ücret filan..hastanede olucağı için çıkırttırıwerir 5 dakkada[/ı]
ayy evet zaman çok azaldı artık asıl heyecanlar başlıyobunu çok sık söylüyorum biliyorumm ama napim inanamıyorum..bukadar az zamanımızın kaldığına,miskokusunu duymaya...kızlarr wakit azalıyoo...hem de ne çabukkk
maşallah kızına canım büyümüş ne güzelSelamm Kızlarrrr umarım herkess iyidirrrrr..
Dün kızımı görmeye gittik herşey yolunda bebişim 1 kilo 2 gr olmuş ama yine annesine babasına yüzünü göstermedi elleri yine yüzündeydi galiba yüz görümlüğü istiyo benim yaramz kızımmmm...
Yarın da tatile gidiyorum 10 günlük inşallah herşey yolnuda giderr öptümmm herkesleriii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evde olunca evet vakit zor geçer oyalancak bişiler lazım sen buraya takıl sürekli bak vakti anlamassın hiçBenİm İÇİn hİÇ vakİt gecmıyor okullar tatıl oldu bende evde oturuyorum sureklı bebegımın kıpırdamalarını takıp edıyorum sonrada sabırsızlanıyorum gel bır an once dıye
özel hastanede gece gunduz farketmıyo sanırım eger ozel muayeneye gıdıyorsak doktora para oduyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?