2009 Ekim Anneleri

İşte bu kadar :)))) valla istemesekte alıyoruz panik yapmaya degmezz :kedi:

Canım benim eleviti şimdi de karşılamıyo devlet. Parayla alıyom ben. Heyet raporu gibi bişey çıkarttırırsan oluyomuş. Zorunlu kullanması diye. Ben de uğraşmadım hep parayla alıyom

kizlar ben cikip makinadaki camasirlari asayim..sonrada hastaneye gidicem randevu almak icin..hadi size iyi sohbetler..

nann ne çabık unuttun beni:dilcikar::mymeka:
kaç kez konuştuyduk kilo almıyom şu ara diye:1closedeyes:

muhahahaaaadelikafadulden hiçbişeye dikkat etmiyommkaydirigubbakcemile3

kısım ben sana diom sen stoklarını kullanıosunnn biz çöp gibiydik stok neyinm yoktu ondan böle olduk rahat olun kıslardelikafadulden

çok aldım diye değilde kg aldım diye:sinifsinif:
hiç kg bi dönemim olmadı hep fittim şimdi kendimi yadırgıyorum tuhafıma kaçıyorkaydirigubbakcemile3

Anacım 3 kilo aldıysan zaten şimdi de çok fit bi hamilesin demektir, tuhafına kaçmasın yaniii kaydirigubbakcemile3

çok aldım diye değilde kg aldım diye:sinifsinif:
hiç kg bi dönemim olmadı hep fittim şimdi kendimi yadırgıyorum tuhafıma kaçıyorkaydirigubbakcemile3

yok canim ya hic yadirgama 3 kilo neki zaten...ben hamile olmasamda 3 kilo icin yadirgamam kendimi sen birde hamilesin ustelik..kendinle gurur duy sadece 3 kilo almissin sena.s.

kızlarr bu ütüler ben bitirdi yap yap bitmiyo yaaa, bide hepsi el kadar olunca çok oyalıyo-tatlicadiarzu-
yaa ne dicem size ben şimdi çekmeceye yerleştircemde sizce bişeye sarıp sarıpmı koyayım ne dersinizCADIARZU

ya kısım benim bis sürü sorcak şeyim var nan unuturum daha kaçak oda gezcem benim çok işim var sen sor:roflol:

gülican ben sskayla alııodum eleviti içmim artık içerken yani

Hımm çok tuhaff CADIARZU Ben kaç eczaneye sordum, rapor olmadan vermezük dediler. Bu konuyu bi daha araştırayım ben

gülicanım ben eleviti hala karneyle alıyom devlet ödüyo...

ay ne şirinn heveslendim şimdi bende,
istanhbula döner dönmez bende başlicam
istersen üstüne bi tülbent koy onun üstünede bitane beyaz sabun,tedbirde yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…