az daha gezersen yolda doğurcan zati bi kamyoncu benzinliğinde neim çıkırtırdın.kır dizini otur tabe
az daha gezersen yolda doğurcan zati bi kamyoncu benzinliğinde neim çıkırtırdın.kır dizini otur tabe
:mymeka:bana gezme diosun ona gez diosun
izne çıkana kadaarr göbük olur bi dünya gez gezebilirsennlaelaelaelaelae
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Sana izin yok sen uzun yola gidiyorsun akıllı bıdık
Zuzum ağustosun ilk hafttasına geliyor benim iznim senelik iznimle birlikte birleştiriyorum o yüzden öne geliyor :sm_cool: :sm_cool:
Tekrar günayydın kısslar, işlerden yazamadım bi türlü
Ben hastaneme sormuştum bu rapor işini. Özel hastane kabul ediliyo dedi. Emekli sandığı için sormuştum tabii. 32 haftanın içinde herhangi bir gün gelin yazalım dedi. tam doldurmadan yanii
özel hastane olayını bende sorucam cuma günü doktora , 32+larda verilio dedi yani gülican demi hımmmm
kimse benle konusmuyo küstüm size
Zuzuuu canım nereye gittin gesmeye. Bugün çarşamba pazarı var hava da serin gitsem mi acaba diyorum iş çıkışında. Çok mu kalabalık olur acaba akşam
burda küsenleri bööle saçından çekip sürüklüyorus ona göre demedi demekaydirigubbakcemile yerimseniben
kudurtma kıs adamı hemen süslenir çıkarım ben desırnaşık şey hawa ii ama pzr ço kalabalık olur hayatım ya,gitme bence..geçen sefer göbüküme dirsek yemiştim hatırlatırımm
ayy demi perşembe'de olmuştu o olay. Akşam iş çıkışı da herkes doluşur şimdi. Gerçi çarşamba pazarı daha sakin oluyo ama. Yine de göbükümln sığmayabülürüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
yokk canım 31+ larda veriliyomuş.Yani ben 3 Ağustosla başlayan haftada gitcem. seninki de öyle oluyo sanırsam.
kimse benle konusmuyo küstüm size
efet canım aynıyız seninle zaten bende o hafta gidim o zaman , ben çalışabildigim kadar çalışmayı düşünüyorum acaba 37.haftaya kadar çalışır raporu alsammıııııı yoksa 32.hafta raporu alıp çalışmaya devam etsemmi bişi farketmio sanırsam dimi
Haa sudenaz dün sana şu hastane olayını yazcaktım da çıkmıştın. Benim arkadaşım Etlik doğumevinde epidural normal olmuştu. Yani 4 yıl önceydi tabiii, ama acaip memenun kalmış. Hissetmedim bile nasıl olduğunu diyodu. Hafif bi sancıyla gitmiş dr.a epidurali yapmışlar sonrasında hiç bişey duymadım, bebeği kucağıma verdiler diye anlatıyodu. Hastaneden de çok memnundu. Bi de kendisi kapalı, istemiyodu erkek dr. Çok dikkat etmişler o konuda da.
Fatih hastanesinde de başka bi r arkadaşım doğum yapmıştı özellikle belirttiği halde gelen geçen erkek kadın herkes bakmış açılma ne kadar diye :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?