saat 2 olsada kızımı görmeye gitsem diye bekliyorummm zemuszemus
gunum05 geçmiş olsun cnmm
deli ben bahanesi demedimki mehayın buldugu çare demek istedim akıllımkaydirigubbakcemile3 :dilcikar::umursamaz:
ne bileyim oyle anladim bir an:dilcikar:
mehay yalan söleme hapır küpür ekmek yicen diye midem bulanıyo ayağına bizi yeme.
pis şişkooo kaydirigubbakcemile
yarasi olan gocunur diyorsun yanidemekki öle bi durum var o zaman:roflol:
mide boş olunca gercekten midesi bulanıyor insanın :bbo:
yok valla oyle degillll:çok üzgünüm:ilk aylar ne cektigimi herkes bilir ekmek yemeyi birak su bile icemiyordum benn:gitme:
slm şişkolar napıyosunuzzemuszemus
hendencim 2 de gidiyom kısmetse kuşum. gerçi geçen gece de gördüm bebişimi, yarın yine görcem. dil çıkarıyodu böle yumruk yapmış ellerini. eşek sıpam benim canım kızım.amozın kaçta gidion yarın asiyeye
yok valla oyle degillll:çok üzgünüm:ilk aylar ne cektigimi herkes bilir ekmek yemeyi birak su bile icemiyordum benn:gitme:
hendencim 2 de gidiyom kısmetse kuşum. gerçi geçen gece de gördüm bebişimi, yarın yine görcem. dil çıkarıyodu böle yumruk yapmış ellerini. eşek sıpam benim canım kızım.
biliyoz be kuşum şaka Şeniz
hendencim 2 de gidiyom kısmetse kuşum. gerçi geçen gece de gördüm bebişimi, yarın yine görcem. dil çıkarıyodu böle yumruk yapmış ellerini. eşek sıpam benim canım kızım.
Handan kıss bakalım senin kilon yarın kaç çıkcak. Artık bu ay kilo aldıysan, kesinlikle elimizde olmadan kilo aldığımıza inanacam yani.
Wrose canım ne güsel ya bebişi görceksin. Benim 3 ağustosta en erken
Çok merak ediyorum, tombikleşti mi, döndü mü. Bayağı bi faaliyet var içerde ama ne yaptığını anlayamıyom kaydirigubbakcemile3
yarasi olan gocunur diyorsun yaniklava: ne diyim ben sana bilmemki laelaelaelaelae
evet kalemitim yaa halimden bir sen anlarsin benimkaydirigubbakcemile5
acıtasyon yapma şimdi götürüon ama pizzaları görmüom sanma:roflol::mymeka:
valla bende...handos kadar saglikli beslenen biride kilo aliyorsa biz hayli hayli aliriz demektir...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?