2009 Ekim Anneleri

Wrose canım ne güsel ya bebişi görceksin. Benim 3 ağustosta en erken
Çok merak ediyorum, tombikleşti mi, döndü mü. Bayağı bi faaliyet var içerde ama ne yaptığını anlayamıyom kaydirigubbakcemile3

amozın kaçta gidion yarın asiyeye
hendencim 2 de gidiyom kısmetse kuşum. gerçi geçen gece de gördüm bebişimi, yarın yine görcem. dil çıkarıyodu böle yumruk yapmış ellerini. eşek sıpam benim canım kızım.
yok valla oyle degillll:çok üzgünüm:ilk aylar ne cektigimi herkes bilir ekmek yemeyi birak su bile icemiyordum benn:gitme:

biliyoz be kuşum şaka Şeniz

Handan kıss bakalım senin kilon yarın kaç çıkcak. Artık bu ay kilo aldıysan, kesinlikle elimizde olmadan kilo aldığımıza inanacam yani.

hendencim 2 de gidiyom kısmetse kuşum. gerçi geçen gece de gördüm bebişimi, yarın yine görcem. dil çıkarıyodu böle yumruk yapmış ellerini. eşek sıpam benim canım kızım.

oyy maşallahhhhhhh banane tekrar bakmasın zararlıymış sıksık ultrasn (kıskandım:kedi:) dotkoru çok yorma kısım 5 de ben gelecem ona göre pili bitmesin kadının:mymeka:

Wrose canım ne güsel ya bebişi görceksin. Benim 3 ağustosta en erken
Çok merak ediyorum, tombikleşti mi, döndü mü. Bayağı bi faaliyet var içerde ama ne yaptığını anlayamıyom kaydirigubbakcemile3

ewet cnmm yaa insan her gün merak ediyorr şu ultrasondan yanımızda olsada arada baksak içimiz rahat etsin diye di mi ama kaydirigubbakcemile3

yarasi olan gocunur diyorsun yaniklava: ne diyim ben sana bilmemki laelaelaelaelae

evet kalemitim yaa halimden bir sen anlarsin benimkaydirigubbakcemile5

ŞenizŞeniz canım benim
onlar bebişlerin kilosu bi kerem :)))))) dogumdan sonra hiçççççççç fazla kilo kalmıcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…