2009 Ekim Anneleri

az daha gezersen yolda doğurcan zati bi kamyoncu benzinliğinde neim çıkırtırdın.kır dizini otur tabe

ya bende gebelıgımın basından berı hep yolcukuk yaptım al işte bu hafta cıkıyorum 15 gun yıne yokum ama bence bu guzel bırsey hamılelıgımın cok farkına varmadan gecırıyorum gunlerımı son aylarda zaten ıstesek de yapamıcaz ınsallah yaparızda bılmıyorum artık

az daha gezersen yolda doğurcan zati bi kamyoncu benzinliğinde neim çıkırtırdın.kır dizini otur tabe

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:mymeka:bana gezme diosun ona gez diosun

Sana izin yok sen uzun yola gidiyorsun akıllı bıdık

izne çıkana kadaarr göbük olur bi dünya gez gezebilirsennlaelaelaelaelae

Zuzum ağustosun ilk hafttasına geliyor benim iznim senelik iznimle birlikte birleştiriyorum o yüzden öne geliyor :sm_cool: :sm_cool:

Tekrar günayydın kısslar, işlerden yazamadım bi türlü
Ben hastaneme sormuştum bu rapor işini. Özel hastane kabul ediliyo dedi. Emekli sandığı için sormuştum tabii. 32 haftanın içinde herhangi bir gün gelin yazalım dedi. tam doldurmadan yanii

he ozaman gezebilirsin kanımca....

Dr kapısında çalışan anneler 32. Haftanızda raporunuzu istemeyi unutmayın yazıyordu o zaman benim hastanem veriyor CADIARZU

Zuzuuu canım nereye gittin gesmeye. Bugün çarşamba pazarı var hava da serin gitsem mi acaba diyorum iş çıkışında. Çok mu kalabalık olur acaba akşam

kimse benle konusmuyo küstüm size

burda küsenleri bööle saçından çekip sürüklüyorus ona göre demedi demekaydirigubbakcemile yerimseniben
Zuzuuu canım nereye gittin gesmeye. Bugün çarşamba pazarı var hava da serin gitsem mi acaba diyorum iş çıkışında. Çok mu kalabalık olur acaba akşam

kudurtma kıs adamı hemen süslenir çıkarım ben desırnaşık şey hawa ii ama pzr ço kalabalık olur hayatım ya,gitme bence..geçen sefer göbüküme dirsek yemiştim hatırlatırımm

ayy demi perşembe'de olmuştu o olay. Akşam iş çıkışı da herkes doluşur şimdi. Gerçi çarşamba pazarı daha sakin oluyo ama. Yine de göbükümln sığmayabülürüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey

yokk canım 31+ larda veriliyomuş.Yani ben 3 Ağustosla başlayan haftada gitcem. seninki de öyle oluyo sanırsam.

efet canım aynıyız seninle zaten bende o hafta gidim o zaman , ben çalışabildigim kadar çalışmayı düşünüyorum acaba 37.haftaya kadar çalışır raporu alsammıııııı yoksa 32.hafta raporu alıp çalışmaya devam etsemmi bişi farketmio sanırsam dimi

kimse benle konusmuyo küstüm size

Haa sudenaz dün sana şu hastane olayını yazcaktım da çıkmıştın. Benim arkadaşım Etlik doğumevinde epidural normal olmuştu. Yani 4 yıl önceydi tabiii, ama acaip memenun kalmış. Hissetmedim bile nasıl olduğunu diyodu. Hafif bi sancıyla gitmiş dr.a epidurali yapmışlar sonrasında hiç bişey duymadım, bebeği kucağıma verdiler diye anlatıyodu. Hastaneden de çok memnundu. Bi de kendisi kapalı, istemiyodu erkek dr. Çok dikkat etmişler o konuda da.
Fatih hastanesinde de başka bi r arkadaşım doğum yapmıştı özellikle belirttiği halde gelen geçen erkek kadın herkes bakmış açılma ne kadar diye :1shok:

Canım zaten 5 hafta rapor verebiliyo, bence hepsini al. Kullanmak istemessen yine raporu kesip gidebilirsin sana kalmış sonrası. Yani raporda 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur dicekler. Kesinlikle gelecek diye bişey yok
Tabii ben devlette çalıyorum, burda bööle uyguluyolar. Ama özelde de farklı bi mantık olacağını sanmam

hadi yaa fatihte hem de..dikkat ederler diye düşünüodum..şaşırdıımmm

Kızlar Merhabalarr 25+4 günlük benim kızım.. Aranıza katılmak istiyorumm.. Yazdıklarını hergün okuyorummm.. Mesela şu izin konusunda bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinicemm.... Çalışabildiğim kadar çalışsam da doğumdan sonrasına aktarma yapsam olmaz mı???? Birde çok sütümüz olması için su dışında neler biliyorsunuz lütfennn paylaşınnnnn öptümm siziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…