Handan kıss bakalım senin kilon yarın kaç çıkcak. Artık bu ay kilo aldıysan, kesinlikle elimizde olmadan kilo aldığımıza inanacam yani.
kime diosun hani nerde şişko yanlış topice geldiniz galiba hanfendi:umursamaz:
ŞenizŞeniz canım benim
onlar bebişlerin kilosu bi kerem :)))))) dogumdan sonra hiçççççççç fazla kilo kalmıcakk
seni benim kilo takipcim seçiom güliccankaydirigubbakcemile5 bencede öle yediklerimi yazıom görüonuz yani aldıysam yapacak bişi yok yag depoluoz demektirCADIARZU bende çok meraktayım delikafadulden
kıs glücan ordada 150 çıkarmışım bizim tartı bozuk degilmiş megersem:roflol:
seni benim kilo takipcim seçiom güliccankaydirigubbakcemile5 bencede öle yediklerimi yazıom görüonuz yani aldıysam yapacak bişi yok yag depoluoz demektirCADIARZU bende çok meraktayım delikafadulden
kıs glücan ordada 150 çıkarmışım bizim tartı bozuk degilmiş megersem:roflol:
Handan kıss bakalım senin kilon yarın kaç çıkcak. Artık bu ay kilo aldıysan, kesinlikle elimizde olmadan kilo aldığımıza inanacam yani.
bazen supeleniyorum senden handos :1closedeyes: yedigin herseyi yazdigina eminmisin:dilcikar:
görmüom hepimiz manken gibiyiz maşallahkaydirigubbakcemile3 yok anacım bişi oldugu öle dogurcaz die beklioz işte kaydirigubbakcemile3 amazon dogurcaktı geçen akşam nerdeyse haberin yoksa anlatsın burda kendilerizemuszemusyok yafrımm ortalık şişko kaynıyoo görmüyonmuu:smiley-cool:
dandan nevarneyok bi özet geçsene varmı önemli bişey
bazen supeleniyorum senden handos :1closedeyes: yedigin herseyi yazdigina eminmisin:dilcikar:
oyy maşallahhhhhhhbanane tekrar bakmasın zararlıymış sıksık ultrasn (kıskandım:kedi:) dotkoru çok yorma kısım 5 de ben gelecem ona göre pili bitmesin kadının:mymeka:
görmüom hepimiz manken gibiyiz maşallahkaydirigubbakcemile3 yok anacım bişi oldugu öle dogurcaz die beklioz işte kaydirigubbakcemile3 amazon dogurcaktı geçen akşam nerdeyse haberin yoksa anlatsın burda kendilerizemuszemus
kıs yuhh daha ne yiyim yediklerime baksana üstüne bide senimi yiyiom len:mymeka:
valla kendiliginden geliyor kilolarr taam cok dikkat etmesem de ilginc yanii 3 er 3er gelioo normaldir ama aldıgımız kilolar bence.. cunku abur cubur yemedim gunluk rutin Sabah aksam yediklerim yani benim
150 mi :1shok:, takma canım boşver bebişe gitmiştir o kilolar delikafadulden
insallah canim yaa..zaten kalmamasi icinde elimden geleni yapicam su anki kilomda bile kendimi zor tasiyorum ilk defa bu kadar siskoyum:çok üzgünüm:
Bencede ayda en az 2 kilo geliyo artık. Geri kalanı da vucüdunla ne kadar inatlaştığına bağlı. Resmen yağdepolamak için uğraşıyo vucut, herşeyini yavaşlatıyo. Ayıptpr söölemesi tuvalete bile göndermiyo insanı :kedi:
hehe kıs kesin 2 kilo almışımdır bak görürsünhandos herkes senin kac cikacagini merak ediyor yarini dort gozle bekliyor bak...kilo almis olarak gel bizi hayal kirikligina ugratma sakin tamammi:roflol:sırnaşık şeydelikafadulden
olur annem yormam.. temiz git he belki kutu muayenesi falan yapar belli olmaz :)))
bi de doğuma giriyomu nasıl giriyo onu sorcam bi de balık yağı isticem .
normal bitanecimm bence Anne oluyorsun canından can yanii.. hamişlikte dikkatli kilo alımı onemli ama dogumdan sonrası daha onemliymiş ben dogumdan sonrasını dusunuyorum iştahlı olursak o kilolar kalıcı oluyormuş :)))))
hehe kıs kesin 2 kilo almışımdır bak görürsün
ayy yaopsın yap dedim yapmadıydı geçen sefer açarım hemenkaydirigubbakcemile3bende sorcam onları ben balık içiom ama içmiomuş gibi içimmi dicemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?