valla kiloyu falan takmıyorum ben artık. 65 e kadar taktım artık takmıyorum napimm, taksam da alıyorum takmasam da. vücut yağ depoluyor yoksa yediğim özel birşey yok, herzamanki tempom.
krem mrem de sürmüyorum. o kadar sürdüm iki bacağımda da çatlak görünce sinirim bozuldu. demekki çatlıcaksa çatlıyor istediğin kadar yağlan ballan.
alla alla o ne saçma işmiş yaa ilginççççCADIARZU sorsana bi amazın bu konuyuda
öyle de içmiyomuş gibi numara yap. ya da söyle bunu içiyorum , iyi mi yapıyorum de. bana da yazarmısınız iyiyse de.
bi de geçen eczaneden demir hapı alırken eczacı kız dedi ki, doktora gittikçe kendine elevit ya da megadyn vitamin yazdır bol bol dedi. doğumdan sonra 6 ay veriyomuş doktorlar bu vitamini. hamilelikte ssk karşılıyo bu vitamini ama doğumdan sonra karşılamıyo parayla alıyosun dedi. şimdi al stokla dedi. bunu da sorsakmı acaba ya.
sen sor sen daha güzel sorarsın :lepi:
kiz sende cok aldim diye uzuluyorsan bizim intihat etmemiz lazim...lmaz:
gule gule canim.....
ela kac kilosun su an??hic kilo almadinmi???:1shok:
ela beslenmeni anlat bise
sen sor sen daha güzel sorarsın :lepi:
gülican alemsin anacımkaydirigubbakcemile3
anladım elalım ,şimdi oldukaydirigubbakcemile5
nann ne çabık unuttun beni:dilcikar::mymeka:
kaç kez konuştuyduk kilo almıyom şu ara diye:1closedeyes:
muhahahaaaadelikafadulden hiçbişeye dikkat etmiyommkaydirigubbakcemile3
çok aldım diye değilde kg aldım diye:sinifsinif:
hiç kg bi dönemim olmadı hep fittim şimdi kendimi yadırgıyorum tuhafıma kaçıyorkaydirigubbakcemile3
çok aldım diye değilde kg aldım diye:sinifsinif:
hiç kg bi dönemim olmadı hep fittim şimdi kendimi yadırgıyorum tuhafıma kaçıyorkaydirigubbakcemile3
Anacım 3 kilo aldıysan zaten şimdi de çok fit bi hamilesin demektir, tuhafına kaçmasın yaniii kaydirigubbakcemile3
ya kısım benim bis sürü sorcak şeyim var nan unuturum daha kaçak oda gezcem benim çok işim var sen sor:roflol:
gülican ben sskayla alııodum eleviti içmim artık içerken yani
nann ne çabık unuttun beni:dilcikar::mymeka:
kaç kez konuştuyduk kilo almıyom şu ara diye:1closedeyes:
muhahahaaaadelikafadulden hiçbişeye dikkat etmiyommkaydirigubbakcemile3
kızlarr bu ütüler ben bitirdi yap yap bitmiyo yaaa, bide hepsi el kadar olunca çok oyalıyo-tatlicadiarzu-
yaa ne dicem size ben şimdi çekmeceye yerleştircemde sizce bişeye sarıp sarıpmı koyayım ne dersinizCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?