unutmusum yaaa hakikaten demistin
kızlarr bu ütüler ben bitirdi yap yap bitmiyo yaaa, bide hepsi el kadar olunca çok oyalıyo-tatlicadiarzu-
yaa ne dicem size ben şimdi çekmeceye yerleştircemde sizce bişeye sarıp sarıpmı koyayım ne dersinizCADIARZU
bakalım bi kaç gündür böyle kusma yok ama bulantı oluyor kalıcı değildir umarım:gitme:ne taktigi len:mymeka: gercekten ekmek yiyince geciyor benim bulantimklava:ekmek yeme bahanesi degil yani ...
yaaa evet bende ondan şüpheleniyorum 6 aydırda hastalanmıyorum ama doktora gitsem mi:sm_confused:hayırdır yasemin niye bulanıyo miden hamilemisin acebaa?
kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:mehay yalan söleme hapır küpür ekmek yicen diye midem bulanıyo ayağına bizi yeme.
pis şişkooo kaydirigubbakcemile
geç kaldın şekerrrrrr:roflol::roflol:benim aklıma gelmişti bu espri:roflol::roflol:
kuşum hoşgeldin canıma.s.a.s.slm şişkolar napıyosunuzzemuszemus
bende aynı kilodayım canım ama bebğim ne kadar cumartesi belli olcak :asigim::asigim:kızlar ben hala aynı kilodayım ama maşallah kızım alıyo, isteyene takdik veririm:1closedeyes:
hadi len kim attı onu sana kazıklanmışsın sağlık ocağına git o bile yazar devlet ödüyor benden ii mi bilcekler ben hergün veriyom saftilerCanım benim eleviti şimdi de karşılamıyo devlet. Parayla alıyom ben. Heyet raporu gibi bişey çıkarttırırsan oluyomuş. Zorunlu kullanması diye. Ben de uğraşmadım hep parayla alıyom
nann ne çabık unuttun beni:dilcikar::mymeka:
kaç kez konuştuyduk kilo almıyom şu ara diye:1closedeyes:
elam sen izne çıkınca salladılar seni :roflol::roflol:
evet elam bişiler er üstüne nolur jolmaz yatagınıda sermişsin tozlanmazmı kıs uyku seti felan
elali masallahin var erkencisin kuzum.tatlim 2ay cekmecede tozlanmazlarmi? bbence sarip koy .
ins. ben 35. 36.haftada bebegimin esyalarini yikayacagim.simdi dayanamiyorum elime alip alip bakiyorum:)
kızlarr bu ütüler ben bitirdi yap yap bitmiyo yaaa, bide hepsi el kadar olunca çok oyalıyo-tatlicadiarzu-
yaa ne dicem size ben şimdi çekmeceye yerleştircemde sizce bişeye sarıp sarıpmı koyayım ne dersinizCADIARZU
tamam len handan sorcam ama ne dediğini sana sölemicem , :umursamaz:
[/QUOTE]cok gec mi:)) neden canimm ? dogumdan 1ay oncesi tam vakti gibi geliyor bana?erken dogum riski icin soyluyorsan zaten daha oncesinden hastane cantami hazirlayacagim icine 2takimda hastane cikisi birkac esyasini koyacagim.hazirda temiz kiyafetleri olacak.
cnmm 35-36 hafta bence çok geç ama sen bilirsin...
bohça yada çarşaf gibi bi şeye sarıp sarıp koymayı düşünüyodum zatii öle yapicam:asigim:
çekmeceye koycaksan gerek yok kuşum bişey olmaz. ama madem temizledin ütüledin elletme artıkın kimseye ,görmek falan isterler elden ele gezmesin.
altıparmakta canım sen mudanyada mıydın yannıış hatırlamıyorsamCADIARZUyasmincim eczanen nerde bende bursadayımyerimseniben
efet yasemin kimse iplemiyo beni unutmuşlar ben pazartesi sıkarım ümüklerini sen merak etme...
Ela nan sende benİm gİbİ hİÇ gezmelİk almamıŞsın hem pİjama tulum benİmde Öle ya almak lazım bİŞİler
[
altıparmakta canım sen mudanyada mıydın yannıış hatırlamıyorsamCADIARZU
heehh şöyle özüne dön şekerim alışık değilim ben senin bu hallerine
kızlar 4 gündür pek uyuyamıyorum akşam arada uyansamda deliksiz uyumuşum valla ohhh mis gibi:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?