hehehe ben yarın izin aldım kısslar. Bööle çok yorgun yorgun durunca sen kötü görünüyosun, yarın gelme dediler, ben de mahsun mahsun boynumu büktüm. Hava da serin yarın bol bol gezerim artıkın kaydirigubbakcemile3
tamam 2 den asagi olursa topige ugrama sakindelikafadulden
evet canim yaa bazilari dogumdan 2-3 ay sonra butun kilolarini alip sonra cok kilo aliyorlar hayret ediyorum valla..insan hamileyken kendini tutabiliyorsa sonrasinda rahat tutabilir gibi geliyor bana..yaniliyormuyum??:uhm:
Valla canım bi de kışa gelcek, ben şimdiden reçelleri filan hazırladım. Bu kış evdeyim kahvaltı yaparım diye. Ben daha çok zorlanacağımı düşünüyorum
:jeyyar::jeyyar:seni seni acindirdin kendini hee iyi etmissin amakaydirigubbakcemile3
Valla canım bi de kışa gelcek, ben şimdiden reçelleri filan hazırladım. Bu kış evdeyim kahvaltı yaparım diye. Ben daha çok zorlanacağımı düşünüyorum
aynennnn :)) kabızlık cok kotu ya cok sukur simdilik oyle sorunum olmadııBencede ayda en az 2 kilo geliyo artık. Geri kalanı da vucüdunla ne kadar inatlaştığına bağlı. Resmen yağdepolamak için uğraşıyo vucut, herşeyini yavaşlatıyo. Ayıptpr söölemesi tuvalete bile göndermiyo insanı :kedi:
evet canim yaa bazilari dogumdan 2-3 ay sonra butun kilolarini alip sonra cok kilo aliyorlar hayret ediyorum valla..insan hamileyken kendini tutabiliyorsa sonrasinda rahat tutabilir gibi geliyor bana..yaniliyormuyum??:uhm:
hehe kıs kesin 2 kilo almışımdır bak görürsün
ayy yaopsın yap dedim yapmadıydı geçen sefer açarım hemenkaydirigubbakcemile3bende sorcam onları ben balık içiom ama içmiomuş gibi içimmi dicemkaydirigubbakcemile3
kızlar ben hala aynı kilodayım ama maşallah kızım alıyo, isteyene takdik veririm:1closedeyes:
ohh iisin valla bende dün çok fena duruodum ama kimsecikler acımadı bana mafoldumben :dilcikar: kıskandım senihehehe ben yarın izin aldım kısslar. Bööle çok yorgun yorgun durunca sen kötü görünüyosun, yarın gelme dediler, ben de mahsun mahsun boynumu büktüm. Hava da serin yarın bol bol gezerim artıkın kaydirigubbakcemile3
tamam 2 den asagi olursa topige ugrama sakindelikafadulden
ver ver verdelikafaduldenkızlar ben hala aynı kilodayım ama maşallah kızım alıyo, isteyene takdik veririm:1closedeyes:
bencede kesinliklea.saynennnn :)) kabızlık cok kotu ya cok sukur simdilik oyle sorunum olmadıı
yok dogru... cinsiyette bizim kızlardan biri yazmıstı en son dogumdan sonra dikkat edin diee... benim iki arkadasta 1 ay aralıkla dogum yaptılar..bebişler 9 aylık 10 aylık birisi
gorsen ikiside cop gibi kaldılar ne gusell bi tanesi oldugundan da zayıf kaldı hemde sezeryanla oldu onun
İkisinin bebişide akıllı yormadı onları dusun yanii dikkat edersek veririz bence opuyorumnanaktan
ilahi ta neyi düşünmüşsünkaydirigubbakcemile3
ben gidiyorummmsize iyi sohbetlerr güzell hamiişşlerr opuyorumnanaktan
ohh iisin valla bende dün çok fena duruodum ama kimsecikler acımadı bana mafoldumben :dilcikar: kıskandım seni
2 den aşagı olursa direk senin yanına gelecem fransayakaydirigubbakcemile3
öyle de içmiyomuş gibi numara yap. ya da söyle bunu içiyorum , iyi mi yapıyorum de. bana da yazarmısınız iyiyse de.
bi de geçen eczaneden demir hapı alırken eczacı kız dedi ki, doktora gittikçe kendine elevit ya da megadyn vitamin yazdır bol bol dedi. doğumdan sonra 6 ay veriyomuş doktorlar bu vitamini. hamilelikte ssk karşılıyo bu vitamini ama doğumdan sonra karşılamıyo parayla alıyosun dedi. şimdi al stokla dedi. bunu da sorsakmı acaba ya.
alla alla aynı derken?hamile kaldığın kilondamısın yani?ben 55 le hamile kaldım şuan 58 im:sinifsinif:
alla alla aynı derken?hamile kaldığın kilondamısın yani?ben 55 le hamile kaldım şuan 58 im:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?